- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли братовчедите си ?
Obi4ate Li Bratov4edite Si?
7 точка от правилата
moderated by Coki
LofF YoU
Да.Може да се каже![]()
offline forever!
Az mnogo obi4am moite bratov4edi-vsi4kite.
Imam edna purva bratov4edka-Maria[obi4am q mnogo(tq e na 5 meseca)]
Imam dve vtori bratov4edki-Cvetelina[tq e na 16 godini]i Nikol[tq e na 4g.]
Imam edin treti bratov4ed-Ioan[toi e na 40 dni]
LofF YoU
Да много![]()
Мм. .ас моите да... Имам 2 братовчедки.. сестрички са си.. едната е Мегс на 13... мн се забажляваме с нея.... По малката е на 5-6... Супер мн си я обичам... А другите ми братовчедчета са близначета (като мен и сестра ми, само дето те да разнояйчни а ние двете еднояйчни)... те са на 4-5.. ама са супер досадни.... Не обичам малки деца които си праят какфото си искат и се качват на главите на хората.... Ама въпреки това мн им се радвам...
май само аз не си ги обичампрекалено са досадни но с някои сме в добри взаимоотношения
![]()
Обичам си ги, макар че не се виждаме много често...![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
ами аз от всичките си братовчеди/братовчедки поддържам връзка само с първия ми братовчеди въпреки,че много ме ядосва си го обичам !
![]()
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Да ...макар,че едните са в София пак поддържаме връзка!А с тези ,който са в града си ходим на гости най-редовно![]()
Az imam dva parvi bratov4edi, Krisi - na 10g mnogo si q obi4kam malkata, i brat4eto i Gali koito e na4g i nego sa6to si go obi4kam. Golemi sladuri sa. E da, kato vsi4ki deca ponqkoga prekalqvat, neslu6at ili ti dosajdat i mislqt 4e e zabavno...no kakvo da gi pravi6 deca. Makar4e vinagi sam iskala da imam bratov4edi koito sa na moqta vazrast, no kvo da se pravi malki sa moite bratov4edi. Sa6to imam i 2-ri bratov4eti (abe mai 3-ti se padat) i te sa golemi nad 20g sa Nina i Ti6o i te mnogo me kefqt, kato sam v bg vse zabavno si izkarvame kato se vidim.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
ми аз единия(той е на 6) не мога да го трая!Ама другите-по-големите-много им се кефя!Страшни са!![]()
![]()
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Естествено моя кръв са ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Obujavam gi {} no i bratov4edkite si obicham {} mnogo
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Dam,obi4am gi!!!!No imam samo edna bratov4edka deto e na 17 godini ama e mn zle i me e sram da se dvija s neq po ulicata.Znam,4e e gadno,no tq e ujasna!!!
Много!!
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Разбира се,как няма, най-големите сладури са все пакМного ама наистина многоси ги обичкам
![]()
![]()
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
много ги обичам,прекалено много![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Да .. много!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Дам, много са сладички, ама понякога могат да те накарат да откачиш![]()
+ 1Първоначално написано от ZuCkI
Обичам е меко казано,обожавам ги,особено една от тях.![]()