- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-Лесния начин за изтрезняване
като не се напиеш !?
Зависи с какво си препил.На мене най-тежкото напиване ми е с узо....докато не върнах всичко не оправих а иначе изтрезнявам най-бързо когато ми е студено тоест събличаш се бо боксерки(слипове) и излизаш на терасата като се намръзнеш яко влизаш един топъл душ и постепенно увеличаваш студената вода и на края си лягаш.Преди ми помагаше Алка-Зелцер уж за махмурлук ама са не помага![]()
Просто трябва да знаеш какво трябва да пиеш, какво организма ти понася и от какво не ти е зле ...
>> Аз най-често се напивам от ром "Капитан Фред", абе евтин е, не докарва от всякъде на ром, но поне знам, че вечерта и да се напия кат свиня, на другия ден ще стана без грам главоболие, все едно не съм пилмакар, че може да съм спал и само 3 часа
Но ако съм спал 3 часа има друг проблем, че като се наведа иии може да залитна
Иначе спа ли стабилно 6 часа .. след тва съм свеж ...
Дукато като пия ракия или водка или вино или нещо, което не пия -> направо на другия ден все едно са ме газили стадо мамути :X
Тука сега ще ти кажат, че от марковото уиски не те боли глава ...
Абе, че е хубаво, спор - НЯМАама зависи от марката
примерно мен от чичо Джак - ми няма нищо, но от Тюламора ... ми става кофти на сутринта (да бъдем честни точно това уиски ми е кофти и още като го пия, но това е друга тема ...)
Всичко зависи от организма ти, кое как понасянаща компания масово сме се спряли на кап, Фред, защото никого не го боли глава от него (можеш да го пробваш иии да кажеш как е на сутринта ... или ако имаш повече пари, минавай на джак даниелс )
Кафе+Лимон![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
чувала съм, че шкембе чорбата помага ....ама много люта
Само спане докато не ти мине,ако имаш работа-да не си пил.
две сранета и две спанета, по ефикасно няма![]()
две сранета и две спанета, по ефикасно няма![]()
Айрян и кафе със сол съм чувала, ама ще бъде некъв буламач на вкус и не съм го пробвала. :д
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
За изтрезняване на момента, безотказно действа бъркането с пръст в устата. А аз лично никога не съм имала махмурлук, не мога да ти дам съвет.
Бтв наистина трябва да се яде, но когато имаш махмурлук и ти е шеметно на главата, като хапнеш един вид пак сякаш те хваща алкохола сякаш току що си се напил, хах не знам що така става, но става. И все пак трябва и да се яде в такива ситуации.Нещо по-леко.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Една чаша с 2 лъжици сол и водагадноо , но помага поне при мен.
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Пръста в устата, хубаво измиване и танци. Ако не съм супер пиян, а в по-лека форма може само с танци, много бързо се изтрезнява с тях.
МОМЧЕ
Имам чувството, че имам най-отвратителния махмурлук на планетата (не в момента, а попринцип). Не мога да стоя права в леглото, какво остава да стана да ям или да се къпя. 3-4 часа възстановяване ми трябват.
Помага компот! Ама супер много помага.
един студен душ още докато си натряскан....поне така са ми казвалиаз няма как да знам. никога не съм пила!!!
![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Така е, ама е голям сеир, докато ти го вземат тоя душПървоначално написано от yolaiza
Щото да не мислиш, че ще си в състояние сама?
![]()
МОМЧЕ
Първоначално написано от dunce
е с малко подкрепление ще станат нещата![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Зелевия сок му е майката.
Квото и да съм пил , колкото и да съм пил сутринта 1 бира и съм чук![]()
Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!