- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли братовчедите си ?
Eстествено ,че ги обичам винаги са ми помагали в каквато и да е ситуация.Но за съжаление те заминаха за чужбина и не съм ги виждал от 5 години.
Да. Правим каквото ни дойде на ума... без никакви изключения ..
Да,обичам ги.![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
Даааа...много много много си ги обичам![]()
Имам 4 братовчеда (все мъже), от които най-малкия е на 21..скоро прави 22 години![]()
![]()
И него си го обичам най-много
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да.Имам много,някои не ги знам,но тези,които познавам,са супер готини.![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Имам само една първа братовчедка,тя е в друг град, но много се обичаме.) Виждаме се веднъж годишно за няколко дни, като ходим при баба ни, миналото лято бяхме и на море заедно.
Другите ми братовчеди са все 2ри и са доста по - малки (най-големия е на 10 - 11), но си ги обичам.![]()
да,разбира се.
Много спорен въпрос...Аз почти не ги познавам и едва ли ги обичам имам някакви чуства към тях,но това не е обич,а топли чуства към някой непознат...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз имам 4 първи братовчедки, разбирам се най-много с тази която е колкото мен на години, с другите почнахме да губиме връзка от година на година се виждаме само около коледа и великден
дааповече от сестра ми
![]()
Даа много ги обичам(говоря за 1вите ми братовчеди) Имам 2ма мъжки и 1 женскаВсички са по-големи от мен,но много се разбираме,макар че с момчетата се виждаме доста рядко
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
да много :P
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Еми чак да ги обичам .. Те вс са момчета, и се виждам с тях само по празници, въпреки че бяхме на море тая година с 2-ма от тях ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
някой да каже НЕ![]()
тъпняяяяяяяя
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Точно в момента НЕ!Повратна точка в семейната идилия..Случва се..
Само с 2 братовчеди ги зачитам....другите са използвачи,а 2 които много си ги обичам не са в България![]()
ами долу горе..не сме кой знае колко близки..![]()
in defense of our dreams...
преди много си обичах една братовчедка ,понеже е от друг град...1/2 седмици всяко лято бяхме заедно,обаче напоследък е станала ебати тъпата кифла...нз в ква компания е попаднала ама направо е нетърпимаа и като почне в скайп да ми пише ПууУу ТУузИии НачИин..нЪпраУ мИ Иде да и тегля майните
![]()
Да. Пичове са.
Fall down seven times..
Stand up eight.
ами да ама само 1-вите братцедк и-- такива 2,3,5 ,10 не![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.