- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли братовчедите си ?
МНОООООГОООО!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
цялата рода си обичам,гордея се със всички!!!
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Оле ОЛЕ.. ДАли ги обичам.. МАЛееееееее т'ва е малко казано обич.. аз Убожавам моята братовчетка.. имам си я за сестра.. Нз к'во ша праа без нея .. МН я ОБИЧам АМА МНОГОООООООООООООоооооооо ооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам адски много братовчеди и дори не ги познавам всичкитеот тези които познавам има някои които ме дразнят но повечето са мн печени хорица
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
Разбира се. Колкото и да са диви, колкото и да хапят/дращят/ритат, не мога да си изкривя душата и да кажа, че не ги обичам. Това за двамата ми първи братовчеди.
Иначе останалите.. не ги познавам толкова добре, че чак да ги обичам. Като отида на село и всяка година баба ми ме запознава с някого, който ми бил еди-какъв си братовчед по не знам каква си линия. Чудно ми е колко ли още непознати братовчеди и братовчедки имам..![]()
You are broken, I can fix you...
Обичам ги защото са ми род..една кръв сме..но като хора - НЕ![]()
Имам Родина, имам народ,
имам и вяра, имам живот.
Имам надежда, имам съдба,
имам куража за тая борба.
супер многоМани и Пламен са братя и са ми пържи братовчеди но ги обичам като братя
=D> имам и други двама Петя и бати Сашо те ми се падат и първи и втори и тях ги обичам
имам и други там втори и трети тях не мога да кажа че ги обичам но ги уважавам
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
не,обаче те ми се радват ....![]()
someone else...
Obichkam si gi,no ne sme veche tolkova blizki,kato vuv vremeto na bezgrijnoto detstvo,izpulneno sus smqh i igri...vsichko tova mnogo mi lipsva,vremeto ni otchujdi!
само единия
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Mnogo qsnoo.Imam dvama bratov4edi-Velin na 24 god i Radostin na 22 godini koito mnogo ama mnogo si gi obi4am.Imam i dve bratov4etki- Katerina na 20 godini i Reneta na 19 godini tqh gi obojavam i sa mi mnogo skapi.
Само единиякато братя сме... навсякаде сме заедно макар и разликата ни е да е голяма :P
Само едната. С другите не поддържам връзка...виждаме се по сватби и погребения
Mi nekfi goteni sa kato menelofim gi vs
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Еми за 1-вите братовчеди... ми да, обичам ги... Малкия е с 4 години по - малък от мен, и сме в един град... но не сме много сближени... А с братовечдка ми... тя е с 5 години по - голяма от менее... и сме отгледани на едно, и я обожавамНищо, че се караме страшно и се виждаме веднъж годишно за по 1 месец, но си я обичам много
![]()
еlsy![]()
gotini sa ot sa po golemima ako bqha po malki
![]()
Дааааааааа,ужасно много..![]()
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
ами да само дето сичките са по големи![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
тези от страната на баща ми - да.другите просто ги уважавам ... много двулични хора са![]()
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,що не![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...