- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВСЕКИ ДЕН ли се карат родителите ви?
absolutno vseki den!![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
и моите мн се карат..но са на периоди в един момент са си като приятели, разбират си се чудесно, а в др момент са като куче и котка, карат се и си крещят...понякога се замислям и си викам.."ми пак ги хваща пубертета...." дам... често им се чудя на акъла...дето понякога го нямат....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от dar4enceto92
и нашите при всеки удобен момент като се засекат се карат, аз даже не им обръщам внимание вече ....споко
mi moite se karat vseki den, za nai-malkoto! po4ti vinagi ba6ta mi zapo4va da mranka za6toto maika mi e sgotvlila tva a ne drugo, kak go e sgotvila i t.n. ... i posle se po4va kak e po4istila i za6to e pu6ila ot negovite cigari. Nakraq ba6ta mi hvarlq razni ne6ta po poda,kre6ti,psuva i zapla6va, a maika mi otiva v kuhnqta pali cigara i pla4e ..i tva ne e ot mesec ami ot godini e taka.. Ili po skoro ot kakto se primestihme v Germaniq zna4i ot 1 godina, a predi tva se karaha vseki den kogato ba6ta mi ni be6e na gosti v Bg.. mn e gadno , opitvam se da ne im obra6tam vnimanie oba4e e mn trudno.. i kogato govorq za tova s maika mi vinagi pla4a..
a s ba6ta mi ne se razbiram osobenno dobre nqkoi pat..
Наще не много често,но ела да видиш как се разбират баба ми и дядо ми.Те не разговарят,а викат!Единия каже нещо на другия и 2рия отговаряс викове.Най-вече проблема е в дядо ми,баба дори и да неразговаря с него той пак си вика.Незнам с какво да ти помогна,но разбирам за какво говориш,макар че твоето е къде,къде по-сложно.Просто не го приемай навътре.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
о и при мен беше доскоро така ^^ обаче конфликта беше м/у мен и приятеля на майка ми..
наскоро обаче майка на събра на масата и каза че и е писнало да застава посредата м/у двама ни..говорихме около 2 4аса и накрая се изяснихме..и за сега отношенията ни са перфектни![]()
нормално е да има търкания ..
моя съвет е да седнете и да си поговорите доста сериозно..всеки да каже от какво има нужда и т.н. съвсем искрено ..и те ще искат нещо от теб в замяна,но в крайна сметка всеки трябва да прави жертви понякога ^^ Успех!![]()
всеки ден е силно казано,но да,често се карам с родителите си и най-вече с майка ми,но мисля че това е съвсем нормално за хора на моята възраст.Важното е ,че споровете в повечето случаи са тъпи и никога не е стигало до нещо по-сериозно.
хм ... и при мен е г/д същотоПървоначално написано от dar4enceto92
1 път на 2 месеца-нормално за едно семействоне може само са обичат я
![]()
наще се разделиха преди 5 години, но преди тва не секи ден, ми всеки час, просто за некви супер тъпи неща викаха и си е*ало майката, беше супер гадно
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Ако искат хоро да играят,това мен не ме засяга![]()
чАК ДА се карат не..но спорят!Много спорят...
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от VerryBerry
и моите така![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Всеки ден се карат за най-малките глупостиВ повечето случаи си отивам в стаята и не им обръщам внимание ... след 15 минути им е минало
![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
само в събота( мама тогава ни се обажда
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
за моя радост се карат много рядко и то за дреболий.![]()
![]()
da we da na maika m1ja i tq si go lgeda kat biser a po mene viknq seki den maamo glavata me boli ma az i4 i ne obr16tam vnimanie m1l4a kat riba da q izdrazna 1 ubavo i posle kaa dobre(ne nam za ko e govorila)i si begam na nekade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ina4e prav e 4oveka ako iskat oro da igrat men i4 ne me ebe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нее..не всеки ден, понякога могат да се сдърпат за нещо дребно, но им минава ;р
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Нашите често се карат но не всеки ден.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()