- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ефективна диета за перфектно тяло до лятото?
Щом не си дебела,какъв е смисъла да се лишаваш от нещо?!Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Сама каза,че тялото ти е отпуснато,а с разделно и здравословно хранене то няма да се стегне(не,че ако ядеш боклуците,които изреди по-горе ще отслабнеш де ама ...)
По-добре наблягай на упражненията![]()
az su6to sum 1.62 i sum 55 kila, koeto ne e normalno, no nqkoi hora prosto imat tejki kosti
ами аз правя така радлено хранен и ограничаване на храната + аеробика вкъщи от едни крипмета в замунда ипробвай и ти ако искаш![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Съгласна съм!! Аз съм 170 и дори 60 кг са ми малко. Гледам да тежа 65...Зависи от кокалите най вече и от мускулната маса. Колкото повече мускули толкова повече килограми са разрешениПървоначално написано от nejnaDROGA
Така че ако спортуваш и понатрупаш мускулна маса може дори да качищ но ще изглеждаш по-добре.
гледах я тая и днес като не ми се ядеше майка ми ми се скара, че може да стана като нея и ме накара да ям насилаПървоначално написано от alex_devv
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Аз съм 1.64м и тежа 57кг. (поне преди 3 седмици бях толкова) не мисля че съм дебела,харесвам тялото си,но мисля да почна да спортувам,за да се стегна.Храня се умерено,гледам да не ям много мазно и избягвам тестени храни.За теб не бих казала,че си дебела
но не съм те видяла за да преценя.Сестра ми преди беше пълничка,започна да не се храни,много отслабна и сега,когато яде някакви храни повръща
точно в тази възраст-на пубертета ,когато тялото издраства и се развива НЕ ТРЯБВА да се спазват диети,защото именно те ще окажат влияние,когато пораснеш,когато ти се наложи да раждаш и какво ли още не.Ще ти се появят болести и ще съжеляваш за тези диети!!! Ако хората те харесват,те ще те приемат такава,каквато си,дори и да си 100кг. Все пак по-добре да имаш,от колкото да нямаш
![]()
![]()
![]()
Аз имам за сваляне около 5-6 килограмаа..
Просто..
Измъчвам се с тях.
Знам,че заради възрастта ми не е хубаво да спазвам много строги диети.
Ограничавам се от сладкото,хляба (освен по някоя препечена филийка сутрин),тестените неща и газраните напитки.
За сега мисля,че постижението ми е само 1 килограм.
Спазнам този режим от.. седмица.
Освен това от вчера започнах да правя упражненията на Синди Крауфорд и наистина са много хубави.От утре започвам и с по половин час въртене на обръч и половин час скачане на въже ( две серии по 15 минути или три по 10 мин )
Пия водаа.. НЕ ям след 18:00 и така..
Също ям ябълки и портокали ( за сега само тези от плодовете ) Надявам се НАЙ-накрая да се отърва от тези килограми.
Айде успех на всички
П.П Днеска както не бях яла сладко от седмица.. и майка беше направила от онзи УНИКАЛЕН кекс.. хапнах си едно малко парченце.. дано да не съм сгрешила много ;д![]()
недей да намирисваш анорексия, щом смята, че има нужда от отслабване значи може да свали излишното, виждала съм хора които са 45 и по-малко, но пак са дебели, зависи от структурата на тялото, може да има по-набити крака и за това да се вижда пълничкаПървоначално написано от nejnaDROGA
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
К`во?!Имаш "сланинки", ама инъче си стегната.Аз предлагам първо да си установиш проблема.