- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Почвам да превъртам, баси гадната работа.
Oп из София предполагам е доооста по различно от малко провинциално градче ( като това в което аз живея) ,явно наще ценови лист не пасват на столицата![]()
Play hard,go PRO!
mi u priateli su6to stava! ako pri tqh e po-spokoino i prazno i se suglasqt da ti otstupqt! kvartira zvu4i dobre, no mi e 4udno kude ima tekiva eftini koito da moje6 da si pozvoli6?!![]()
hahaha da mn zabavno,zatva se 4udih kvi s atiq tavanski stai po 20-30 lv ili kvartiri normalni za po 70 lv kato v sofiq takova ne6to nqma,edna staq kakto kazah ve4e ti varira nad 120 lv ima i po 200 ,taka 4e........qvno pove4eto tuk ste ot malkite provincialni grad4eta zatva predlagate takiva mesta
mackata na RAFO
Къде са тея тавански стаи със санитарен възел по 20-30 лв.?Тука във Варна са по 100-150 лв. И каквъ е тоя ток+вода 10 лв? Няна ли да се къпе тоя човек? Аз за пръв път вийдам тея цени...За кой град говориш?Първоначално написано от Homunuculus
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Земи прочети два поста по-нагоре.
Play hard,go PRO!
Друят вариант е да си легнат "да гледат филм", завиват се и се гушкатПървоначално написано от the_hottie
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
хахахаха ,да ,в София 1 стая в забутан Мотел е 30-40 лв а вие ми говорите за 30 лв на месецлюбопитно ми е тоя дет го каза това откаде е ?
mackata na RAFO
Да ви имам и проблемите...
Стига да има желание, начин винаги се намира.![]()
Ами и аз с бившия ми не правех много секс поради подобна причина, ама това не е най-важното в една връзка запомни го![]()
[img][/img]
bate razkarai mackite na kafe i tva e niama ko da te e sram
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Вярно си го има тоя период. Със бившата колко се бяхме ***** по разни "сервизни стаички" по блоковете, по балкони, в парка веднъж, в кола, на стълбища, че дори и в асансьор веднъж...
Иначе според мен най-сладко (но и най-скъпо) е да я заведеш на хотел, особено ако не го направиш "като по филмите" (за едното ч.кане), ами вземеш вино, свещи, цветя и разпалиш някаква страстна обстановка. Плюс това секса на непознато място винаги е много възбуждащ, поне според мен![]()