- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВСЕКИ ДЕН ли се карат родителите ви?
Ох наще като почнат да се карат напрао немога да ги търпя и им викат да престанат, те сякаш ме няя.![]()
И един път им викам че ще забегна на някаде, а несе се6там баш ам маи маиками ми рече кфо чакаш.![]()
И само напрая 18г. няя ме видят.!!
мн рядко за мое щастие и когато се карат не правят скандали и мн се радвам за това![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Само един път съм ги виждала да се карат и то за цвета на коридора...Разбират се идеално и много се радвам за това..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не се карат всеки ден,но всеки ден се дразнят и след няколко секунди почват да се смеят и после пак така..луда работа![]()
същото е и при менПървоначално написано от dar4enceto92
![]()
И моите не всеки ден, ами всяка минута. Тати като се прибере и се почва.![]()
Много е неприятно, вече се чудя дали ако се разведат, няма да стане по- добре. Всеки ден си седя в стаята и ги слушам как си крещят. Ужас е.
![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Знам каква е логиката на моите хора.Тъй като са много различни като характери,се дразнят често,предполагам.Но събират тия неща с години и накрая точно поредното малко нещо,просто се скарват и си изливат всичко.След няколко рунда се сдобряват и си прощават.Аз гледам да не се меся...![]()
А при твоето семейство се надявам да се оправят нещата.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ъм,да..често се карат.Обаче напоследък аз се карам повече с тях,отколкото те помежду си.
Хм..![]()
и при мен е същото...Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
и аз...Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Нашите до сега не съм ги чувала да се карат сериозно .. попринцип не си викат и т.н., а говорят спокойно и си разрешават проблема .. и ако го правят не става пред мен и брат ми , а излизат на терасата и след няколко минути влизат и всичко си е както преди ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
еми мама и тате са разведени.. но когато бяха заедно абсолютно НИКОГА не са се карали и винаги са решавали проблемите дипломатично ... никога не са се карали камоли да си посягат ...
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Не се карат често,но ведньж започнат ли 3-4 дни дьвчат едно и сьщо![]()
I miss you .. <3
МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2008 2:52 pm Заглавие: Отговорете с цитат
И нашите са разделени но това не им пречи по телефона да се карат..От един базик и маика почва да се кара с татко и татко я дразни още пожече..Абе кеф ми е да ги гледам как се карат.. забавни са дори доста
xaxx при мен е същото ;]]![]()
![]()
![]()
Постоянно се карат , в последно време НЕ стоя във стаята , когато татко се прибере.Един път щях да им предложа да се разделят , но си замълчах.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
бахти тъпите родители имате
наще дори не се карат
само си дигнат тон
и след 10 мин всичко е като хората
За глупости често, в опеделни периоди през ден дори.За сериозни неща от години не съм ги чувала да се карат.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
първо не сме ние виновни..и второ като не се разбират и се карат означава ли,че са тъпи !?! .. айде моля ти се..Първоначално написано от Nakadah
от както се помня те не се карат само ако се сдърпат НИКОГА не е имало скандали в нас (слава богу)
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
не,то те и да се скарат го удрят на майтап![]()
Не помня да е имало ден , в който да не са се карали![]()
![]()
I`m NOT strange , I`m just Different