.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    ами аз лично много рядко нося тампон-само в крайни случаи и досега си нося само тампон-без превръзка!Но ако ме е страх да не се нацапам бих си сложила една малка ежедневна превръзка за всеки случаи
    +1
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Тампон+Ежедневна превръзка=100% защита за няколко часа
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Сменяй често нещата и няма да има проблеми,нито нужда от двойна защита,но иначе не мисля,че има нещо лошо в това да си и с тампон,и с превръзка-защитаваш се...на макс
    i got a little Secret for ya..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не съм пробвала и с двете... Или само тампон или превръзка ми е достатъчно
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    ами аз лично много рядко нося тампон-само в крайни случаи и досега си нося само тампон-без превръзка!Но ако ме е страх да не се нацапам бих си сложила една малка ежедневна превръзка за всеки случаи
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Ami az po4ti vseki den sum taka,za6toto treniram i ako sum samo s prevruzka propuska,a samo s tampon - nikoga ne moga da sum sigurna koga 6te prote4e po ekipa, za6toto use6tam kogato e napoen do krai,no nemoga da ti4am do wc vednaga zatovaaa dvoina za6tita
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Dori nqkoi momicheta spqt s tampon. I kakvo....neshto stanalo li im e?
    Емм... да спят бе, да са живи и здрави Топло и влажно - рааай за бактериите! А и нали менструацията освен за отделяне на неоплодената яйцеклетка служи и за пречистване на половата система. Е какво ти се пречиства като втасваш от сутрин до вечер с един и същ тампон набучен в...
    Както вече споменах при обилно кървене няма проблем да се сложат тампон и превръзка. Все пак не става да излезеш някаде по работа и на всеки час да тичаш до тоалетната на някое попътно барче, че да сменяш превръзки или тампони. Тогава да! НО да си сложиш и двете просто ей така за да нямаш грижи до вечерта не мога да го възприема,
    Не карам никой да се съгласява с моето мнение. В крайна сметка всеки има право на избор и сам решава за себе си!
    съгласна съм с теб с това за бактериите.Наистина не е правилно да стоиш толкова време с един тампон особено през нощта.Чела съм че не трябва да се спи с тампон.

tova ozna4ava 4e 10000000000% ni6o nqma da proli4i.izprobvano e.
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами аз слагам от ежедневните превръзки,когато нося тампон.Иначе така с обикновена превръзка + тампон не съм пробвала,не виждам смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си