- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За отнемането на девствеността?
Iskam da popitam dali devstvenostta moje da se otneme s nqkolko vkarvaniq na chlena(no ne do krai),bez da se stiga do orgazam i ot dvete strani.Momicheto ne e ispitvalo bolka,nito pak e imalo kryv.Pishete speshno
Модерирано от Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.![]()
ми след като е проникнал члена във влагалището значи не е девствена вече![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
да
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Да, може
ППОргазмът какво общо има с отнемането на девстеността?????
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Колко пъти ще пускаш една и съща тема |-(
...
Първоначално написано от pampers
+1
i orgazma nqma ni6to ob6to s devstvenostta!!!
Ми зависи от мн неща..Както казаха може и да си пада по краставици и за това да не я е боляло..Може и да си е предразположил мн добре... Но за девствеността..абе пухни два пръста докадето можеш и ще разбереш!
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
ne e zadyljitelno da ima kryv.... a moje bi momi4eto e bilo otpu6eno predi tfa ama da ne e zabelqzala .... zavisi ako e nqkfa gimnasti4ka
Shat a fuckam
Първоначално написано от N0Rull5
Ще ме съсипете...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()