- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВСЕКИ ДЕН ли се карат родителите ви?
Е баш всеки - не,обаче през денПоне майка де,ама тя си е такава
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
в седмицата 1 път![]()
Some girls are just born winners !
не!понякога се карат за глупости,ама нормално е
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
и нашите са такаПървоначално написано от БОНБОНЧЕ
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ами откакто се помня все скандали е имало.Честно казано не издържам вече искам да се махна и да не се връщам.В последно време и за развод се говори![]()
![]()
И наще много се карат, заради акала на баща ми. Толкова повърхностно мисли, но баща ми е- обичам си го! Само тормози майка ми, а тя търпи заради мен и сестра ми. Почти всеки ден има караници, но какво да кажа свиква се![]()
♥ ♥ ♥
Карат се много рядко.![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
da! vseki den ,predi malko ni kaza na mene i sestra mi marli,ligli,pisna mi ot vas,6e zema da se mahna ot ot tuka i nqma da ima kvo da qdete .......,a sestra mi reve a az mu kazah da otida li da ti prigotva bagaja![]()
Много рядко се карат![]()
рядко се карат..![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Не,....през седмица...и то за нема такива глупости
![]()
Мойте са разведени от 9 години,но докато още бяха заедно се караха доста.
ми..мойте рядко се карат![]()
много рядко ми се карат
вкъщи съм кротко агънце![]()
Не се карат всеки ден.![]()
![]()
При мен караници никога няма.
Don't tell me what I can or can't do !
Преди да
Ами тя майка ми се кара с всички вкъщи всеки ден, но баща ми е голям шегаджия и всичко обръща в смях и шеги![]()
Иначе до сега само веднъж баща ми е губил контрол и това стана докато пътувахме.. тъй, че не продължи много..
Да чукна на дърво, от тогава до сега никога не са се карали двамата.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
наще се карат постоянно .. разделени са и гледат да се виждат и чуват колкото се може по-рядко защотооо ....![]()
няма да ви казвам какви бисери се ръсят и от единия и от другия .. припадала съм от смях докъто ги слушам ... Всеки приказва това което си знае и само него повтаря ..
Не се изслушват и дрънкат на кой каквото му изнася ... накрая майка става сърдита от масата и си тръгва .. татко крещи : Аз не мога да се оправя с тая жена ..
и там приключва срещата на мама и тати дето се виждат по един път в годината .. догодина пак ..![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
Карат се често но повече се карат на мен и брат ми .... даже баща ми ми е казвал че е с майка ми само заради мен ..![]()
карат се толкова колкото и се обичат т.е често![]()
![]()
и нашите са се карали ама тфа е мноооооооооого рядко![]()
Не, защото тате не живее с нас.
Stay up all night with the stars *
Не .. рядко се карат![]()
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря