- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ефективна диета за перфектно тяло до лятото?
Zdr!Az sym 1.64 sm i sym 58 kila mn li sa spored vas?Imam malko slaninki no iny4e sym stegnata .Smatate li 4e s dieta 6te moga da se osvobodq ot izli6nite slaninki do lqtoto ?
P.S>vsqka ve4er pravq programa ot uprajneniq ,ne se typ4aa..no ne svalqm ni6to!!!
Аз лятото съм се уговорила с една фр да ходиме да бягаме,на фитнес,плуване и такаИ ограничение на храната естествено
![]()
Важното е как се чувстваш и да ли се харесваш. На някои тези 58 кг биха им стояли перфектно, но на други не. Щом искаш да отслабнеш, се захвани със някакъв по-активен спорт. Само упражнения вкъщи не стигат. Фитнес, плуване, тичане, волейбол, басектбол .. Има много голям избор, зависи какви предпочитания имаш. Също така ограничи газираното, сладкото и мазното. Но не да го спреш! А просто да го намалиш малко!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Защо всички лудват по тея диети? Още ли никой не е разбрал,че диета не означава гладуване,а специален режим на хранене ? Като се гладува организмът преминава 'в бойна готовност' и всичко поето,макар и малко като количество, се лепва веднага,за да не се разруши тялото /не сланинките,а мускули се топят с диета/. Тези така наречени тлъстинки се махат единствено чрез спортуване.
Мога да препоръчам единствено да избягваш мазните храни,да наблегнеш на плодовете и зеленчуците и да спортуваш не само в домашни условия.Спортовете изредени в предния пост оформят много красиво тялото,ако можеш ходи на танци.Ако желаеш избягвай яденето след 19ч,но никога не пропускай трите основни хранения-независимо от количеството!
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
С диета се постига резултат,само ако по думата разбираш ограничаване ,а не гладуване в противен случай както казаха всичко се лепи..Избягвай сладкото,мазните храни,тестено,намали солта и ограничи газираното..А за спорт ти препоръчвам аеробика,по-ефективна е от фитнеса,но ако имаш време няма лошо и двете ;]
o neznam mili4ka az sam 1.70 i sam 55 spored men trq otslabne6 mani4ko
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И аз съм някъде там, но съм 47 кг. И се чувствам дебела...искам да са най-много 43-45. На теб може кокалите ти да тежат, но определено аз ако стана 58 няма да вървя, а ще се търкалям.
Това ми намирисва на бъдеща анорексияПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Много внимавай!!!Не може да кажеш,че си 1.70 и искаш да си 43 кг. не е нормално
П.П. Енрике чакам да ме упрекнеш ПАКВъпреки,че по твоята формула 170-120=50 и ако ме упрекнеш значи ще противоречиш на себе си
![]()
Мисля,че говориш на сляпоПървоначално написано от kuklichka_bg
Момичето никъде не казва колко е висока
Все пак има и многооо високи момичета както и ниски с (моите любими според Енрике) тежки кости
И все пак момичето само казва,че има малко сланинки така че бягането му е майката![]()
heeeeeeeeeeeeere i go again on my owwwwwwwn lqlПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
ta wqrwam,che UnaBle_to_LoVe_U s towa ' i az sym nqkude tam' ima w predwid kolkoto momicheto pusnalo temata i 2ro kuklichka_bg opredeleno ne gowori na slqpo poneje awtorkata e kazala wisochinata si-164
iiiiiiiiiiiii hareswam merkite na kuklichka_bg DA NANANANANA
a po temata ne bi bilo nikak losho da swalish 10-12 kg do nachaloto na lqtoto koeto ne bi bilo trudno pri aktiwen sport osobeno na toplo wreme:)
a iskam da popitam kakvo to4no pravite kato otidete na fitnnes 6toto utre 6e hodq za 1 put i bez instruktor a v toq kompleks skoro nqma da ima inztruktor kfo da pravq po kolko vreme i da ne e mn za da ne se povredq ne6to ot prenatovarvane ... ? mersi
mi ne znam w kakyw fitnes shte hodish obache ako e nqkoi po ciwilizowan weroqtno shte ima dosta jenski uredi tochno za stqgane i otslabwane koito bih kazal che sa dosta zabawni dori i az hodq da im se radwam nqkoi put
preporuchwam ti trenirowkata ti da e okolo 80 minuti s malki pochkiwki i wzemi aspirin da ne wzemesh na drugiq den da ne mojesh da mrudnesh ot muskulna treska![]()
Ami stava vupros za fitnes v hotel na svetovno nivo,taka 4e predpolagam 4e ima svestni uredi...SMIsul vijdala sum gi no ni6to ne moga ad kaja tui kato nqmam si i ideq za fitnes.Hotela o6te ne e otvoren oficialno i nqma instruktor ....vremeto si te4e a mene sqka6 tova 4e nqma instruktor me spira nz ... No i predpolagam 4e si ima nqkvi osnovni uredi,koito dostatu4no pomagat za svalqneto na maznini i stqganeto...Bih ti bila blagodarna EnriqueIglesias akoo me svetne6... mersi
Ами мисля,че трябва да "премахнеш" от себе си поонеее 4 килограма.Аз съм 170 см. и тежа 53 кг. и съм предоволна от тялото си.
naprotiv v na4aloto kazva razmerite si xaxa ;]]]Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
ami ko da praish na fitnes be ;] ima uredi primerno kolelo sqdash tam polse ima i drugi i teiПървоначално написано от (:bibs4etyyy:)
гарантирано отслабване се постига с комбинацията
яко пушене + яко пиене! отслабват се
1 бял дроб + 1 бъбрек! (евентуално и малко черен дроб така. лека цироза нещо)
и без това имате по два. Гарантирам, че няма да си ги върнете!
Grumpy old madman
Леко само с тия диети, че нали гледахте оня ден предаването на Карбовски...
Да не някоя да е следващата дето ще има посещение след некоя година![]()
1.не може да който и да е да каже на момичето че трябва да отслабне,защото не ссте я виждали
2.според си е много добре защото тя сама казва че е стегнета --- мусклите тежат мноогоо повече от сланинките
3. тези които са 170- 50 не е казано че изглеждат по добре от по тежките моичета зависи от толкова много неща ( костите например са тежки на някой, а пък на друг не )
4.Момиче не се интересувай от мнението на другите важното е ти да се харесваш и да ти отиват кг защото аз например когато съм много слаба изглеждат по грозно - според мен си супер,ако толкова искаш да премахнеш излишните мазнини пробвай с НВД
5.Но внимавай -казва ти го човек ,който отдавна са му завъртяли главата диети ( била съм и в началото на булимията)
внимавай да не прекалиш със свалянето,внимавай каква и колко храна приемаш,много е опасно повярвай ми и границата е много тънка и лесно може да се прмине а премине ли се веднъж наистина мнооогоо трдуно и страшно след това
Просто ми се довери
6.Истиския сексепил не е в кокалите !и момчетата го знаят
Разбираш какво ти намеквам нали
п“П и хубаво че си се сетила 3 месеца преди лятото а не 3 дни![]()
miii az sym kolkoto teb visoka daje malko pove4e no... 58 sa prekaleno mn! az sym 50 i se 4uvstvam prekrasno (est vinagi moje o6te da se otslabne!)
samo sportuvane 6te ti pomogne da znae6!
i si kaji godinite pone! da znaem kakvo da ti kajem...
Първоначално написано от Riot
Не, аз не знам вече кво да ви кажа на някои от вас. Съгласна съм, че всеки има различни разбирания, че повечето харесват (да не казвам голяма дума) некви кльощи, а сега пък намирате кусури на момичето! Според мен имаш идеални мерки, и не трябва да отслабваш повече (освен, разбира се, ако ти самата не се чувстваш добре в кожата си). Защо по дяволите в тая държава в последно време се възприема като ХУБАВО и МОДЕРНО да си некъв кльощав (дори анорексично)?! Знаете, че има и такива хора, които не могат да надебелеят (лично познавам такива) и не става с тъпчене или с каквото и да е. Така има и такива, които не могат да отслабнат. Само искам някой да ми каже защо в нашата държава имаме такива стандарти? Защо например никой не харесва по-пълните хора (ще стана нахална, но и такива познавам)? Не ми казвайте, че е въпрос на естетика - вярно - по-хубаво е, но само до известна степен!!! Как може да кажете, че моделите по телевизията например, имат ИДЕАЛНО тяло?! Та те са анорексички всичките! Моля за отговор - ЗАЩО в България сме болни на тема "отслабване", "слабеене" и каквото и да е друго, свързано с премахване на тлъстини, както ги нарекоха преди мен?!?!
