.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ква прическа.. ебати..

Иам много дълга коса...
    Иииииии
    няям никъв обем естествено..
    и искам няква промяна..
    Ама ако я филирам най-долния пласт ше е супер рядък, шото косата ми е наистина адски дълга.. до гъза ми е ^^
    Абе дайте няква идея.. кво да й направя, за да изглежда по-обемна и с почти същата дължина.. е, може и малко по-къса.. малко над кръста..
    She don't fear the flames
    She smile at the fire
    Whisper the words of spell
    Without fear without fright

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Мммм ... аз мисля че ще е добре ако толкова искаш дължината да си е горе долу същата да си пострижеш на по къси степени така ше може да си я тупираш и да си праиш хубав обем ... или прави си вафлички в корените ... но мисля че щом искаш обем щи тряят и късички степени
    Суетата.Моят любим грях.

Мерси.
    Ама то и да си направя по-късички степени пак най-дългия пласт коса ше е супер рядък..
    А тия вафлички честно казано изобщо не знам за какво става въпрос!
    She don't fear the flames
    She smile at the fire
    Whisper the words of spell
    Without fear without fright

Мега фен Аватара на EarthShaker
    НОМЕР 0 Е МОЯ ФАВОРИТ

Цитирай Първоначално написано от SciSsors
    А тия вафлички честно казано изобщо не знам за какво става въпрос!
    Вафличките се правят с преса за коса и по-точно с поставката с по-ситни вълнички

Да, определено ще трябва да си я направиш на пластове, вярно, че най-долния ще е рядък, ама, ако го поддържаш да не е нацъфтял и да изглежда добре мисля, че няма да е проблем
    А и вафличките са добра идея, ама тооо, ако се правиш мн често тая огромна коса ще изгори
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Трябва да я скъсиш, тя за това не е толкова обмена. Направи я на степени, както те посъветваха и като се сушиш със сешоара си навеждай главата на долу.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ако я подстрижеш 5 - 6 см мисля,че постепенно ще започне да сгъстява.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    vari na frizior
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    У вас :)
    И мойта коса е дълга,е не колкото твойта и си я изправям хубаво с керамична преса и после я накъдрям в корените Слагаш малко лак за коса(най-хубав според мен е черния Тафт) и си готова
    Listen To Your Heart!

Град
    Където той,там и аз! :D
    1.Скъси я около 7-8см.
    2.Може да е на няколко етажа
    3.Направи си рядък бритон или направи по-къси кичури отпред
    4.Изборът е твой

подстригвай-дългата,но рядка и сплескана коса е грозна

Ne e lo6o da se raztursi6 po spisaniqta, tova e tqhnoto prednazna4enie. Ne e kazano da si haresa6 nqkoq pri4eska i da iska6 da ti napravqt su6tata. Prosto orientirova4no...Taka v internet nqma kak da ti se dade edna naistina simpati4na ideq.
    Ili drugoto ne6to e...Da si nameri6 frizior s vuobrajenie, da mu obqsni6 kakvo to4no iska6, a toi da se opita da ti ugodi. :}}

Според мен като започнеш да се подстригваш редовно всеки месец по 2 -3 см ще ти се сгъсти косата.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

О супер, дълга коса Ами значи за обем използвай шампоан за обем и прави вафлички в корените. А ако искаш да я попромениш си направи прав бретон до под веждите някъде и скъси косата си до под гърдите някъде. Ще е много яко. И й слагаш кристали за коса за да я загладиш и става страхотна прическа
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    Бургас
    аз ти препоръчвам да си скъсиш горните пластове...така ще изглежда по-обемна...също така може да си направиш бретон мн ще е ефектно според мен
    Най-същественото е невидимо за очите...

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от O.o
    И мойта коса е дълга,е не колкото твойта и си я изправям хубаво с керамична преса и после я накъдрям в корените Слагаш малко лак за коса(най-хубав според мен е черния Тафт) и си готова

Как я къдриш в корените ?

Кърди се с преса в корените.. Слагате начупената преставка и отделяте косата като прихващате кичур по кичур.. Аз например преди да накъдря даже топирам косата и след това пресичката и става мн по - трайно и ефектно! И най - накрая пръскате с лак!
    Love Ickooo

Град
    Dark Forest
    фащаш ножицата и режеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си