.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    зад ъгъла
    Oп из София предполагам е доооста по различно от малко провинциално градче ( като това в което аз живея) ,явно наще ценови лист не пасват на столицата
    Play hard,go PRO!

mi u priateli su6to stava! ako pri tqh e po-spokoino i prazno i se suglasqt da ti otstupqt! kvartira zvu4i dobre, no mi e 4udno kude ima tekiva eftini koito da moje6 da si pozvoli6?!

hahaha da mn zabavno,zatva se 4udih kvi s atiq tavanski stai po 20-30 lv ili kvartiri normalni za po 70 lv kato v sofiq takova ne6to nqma,edna staq kakto kazah ve4e ti varira nad 120 lv ima i po 200 ,taka 4e........qvno pove4eto tuk ste ot malkite provincialni grad4eta zatva predlagate takiva mesta
    mackata na RAFO

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...

Re: Почвам да превъртам, баси гадната работа.

Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    Отваряш вестника и намираш най-мизерната обява,за таванска стая със санитарен възел.Наема им върви по 20-30 лева на месец+ток+вода(около още 10лева)ако не те бърка може и без баня което е още по лесно и евтино.Наемате си я и си я ползвате с кеф - секс,кекс и право хоро всяка вечер или когато ви е кеф!!!Така правихме с моята приятелка в началото когато мнооого нямаше къде да се усамотим
    Къде са тея тавански стаи със санитарен възел по 20-30 лв.?Тука във Варна са по 100-150 лв. И каквъ е тоя ток+вода 10 лв? Няна ли да се къпе тоя човек? Аз за пръв път вийдам тея цени...За кой град говориш?

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    зад ъгъла
    Земи прочети два поста по-нагоре.
    Play hard,go PRO!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    мисля, че всички рано или късно сме минали по този път, да нямаш възможност да правиш секс на воля. Освен ако на някой щастлижев родителите са му отсъствали по цял ден.
    Няма да те подтиквам да го правиш на необикновени места, защото това сами си го преценавате както и рисковете от това.
    За мен най добриат вариант остава да се затворите в стаята й/ти и ...да затискате вратата ако няма ключ малко е бързичко и кофти защото трябва да сте с дрехи ама какво да се прави. И ако влезе някой извадете едни карти, все едно играете на карти. И родителя после "уж" ще повярва, че си играете (да бе да ).
    Примерите на Yaro също са много добри,няма да ги цитирам пак.
    Друят вариант е да си легнат "да гледат филм", завиват се и се гушкат
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

хахахаха ,да ,в София 1 стая в забутан Мотел е 30-40 лв а вие ми говорите за 30 лв на месец любопитно ми е тоя дет го каза това откаде е ?
    mackata na RAFO

Да ви имам и проблемите...
    Стига да има желание, начин винаги се намира.

Ами и аз с бившия ми не правех много секс поради подобна причина, ама това не е най-важното в една връзка запомни го
    [img][/img]

Град
    sofia

jn

bate razkarai mackite na kafe i tva e niama ko da te e sram
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Вярно си го има тоя период. Със бившата колко се бяхме ***** по разни "сервизни стаички" по блоковете, по балкони, в парка веднъж, в кола, на стълбища, че дори и в асансьор веднъж...
    Иначе според мен най-сладко (но и най-скъпо) е да я заведеш на хотел, особено ако не го направиш "като по филмите" (за едното ч.кане), ами вземеш вино, свещи, цветя и разпалиш някаква страстна обстановка. Плюс това секса на непознато място винаги е много възбуждащ, поне според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си