.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 216 от общо 216
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Скандалите ги минахме отдавна, сега баща ми налита на бой. Хубаво е, че поне изчакаха да порасна, та да ги разтървавам...
    Хора,радвайте си,че имате нормални и тихи вечери пред телевизора.Не се оплаквайте излишно от живота си,просто няма смисъл да си щастлив и да се опитваш да изкривиш нещата...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Не точно всеки ден , обаче доста често ставам свидетел и при мен е така авторке . Във всяко семейство е така , тове е период койт ще мине !

Да напоследък доста често се карат, а и не само. Много мразя да ги гледам, затова като чуя да викат отивам да ги успокоя. Спокойно, при всички е така, пари, работа, няма как да не се скарат за нещо.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Случва се понякога. ;д

ами всеки ден се карат ма на мен не ми пука

Не всеки ден, но понякога - най-често в края на месеца и най-често за пари. Майка ми се опитва да ме привлече на нейна страна, а баща ми се сърди понякога за най-малкото нещо. Вече спрях да им обръщам внимание, защото караницата им продължава ден, максимум два.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    нормално е ако са изнервени да се карат и за най малкото нещо особено ако това малко нещо единият го прави непрекъснато

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Всъщност никога не са ми се карали и не са ми забранявали нещо и не съм станал наркоман и пияница-тоест по добре да е така, защото като си забраняват нещо на теб ти се иска все повече да го направиш а от бой няма смисъл-Нали уй сте тийнове предполага се че родителите ви са около 40-те и тряя да имат по съвременно и либерално мислене-не сме 50-та година

нашите се караха ВСЕКИ ДЕН...даже и до бой се е стигало-аз естествено винаги защитавах майка ми!Но вече са разделени и всичко приключи

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Не точно всеки ден,но често имат някакви разправии..Майка ми е доста истерична и като започне да му крещи става страшно.Сега са в добри отношения,но е имало периоди,в който са се карали 24/7.Будеха ме през нощта с крясъците им,блъсканици,чупеха предмети,сутрин майка ми беше със белези..А баща ми е ужасно силен мъж и е способен да я убие с една ръка.Беше си доста страшничко.Бях стигнала до състояние,в което ги умолявах да се разведат..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

О и нашите се карат..Понякога доста сериозно, но аз и сестра ми не търпим такива 'лигавщини' в нас и ги 'строяваме' набързо.. ааамаха

За щастие,не.Даже почти никога и никога не е ставал някакъв голям скандал,за което съм много щастлива

Като военна зона е...

Не, не си и спомням от кога не са. Понякога спорят за някои неща, но у нас тон не се повишава, така е от както се помня.

Мега фен Аватара на teenems
    Не,по-скоро се заяждат някога за дребни работи.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си