.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Познавате ли над 21 годишни девственици

Imate li Priqteli koito sa nad 21g i vse o6te ne sa pravili sex i ne sa imali gadjeta za6toto az sam v tova polojenie

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Повече от фен
    Хм...стана ти интересно от темите и реши да направиш проучване ...наистина и на мен ще ми е интересно...Аз нямам приятели,но имам някои бивши съученички,за които съм почти сигурна,че не са правили секс,но те са ... странни да ги наречем.
    [img] [/img]

Откъде мислиш,че идва проблемът?
    Прегради в общуването с момичета?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    mn temi ima det pishat daje ima nekfa et e 24 hm
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da imam takiva poznati. Dori imam poznati koito sa na 20 i ne sa celuvali momiche.

Хм може филма 40-годишния девственик да е по действителен случай (съжалявам)

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ммм не, нямам такива познати...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Sliven
    И аз нямам такива познати...
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

hottie
    Guest
    Ами нямам.повечето загубиха девствеността си на около 18г.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Имам един приятел който тая година ще прави 22 и не се е целувал и не е правил секс и нито иска..Той е малко странен де.. Иначе имам една приятелка която е почти на 20 и не е правила секс...Повечето ми познати обаче изгубиха девствеността си на 18-19.

Най възрасния ми познат , който е девствен е на 18 години (направи ги преди 1 седмица ) ..... Нз но в моето обкражение и компания повечето са изгубили девственоста си на по 16 години ...и за мен е трудно да възприема как човек на 22 не е правил секс , и още повече е нямал приятелка !!!?!?!?!!!??!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на amatorium
    Imam takiva poznati. Sred priatelskite krugove nqmam takiva.
    Eating isn't cheating - Arnold

Не познавам такива хора, или поне никой не си е признал. Между другото всеизвестно е, че колкото повече се мъчиш нещо да ти се случи, толкова по-трудно се случва. Така че не мисли постоянно за това, но все пак се опитай да си намериш гадже.

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Аз не съм над 21, но съм близо ( наближавам 20 ) и все още дори не съм се целувал с момиче, така че и такива индивиди има :P

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Имам такива приятели да,мъже,и на повечко години даже.И мога да кажа,че те са страхотни момчета,просто не се впечатляват от курвенския манталитет на повечето момичета.Тези мои приятели са просто романтици и искат свестни момичета,които да обичат и да получават същото съответно...Трудно става това в днешно време.Разбирам и ги подкрепям така или иначе.Не всички мъже не уважават оная си работа и я вадят където им падне... /respect

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Имам такъв приятел - на 22 е.
    Цитирам го "Майната им на тъпите путки брато, искам първото ми момиче да остане с мен по-дълго от две седмици и да не е с курвенски наклонности! Как да легна с някоя, дето на втората седмица от както ходим и вече ми се слага?"

Интересното е, че т'ва момче е едно от най-хм!... как да как да кажа?
    Красив, забавен, черовен, има супер мнооо акъл и за 22-годишен вади мнооо яки пари без да се занимава с глупости. В смисъл способен е дори да живее семейно с някоя. Живее сам, справя се с всичкко сам. Ако бях момиче или обратен т'ва щеше да ми е любовта на живота!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имах 1 колежка, която загуби девствеността си на 22. Друга моя колежка все още е девствена и пак е на 22. но тя е туркиня по произход и може и от това да се влияе. Има си приятел от около 2 години и нещо с прекъсвания, но не са правили секс, въпреки, че са спали на 1 легло в общежитията.

А иначе с моя приятел загубихме девствеността си почти на 21. Той даже около месец преди 21-вия си рожден ден.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не не познавам
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

dam poznavam momi4e nad 21 koeto e devstveno, nikoga ne si e imalo priatel i to ne za6toto nqma jelae6ti, a za6toto ne ii se zanimava s tazi vuzrastova grupa ima si nqkakuv ideal za muj i rano ili kusno 6te si go nameri mislq 4e nqma ni6to sramno v tova! naprotiv ... po strannoto e 4e ima deca na 12 koito go pravqt

познавам и невиждам нищо лошо в това

нем, не само че не познавам ми и не съм виждал никога..
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

менение

Според мен одавате тръвде голямо значение на това не мисля ,че е толкова важно ,по мое мение треябва да си дойде естествено не да се планира ест за момчетата е важно това да стане рано да кажем преди 18 защото в противен случай почват да стават коплекси .На мен първия ми път беше месец преди да навърша 16 и пак доста съм изчакал имайки предвид факта че на 11 и полвина знаете какво.
    Мисля ,че имам един приятел на който хвърлям съмнение ,че дествен тая година трябва да направи 21 не си кава но или е десвен или го правил само с курва.

quech??!
    Дъ бест аватар от галерията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си