.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 237
    Супер фен
    Да, и ми е много мъчно за тях особено за големия ми братовчед, баси свестния човек, страшно ми лиспва
    nicolepcd

Imam edin brativ4ed v Boliviq (lelq mi be6e jenena za boliviec - Bog da q prosti) i ne sam mu vijdal ochite pove4e ot 14 godini. Ima si dete 4oveka, jena i neshto zabravi za balgarskite koreni. Jalko...

Inache s drugite mi bratovchedi poddarjam blizki otno6eniq. Vaobshte, priemam gi kato bratq i sestri, koeto si po4ti taka. Ediniqt mi bratovched, na 13, e mnogo razglezeno lape i ti se ka4va na glavat momentalno ako mu pozvoli6. Ala e simpatqga i s nego se razbirame chudesno. S bratovchedka mi bqhme mnogo blizki kato malki, no sega tq e na 22 (s dve godini po-golqma ot men), raboti, uchi, ima si priqtel i s neq se vijdame ot dajd na vqtar. Kakvo da se pravi, takav e jivotat i pati6tata na horata v dedan moment se razgranichavat.
    Τώρα είμαι καλά.

Мда Първите ми братовчедки-2 сестри много ги обичкам Имам още една първа-тя е на 7-8 месеца и нея много си я обичкам. И имам трети братовчеди-момче и момиче.С момичето сме най-добри приятелки и до 6 клас учихме заедно, но ние се перместихме... Тия са с които поддържам връзка,иначе имам стотици(буквално) други!

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    някои да някои не...
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Град
    Където той,там и аз! :D
    Обичам ги,няма друг начин
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

Естествено

daaamm mn im se kefq na si4kitee 6oty iam samo 3 ili 4 brat4etki si4ko drygo e brat4edi i se po golqmi i mn krasifi bee .... :P na men sa se metnali :P :P i si4ki mn si gi obi4kammm :P :P :P :P :P :P :P :P
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

някои да , някои не...

От мамина страна,да.Страшно много братовчедката особено.Обаче от таткова страна цялото семейство са адски надути.Тъй като братовчедката е певица и се мислят за голяма работа.Няма да и споменавам името,защото е доста известна и ако се разбере какво съм казала пак ще се вдигнат скандали.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Страната на Чудесата
    Да, особено едната ми братовчедка, която ми е като сестра.
    Fighting for nothing is what you're born for.

dae gotini sa samo edin me drazni no go vijdam mnogo rqdko
    haters make me famous

естествено

Мн ясну Особено кака ми. Тя ми е братовчедка,но и казвам кака още от съвсем малка.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    bLaGoEvgRad
    аз познавам само 2ма от бравчедите си,но много ама много си ги обичкам...Имам поне 15 братовчеда който не познавам и незнам как се казват..Много гадно...

Обожавам и двамата си първи братовчеди ! Братовчедка ми е на 31 и е супер яка . Като втора майка ми е . Братовчед ми е на 27 и е много печен и също ми е като втори родител . Всички почивни дни се виждам с тях и се събираме на всеки семеен празник . Живеят на една спирка от нас така , че поддържаме винаги връзка .

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    аз имам мн братовчеди и братовчедки, но обичам само няколко от тях (ама мноооооооого си ги лоф )
    с другите се виждаме само на някви събирания
    а и семейството ми е мн голямо, така че не се знае дали познавам вс

mi az si obi4am bratov4edite kupon e s tqh

Град
    Париж
    Да,не мога без тях Много ги бия,ама то е от любов
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

той остава и да не ги обичам...Разбира се че ги обичам...Ама едните повече от другите...
    :P

Ми аз не ги познавам много много Даже никак не ги познавам Само единя който ми е супер добър фр. Направо брат :P А другите ... Уважавам ги , защото сме един род все пак

Обичам ги ,особенно батко ми,и едно от мъничетата дена направи на 15-ти 6годинки.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Guest
    ДА. Много, много, ама много си ги обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си