- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Анти-вирусната програма?
Здравеите,
Моята анти-вирусна програма е Kaspersky Internet Security и след като си пусна компа, излиза прозорец в който пише за някакъв активационен код и ми отброява дни, например онзи ден бяха 6 дни сега са 4 + това компа ми стана адски бавен.Сканирах го за вируси отчете един ,но е "уловен" какво може да е?!
и двете са нормални
1, купи си лиценз(изтегли си)
2, касперски е много тежка антивирусна и нормално е да ти товари
Има няколко неща:
1.Да е свършил лиценза (което е най-вероятното)
2.Да си изтрил нещо на програмата
3.Сама да е збозила
Ако не си преинсталирал Windows-а в близките 5 месеца е нормално да е от него. Така ,че или го преинсталирай и си качи Kaspersky Anti Virus 6.0 в замунда я има (аз съм с нея вече 5-6 месеца е съм много доволен)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
инстални си avast мн лека и МНОГО пази
Първоначално написано от Say It Right
А смисъл трябва ли да заплатя за този лиценз да наистина иска лиценз?!
абе ти луд ли си кво ше пласшташ виж си коментарите от там каде си го изтеглил трябва да го има и го ваведи и готово ама ше ти препорачам да си сложиш няква друга програмаПървоначално написано от dead_kennedys
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Не знам дали ви интересува , но като системен администратор във фирма за продажби , ремонт и потдръжка на компютри и компютърни компоненти . AVG i AVG Antispywear в съвкупност с EasyCleaner Гарантирам никакви adwear-i awear-i virus-i troqn horses , worms и други . Но това е лично мнение
По темата . Минал ти е Лицензовият период на антивирусната , деинсталирай я и си инсталирай нова !