.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    byrgas city

Нормално ли е момичето да свършва преди момчето?

normalnu li e 80% ot slu4aite priqtelkata mi svyr6va predi men... a nie ne go pravim pove4e ot 15-20 min

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
    Shat a fuckam

Супер фен Аватара на Barbie
    След като ти свършиш тя вече така или иначе няма как да свърши.

Не виждам нищо ненормално. Ако може да свърши няколко пъти преди ти да си свършил - най-добре. Какъв ви е проблемът по-точно?

Град
    byrgas city

:P

Mi 4e tq svyr6va predi men... i sled tova ne izpitva udovolstvieto koeto izpitva predi 1-2 min... kolkoto pove4e tova stava vse pove4e use6tam koga svyr6va i kato znam 4e na neq ne i e hubavo ... i az se spi4am takaf gubi mi se jelanieto .... daje sme stigali do tam da spirame akta za6toto neq zapo4va da q boli
    Shat a fuckam

Супер фен Аватара на Barbie
    Не е нужно да спирате. Може да изсъхва след оргазъм - случва се. Като свърши намалете темпото, овлажни я с лубрикант евентуално, и си продължете. Може просто няколко минутки след като е свършила да си малко по-внимателен и нежен, защото след оргазъм всичко е изключително чувствително. Но пък след това си продължавате с нормално темпо...

Град
    byrgas city

:P

mersi za syveta
    Shat a fuckam

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Не е нужно да спирате. Може да изсъхва след оргазъм - случва се. Като свърши намалете темпото, овлажни я с лубрикант евентуално, и си продължете. Може просто няколко минутки след като е свършила да си малко по-внимателен и нежен, защото след оргазъм всичко е изключително чувствително. Но пък след това си продължавате с нормално темпо...

100% za !
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Радвайте се, че притежавате качество, за което много други мечтаят
    Не знам каква информация имап грешна - ама сте си съвършенство :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Радвайте се, че притежавате качество, за което много други мечтаят
    Не знам каква информация имап грешна - ама сте си съвършенство :P
    има нещо вярно
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami ili se radvai, che si s takava macka. Obiknoveno da svurshva mackata predi teb e djentulmenstvo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Варна
    Радвай се за нея ,не всяко момиче може да изпита това удоволствие...а колкото до това че я боли след т'ва кат продължите използвайте лубрикант ...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

сичко е ток и жица

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako momicheto ne svyrshi predi momcheto znachi pochti nqma shans da svyrshi. Sledovatelno nqmate problem.

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...

Re: Нормално ли е момичето да свършва преди момчето?

Цитирай Първоначално написано от LiL`BoY
    normalnu li e 80% ot slu4aite priqtelkata mi svyr6va predi men... a nie ne go pravim pove4e ot 15-20 min

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
    Не само нормално, а и нелателно... Иначе недостигането на приятелката ти до оргазъм би довело до евнтуални проблеми във взаимоотношенията ви Дано не симулира де...

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ako momicheto ne svyrshi predi momcheto znachi pochti nqma shans da svyrshi. Sledovatelno nqmate problem.
    Imenno. Prosto v orgazma si dvata pola sa dosta razlichni. Ideqta e, che vse pak muja e tozi, koito trqbva da zadovolqva edna jena predi vsichko (ne govorq za podaruci ili drugi kaprizi i gluposti). Sexualno vseki e muj togava, kogato napravi vsichko vuzmojno edna jena da se chuvstva prekrasno sexualno. Posle muja e lesen. Dai za da poluchish ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Аз пък така бих се зарадвал на такова момиче!!!!!!!!! Ако са и нужни 20тина мин., а на мен нормално около час 60мин на 20 делено - 3:1 за нея!!! Кво по-яко от тва?
    Мен веднъж ми е достатъчно. От там нататък просто не е толкова яко самото "свършване".

Лубрикааааааанти казвам и аз!

Цитирай Първоначално написано от Yaro
    Аз пък така бих се зарадвал на такова момиче!!!!!!!!! Ако са и нужни 20тина мин., а на мен нормално около час 60мин на 20 делено - 3:1 за нея!!! Кво по-яко от тва?
    Мен веднъж ми е достатъчно. От там нататък просто не е толкова яко самото "свършване".

Naistina e ponqkoga problem tova momi4eto kato svar6va barzo ,za6toto posle izsahva leko i na mom4eto nemye hybavo,a za6to neq nakara6 da svar6i6 na vsirka sled tova,za teb 6tee priqtno i na neq sa6to.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Град
    byrgas city
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Цитирай Първоначално написано от Yaro

Naistina e ponqkoga problem tova momi4eto kato svar6va barzo ,za6toto posle izsahva leko i na mom4eto nemye hybavo,a za6to neq nakara6 da svar6i6 na vsirka sled tova,za teb 6tee priqtno i na neq sa6to.

xaxa mi ti kak misli6 svyr6vam ama pozabraih malko ko e da svyr6a dokato se ebem
    Shat a fuckam

Хаха братле ! Свършва преди теб ! - Еми значи си вършиш добре работата - Нямаш никав дерт в тая ситуация
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си