.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    167см. , 50кг. ... тва съм аз.
    Незнам дали е нормално.
    Не мисля, че съм дебела... по - скоро отпусната.
    И тва ме дразни.
    Мисля да се оправям до лятото.

Рецептата е следната:
    Махам всички пакетирани идиотщини.Имам в предвид чипсове, снаксове, солети, марети и пр. Също така махам дюнерите, тостерите и пиците. МНОГО СА МАЗНИ!!!
    Започвам да ям пълнозърнест хляб и да си хапвам по малко и по - често. И гледам всичко което ям да е с минимално съдържание на мазнини.Също така избягвам пърженото. Колкото и да не ви се вярва от понеделник го започнах това и днес две момичета от класа ми ми казаха, че съм отслабнала. Явно действа, но е нужен и спорт. Аз си правя коремни преси, помпички и клякания вкъщи. А за сланинките по кръста правя разни навеждания в страни, но забелязах, че те се свалято повече от ограничаване на храната. (не да ядеш по - малко, а да ядеш по - полезни неща). Предполагам до лятото на този режим ще успея да смъкна 3-4 килограма. Или най - малкото което е - да се стегна.
    И помни : ЗА ДА СЕ ОТСЛЯБВА ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ!!!
    Успех и в началото на лятото можем да споделяме резултатите.
    Щом не си дебела,какъв е смисъла да се лишаваш от нещо?!
    Сама каза,че тялото ти е отпуснато,а с разделно и здравословно хранене то няма да се стегне (не,че ако ядеш боклуците,които изреди по-горе ще отслабнеш де ама ...)
    По-добре наблягай на упражненията

az su6to sum 1.62 i sum 55 kila, koeto ne e normalno, no nqkoi hora prosto imat tejki kosti

Супер фен Аватара на galu6a
    ами аз правя така радлено хранен и ограничаване на храната + аеробика вкъщи от едни крипмета в замунда ипробвай и ти ако искаш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    И аз съм някъде там, но съм 47 кг. И се чувствам дебела...искам да са най-много 43-45. На теб може кокалите ти да тежат, но определено аз ако стана 58 няма да вървя, а ще се търкалям.
    Това ми намирисва на бъдеща анорексия Много внимавай!!!Не може да кажеш,че си 1.70 и искаш да си 43 кг. не е нормално
    П.П. Енрике чакам да ме упрекнеш ПАК Въпреки,че по твоята формула 170-120=50 и ако ме упрекнеш значи ще противоречиш на себе си

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    o neznam mili4ka az sam 1.70 i sam 55 spored men trq otslabne6 mani4ko
    Мисля,че говориш на сляпо Момичето никъде не казва колко е висока Все пак има и многооо високи момичета както и ниски с (моите любими според Енрике) тежки кости
    И все пак момичето само казва,че има малко сланинки така че бягането му е майката
    Съгласна съм!! Аз съм 170 и дори 60 кг са ми малко. Гледам да тежа 65...Зависи от кокалите най вече и от мускулната маса. Колкото повече мускули толкова повече килограми са разрешени Така че ако спортуваш и понатрупаш мускулна маса може дори да качищ но ще изглеждаш по-добре.

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Леко само с тия диети, че нали гледахте оня ден предаването на Карбовски...
    Да не някоя да е следващата дето ще има посещение след некоя година
    гледах я тая и днес като не ми се ядеше майка ми ми се скара, че може да стана като нея и ме накара да ям насила
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    гр. Пловдив
    Аз съм 1.64м и тежа 57кг. (поне преди 3 седмици бях толкова ) не мисля че съм дебела,харесвам тялото си,но мисля да почна да спортувам,за да се стегна.Храня се умерено,гледам да не ям много мазно и избягвам тестени храни.За теб не бих казала,че си дебела но не съм те видяла за да преценя.Сестра ми преди беше пълничка,започна да не се храни,много отслабна и сега,когато яде някакви храни повръща точно в тази възраст-на пубертета ,когато тялото издраства и се развива НЕ ТРЯБВА да се спазват диети,защото именно те ще окажат влияние,когато пораснеш,когато ти се наложи да раждаш и какво ли още не.Ще ти се появят болести и ще съжеляваш за тези диети!!! Ако хората те харесват,те ще те приемат такава,каквато си,дори и да си 100кг. Все пак по-добре да имаш,от колкото да нямаш

Аз имам за сваляне около 5-6 килограмаа..
    Просто..
    Измъчвам се с тях.
    Знам,че заради възрастта ми не е хубаво да спазвам много строги диети.
    Ограничавам се от сладкото,хляба (освен по някоя препечена филийка сутрин),тестените неща и газраните напитки.
    За сега мисля,че постижението ми е само 1 килограм.
    Спазнам този режим от.. седмица.
    Освен това от вчера започнах да правя упражненията на Синди Крауфорд и наистина са много хубави. От утре започвам и с по половин час въртене на обръч и половин час скачане на въже ( две серии по 15 минути или три по 10 мин )
    Пия водаа.. НЕ ям след 18:00 и така..
    Също ям ябълки и портокали ( за сега само тези от плодовете ) Надявам се НАЙ-накрая да се отърва от тези килограми.
    Айде успех на всички

П.П Днеска както не бях яла сладко от седмица.. и майка беше направила от онзи УНИКАЛЕН кекс.. хапнах си едно малко парченце.. дано да не съм сгрешила много ;д

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    И аз съм някъде там, но съм 47 кг. И се чувствам дебела...искам да са най-много 43-45. На теб може кокалите ти да тежат, но определено аз ако стана 58 няма да вървя, а ще се търкалям.
    Това ми намирисва на бъдеща анорексия Много внимавай!!!Не може да кажеш,че си 1.70 и искаш да си 43 кг. не е нормално
    П.П. Енрике чакам да ме упрекнеш ПАК Въпреки,че по твоята формула 170-120=50 и ако ме упрекнеш значи ще противоречиш на себе си

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    o neznam mili4ka az sam 1.70 i sam 55 spored men trq otslabne6 mani4ko
    Мисля,че говориш на сляпо Момичето никъде не казва колко е висока Все пак има и многооо високи момичета както и ниски с (моите любими според Енрике) тежки кости
    недей да намирисваш анорексия, щом смята, че има нужда значи е възможно да свали излишното, не на всички 45 килограма им стоят добре, виждала съм хора които са 45 и пак са дебели, зависи от структурата на тялото, може да има по-набити крака и за това да се вижда дебела
    И все пак момичето само казва,че има малко сланинки така че бягането му е майката
    недей да намирисваш анорексия, щом смята, че има нужда от отслабване значи може да свали излишното, виждала съм хора които са 45 и по-малко, но пак са дебели, зависи от структурата на тялото, може да има по-набити крака и за това да се вижда пълничка
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

anonymous497065
    Guest
    К`во?!Имаш "сланинки", ама инъче си стегната.Аз предлагам първо да си установиш проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си