- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как приемате девствеността,момчета?
Наскоро чух от устата на момче,че не иска да се занимава с девствени момичета...Било гадно,те пищели...и тн...Имам въпрос към момчетата-как приемате девствеността на приятелките си?Как се чувствате,когато сте първия на някое момиче?
Nesam bil parviqt na nikoq NO TVA ZA PI6TENETO E PALNA PROSTOTIQ!!! Mi kato ebe kato ov4ar mn qsno 4e 6te pi6tqt.....
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Моят приятел не беше особено вдъхновен от първия ми път. Не вярвам, да "не е искал да се занимава". Просто се притесняваше. Въпреки че за него съвсем не беше за първи път... Та може би и момчетата ги хваща сценична треска.![]()
ми ако си смотан и незнаеш как да подходиш към момичето много ясно, че няма да му е добре и че ще пищи...
нямам по-различно мнение към девствените момичета
моята приятелка когато тръгнахме също беше девствена![]()
az 2 pyti sym bil pyrvi na dadeno momi4e.. i v 2 slu4aq ima6e 4ustva a ne prosto jivotinsko jelanie za sex... Mi mislq 4e e syper za men e 4est da sym 1 na dadeno momi4e. a za pe6teneto... nqma ni6to takofa . vsi4ko zavisi ot mom4eta - kolko e opitno kolko e obrazovano i nai vajnoto da si ubeditelen taka 4e da momi4eto da ti se doveri napylno
Shat a fuckam
Ami naistina strashno mnogo momcheta ne iskat da se zanimavat s devstveni. Povecheto ot tqh ne iskat da si gubqt sumati vreme dokato q otvorqt ili predpochitat veche nauchena macka da gi zabavlqva. Ne che se zanimavam s devstveni osobeno, no za men lichno otvarqneto e edno ot nai-priatnite predizvikatelstva.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Човекът,който го е казал или е девствен,или НЕ Е спал с девствено момиче досега.Това е глупост.
За мен е супер.
1) Не съм разочаровал някоя по някакъв начин(не става дума да съм бил много добър в леглото), че да се сеща за първия си с думите "беше супер идиот!"
2) Когато някое момиче иска да съм й първия е, като да ти казва "Искам ТИ да си едно от нещата, които ще помня за винаги!" т.е. радва ме супер много, че някой ме харесва толкова много.
3) За мен е удоволствие, да гледам как някой отркива нови усещания и то благодарение на мен. ("гледам" в преносен смисъл)
Mnogo bih iskal da sym s devstveno momi4e no i me e strah 4e 6te zagubq sumati vreme poneje ako imam lo6iq kysmet tq da re6i 4e iska da opita za drugi myje i ako sym zagubil 3 godini ot jivota si da sym s neq i mi tegli mainata 6te sym mnogo razo4arovan i togava stavam mnogo grub s momi4etata i pravq ne6to koeto ne obi4am da pravq ... karam gi nared i ne si tyrsq seriozna vryzka i ei taka si otiva jivoteca ne6tastno gadna rabota no za men po dobro ne6to ot devstveno momi4e nqma.
[quote="Zeratuul"]Mnogo bih iskal da sym s devstveno momi4e no i me e strah 4e 6te zagubq sumati vreme poneje ako imam lo6iq kysmet tq da re6i 4e iska da opita za drugi myje i ako sym zagubil 3 godini ot jivota si da sym s neq i mi tegli mainata 6te sym mnogo razo4arovan i togava stavam mnogo grub s momi4etata i pravq ne6to koeto ne obi4am da pravq ... karam gi nared i ne si tyrsq seriozna vryzka i ei taka si otiva jivoteca ne6tastno gadna rabota no za men po dobro ne6to ot devstveno momi4e nqma.[/quote
A za6to nqma kakvo mislqt momi4etata?
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
На 2 момичета съм бил първия , но и с двете съм ходил и съм имал чувства към тях . Нямам никакво по специално отношение към девствените момичета .
Просто като дойде същинският момент и изтръпваш . Колкото и да си опитен , си под адско напрежение - да не нараниш момичето , да не я заболи ... и т.н.
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
еех да има повече такиваа аз мислех че момчетата мразчт девствените
ама съм грешала..
![]()
za vsqko momi4e e vajno koi 6te i bade parviqt vapreki 4e mn malko si go priznavat.Nevijdam pri4ina za6to mom4etata neiskat da se zanimavat s devstveni momi4eta.Prosto se pravqt na golemi eba4i ni6to drugo
Ми гаджето ми не е детсвено но и да беше няма проблемПървоначално написано от loneliness
![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
za jalost i az ne sam bil s takova momi4e![]()
ne sum mom4e, no mislq 4e nqkoi ot tqh se pritesnqvat da sa "purvia" na nqkoe momi4e za6toto e 6iroko rasprostranen mita 4e takova momi4e 6te se privurje/vlubi v tqh! (tva razbira se sa gluposti) dr pri4ini ima mn ... no mislq 4e ako e pravilnoto momi4e i devstveno i ne nqma da bqga ot nego![]()
Кой ти каза пък, че момичето не може да се влюби или да започне да изпитва по специални чувства към това момче? Ти от Марс ли падаш? Или само по себе си съдиш? Като не си компетентна в дадена област, недей приказва много. Лично аз познавам много момичета, които са си направили първия път с момче, за което не им е пукало, а после са се появили чувства... така, че не коментирай като не знаеш как стоят нещатаПървоначално написано от cotton candy
![]()
lol tva prozvu4a super zlobno... nz 6to taka reagira... az mislq 4e e to4no kakto kazva cotton candy...Първоначално написано от MoHuTo
i az sy6to poznavam mn momi4eta (daje po4ti vs moi fr), koito kogato gi otvorqt i krai! tova e mom4eto za tqh! a toi gorkiq edin pyt e piqn i vyob6te ne razbira 4e e spal s devstvena, dr pyt na nqkoi kupon i vyob6te e samo za edna no6t.... taka 4e i ti ne se pravi na mn kompetentna sre6tat se i dvata slu4aq...
Първоначално написано от Riot
тя не съди само по себе си и аз сум кату нея и познавам мн други които са с момче само за първия път ти неразбираш тва да не ти е 10 векПървоначално написано от MoHuTo
всичко се е променило
mi sus sega6noto mi gaje s koeto sum ot 2 godini ve4etoest bqh na 14 kogato trugnahme ii kato mu kazah 4e sum devstfena i toi stra6no mn se zaradva 6oto mi epurviq![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
[quote="loneliness"]Наскоро чух от устата на момче,че не иска да се занимава с девствени момичета...Било гадно,те пищели...и тн...
mi znachi momcheto e mn ogranicheno.aa i momichetata ne pishtqt pri purviq put...aa bolkata e ujasna naistina (pone pri nqkoi).No e tupo da ne iskash da se zanimavash s detstveno momiche,prosto zashtoto e detstvena![]()
защо пък треа да се пищи???не е чак толкос силна болката че да каеш че я колят и да вика кат заклана...и съм чула от момчета че пи хубу им е с двствени момичета щот са по тесни и им доставя по-голямо удоволствие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
И аз съм го чувала от устата на момчетата така че няма спор няма лошо да си девственаПървоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()