ПП: Съгласна съм с glupacheE!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
[color=darkblue]Браво...напълно съм съгласна с теб!!искам да споделя 4е аз също съ м минала през мн подобни проблеми!!!и аз бях в началото на булимията,наистина искам да ви споделя че сякви такива диети и пр могат да ви докарат до самоубииство(колкото пресилено и да звучи)....като чета тука мненията на повечето и не мога да разбера на къде отива света"искам да съм 43 или не знам си кво"......абе хорааа не се вманиачаваите...това ве4е си е болестно състояние!!!!Първоначално написано от glupacheE
Аз за 3 месеца бях свалила 36кг,понейе лапе6кия ми акъл не проумява6е че това е най-тъпото което 4овек може да направи.Бях спрела да ям тотално(само по 1,2 ябълки на ден и кафета и цигари),бях стигнала до положение че си мислих за6то хората ядат....накрая вс ми се върна.....ходих по бохлници и се осъзнах че няма смисъл от гладуване,напротив ако се храни6 нормално и по няколко пъти на ден може6 да отслабне6 траино и без проблеми...
В момента си се храня норм и за няколко месеца свали кг,които си бях върнала,остават ми о6те малко и 6те ги сваля ама без сякви тъпи диети....
Така че миличка не си мисли 4е си дебела или пък някжи такижа глупости!Знае6 ли колко искат да имат твоите кг и ръст,а ги нямат....благодари на Бог за тва,което ти е дал и гледаи на пред живота е мн хубав!старай се да го гледа6 през розожи очила и не го усложнявай![]()
![]()
[/color]
е аз съм 164 см и тежа вече 55 кг станах 55 след една диета иначе бях 53 ама после си качих кгАз качвам само на краката и тва е мн гадно
имам плосък корем с плочки и перфектно дупе според мене
обаче трупам на краката и незнам какво да ги правя тия крака то не бяха танци домашна гимнастика ...
абе явно ми е заложено да пълнея ама пък аз съм инат и няма да се дам
Преди водех много активен спортен живот все съм спортувала много и съм танцувала латино-американски танци ,народни танци, модерни танци,Хип-хоп танци,балет
Обаче тази година не спортувам мн мн и губя форма
някой може ли да каже как за мижавите 2 месеца да се постегна повечко че почнах да се отпускам бавно и славно а ако може и да споделите някакъв режим на хранене че съм свикнала да си хапвам когато ми се прииска
![]()
OT TOZI REF PI6AT O6TE DVAMA 4OVEKA !!! edna fr i edin fr 6oto sa murzelii ne 6tat da si napraqt
167см. , 50кг. ... тва съм аз.
Незнам дали е нормално.
Не мисля, че съм дебела... по - скоро отпусната.
И тва ме дразни.
Мисля да се оправям до лятото.
Рецептата е следната:
Махам всички пакетирани идиотщини.Имам в предвид чипсове, снаксове, солети, марети и пр. Също така махам дюнерите, тостерите и пиците. МНОГО СА МАЗНИ!!!
Започвам да ям пълнозърнест хляб и да си хапвам по малко и по - често. И гледам всичко което ям да е с минимално съдържание на мазнини.Също така избягвам пърженото. Колкото и да не ви се вярва от понеделник го започнах това и днес две момичета от класа ми ми казаха, че съм отслабнала.Явно действа, но е нужен и спорт. Аз си правя коремни преси, помпички и клякания вкъщи. А за сланинките
по кръста правя разни навеждания в страни, но забелязах, че те се свалято повече от ограничаване на храната. (не да ядеш по - малко, а да ядеш по - полезни неща). Предполагам до лятото на този режим ще успея да смъкна 3-4 килограма. Или най - малкото което е - да се стегна.
И помни : ЗА ДА СЕ ОТСЛЯБВА ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ!!!
Успех и в началото на лятото можем да споделяме резултатите.![]()
ох и аз понякога съм така и определно мисля,че за младо момиче твоите кг не са много подходящиПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
To infinity and beyond.