- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВСЕКИ ДЕН ли се карат родителите ви?
Мойте родители са разделени от около 10 години,но си спомням,че докато бях малчуган имаше много случаи,в които да вляза в кухнята и да сваря как майка ми плаче(демек са се карали) и .... накрая просто баща ми изведнъж спря да се прибира. Майка ми ни обясняваше на мен и брат ми как се прибирал вече като сме били заспали и сутрин излизал много рано и накрая седнаха 2мата и ни казаха какво става всъшност....
Ам, баща ми е през ден в нас, така че няма как да се карат всеки ден, но за тва се карат през ден![]()
всеки ден тати вика на мама "шшш оу първо щъ иба ,после щъ бия"
какво означава това ?
ПС съжелявам за тъпия въпрос
Ми мойте май никога не се карат, поне след като съм се родила![]()
лИз-бЛиЗ
'се ми е тая...
Бахти тъпия ник имам
Абсолютно всеки ден, през цялото време за всичко.![]()
Ми честно казано моите изобщо не се карат, а това е просто защото са разведени![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Ami i pri men se karat dosta 4esto ... ama mn se obi4at ... ne znam mn puti sa trugvali da se razvejdat ama vinagi ne se e stigalo po-natatuk![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
и мойте родители са така...Първоначално написано от VerryBerry
![]()
PeOpLe AlWaYs LeAvE....
Карат се всеки ден...на мене
Ем те са инженери и си спорят за чертежите,иначе никога не съм ги виждала да се карат...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
не. Те почти за нищо не се карат ... с малки изключения![]()
карат се мн за вряло некипяло и най-накрая аз съм им виновна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..
даааа... преди се караха постоянно докато накрая не се стигна до раздяла... ама честно казано сеа ми е по-добре щото не чувам крясъци и да стаам свидетел на някфи шибани скандали постоянно..
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Много рядко![]()
savsem ne
Карат се често, но донякъде го намирам за нормално. Все пак, когато хората са много време заедно, рано или късно си омръзват и започват да се дразнят един от друг. Да не говорим за натовареното им ежедневие, работата, която ги изнервя още повече. Жалкото обаче е, че си го изкарват един на друг.
преди да се разделят се караха
Не,рядко се случва ,но на мен ми се карата всеки ден![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...