- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВСЕКИ ДЕН ли се карат родителите ви?
мхм..Първоначално написано от alex4ety95
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ооо редовно спорят за разни глупостиПоследно се сдърпаха вчера,когато не можехме да решим к'ва пица да си поръчаме и тъй като и тримата искахме различни се наложи да поръчаме 3 пици за да има мир
![]()
Що се отнася до сериозни скандали - за щастие от години не е имало![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
през повечето време....![]()
same hereПървоначално написано от thismodernlove
поне е хубаво да знаеш че не са само вашите нали
![]()
![]()
madafaka
да..и наистина,гадно е..
ама кво да се прави.
ии велики истерии правя.
за нищо крещя,викам,ритам.
бунтарска душа ^
не съм горда с тва де ;д
аа..омг.то ставало въпрос дали наще се карат..не дали аз се карам с тях![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Много рядко се случва и обикновено е за някакви супер дребни и незначителни неща
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Карат се, но баща ми е непукист, а майка ми, колкото и да се вихри, бързо й минава, тъй че не се притеснявам.Стигало се е да заплашва да се разведат (майка ми), ама няма да го направят.
![]()
И при мен е едно и също ужасно е така съсипват нашата мозъчна система!
Не, карат се чат-пат, ама за някакви глупости и бързо им минава.
не, главно се заяждат и се хилят после
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Сега не, но по едно време толкова се караха, че майка ми искаше разводДобре, че не се разведоха.
Случва се, да. Майка ми обича да нарежда и да прави забележки, а татко е спокойна душица, непукист и разбира се, не я слуша. Хваща си, дето си вика торбата под рамо, и изчезва за няколко дни. Само дето покрай него винаги аз обирам пешкира, ама кво да правя...Понякога като ми кипне и аз се изпарявам и така майка ми има пълноценна почивка на нервите.
Не е имало ден в който да не се скараме или тя да не се развика за нещо
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не е имало ден,в който наще да се заядат за нещо.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Амии....от време на време се карат...може би по един път на месец. И това става през нощта... И после на сутринта се гледат намусено,а след ден-два им минава.
Не.
Преди имаха такъв период, ама и тогава ми беше все тая.
С баща ми не знам как беше, зарязал ни е още в началото. Пастрокът ми беше пияница, така че си беше ежедневие. Ужасно беше, защото вечно ми беше притеснено за майка ми. Но и този период свърши след раздялата, сега всичко е окей без разни навлеци наоколо. Надявам се при всички родители да се оправят нещата.
Първо аз съм със разведени родители и живея при мама и дори и със новият/ сегашният й мъж се карат всеки ден ..
Рядко.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!