- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Познавате ли над 21 годишни девственици
Imate li Priqteli koito sa nad 21g i vse o6te ne sa pravili sex i ne sa imali gadjetaza6toto az sam v tova polojenie
7 точка от правилата
moderated by Coki
Откъде мислиш,че идва проблемът?
Прегради в общуването с момичета?
mn temi ima det pishat daje ima nekfa et e 24 hm
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Da imam takiva poznati. Dori imam poznati koito sa na 20 i ne sa celuvali momiche.
Хм може филма 40-годишния девственик да е по действителен случай![]()
![]()
(съжалявам)
![]()
Ммм не, нямам такива познати...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз нямам такива познати...![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Ами нямам.повечето загубиха девствеността си на около 18г.
Имам един приятел който тая година ще прави 22 и не се е целувал и не е правил секс и нито иска..Той е малко странен де..Иначе имам една приятелка която е почти на 20 и не е правила секс...Повечето ми познати обаче изгубиха девствеността си на 18-19.
Най възрасния ми познат , който е девствен е на 18 години (направи ги преди 1 седмица ) ..... Нз но в моето обкражение и компания повечето са изгубили девственоста си на по 16 години ...и за мен е трудно да възприема как човек на 22 не е правил секс , и още повече е нямал приятелка !!!?!?!?!!!??!![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Imam takiva poznati. Sred priatelskite krugove nqmam takiva.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Не познавам такива хора, или поне никой не си е признал.Между другото всеизвестно е, че колкото повече се мъчиш нещо да ти се случи, толкова по-трудно се случва. Така че не мисли постоянно за това, но все пак се опитай да си намериш гадже.
Аз не съм над 21, но съм близо ( наближавам 20 ) и все още дори не съм се целувал с момиче, така че и такива индивиди има :P
Имам такива приятели да,мъже,и на повечко години даже.И мога да кажа,че те са страхотни момчета,просто не се впечатляват от курвенския манталитет на повечето момичета.Тези мои приятели са просто романтици и искат свестни момичета,които да обичат и да получават същото съответно...Трудно става това в днешно време.Разбирам и ги подкрепям така или иначе.Не всички мъже не уважават оная си работа и я вадят където им падне... /respect
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Имам такъв приятел - на 22 е.
Цитирам го "Майната им на тъпите путки брато, искам първото ми момиче да остане с мен по-дълго от две седмици и да не е с курвенски наклонности! Как да легна с някоя, дето на втората седмица от както ходим и вече ми се слага?"
Интересното е, че т'ва момче е едно от най-хм!... как да как да кажа?
Красив, забавен, черовен, има супер мнооо акъл и за 22-годишен вади мнооо яки пари без да се занимава с глупости. В смисъл способен е дори да живее семейно с някоя. Живее сам, справя се с всичкко сам. Ако бях момиче или обратен т'ва щеше да ми е любовта на живота!![]()
![]()
![]()
Имах 1 колежка, която загуби девствеността си на 22. Друга моя колежка все още е девствена и пак е на 22. но тя е туркиня по произход и може и от това да се влияе. Има си приятел от около 2 години и нещо с прекъсвания, но не са правили секс, въпреки, че са спали на 1 легло в общежитията.
А иначе с моя приятел загубихме девствеността си почти на 21. Той даже около месец преди 21-вия си рожден ден.
Не не познавам![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
dam poznavam momi4e nad 21 koeto e devstveno, nikoga ne si e imalo priatel i to ne za6toto nqma jelae6ti, a za6toto ne ii se zanimava s tazi vuzrastova grupaima si nqkakuv ideal za muj i rano ili kusno 6te si go nameri
mislq 4e nqma ni6to sramno v tova! naprotiv ... po strannoto e 4e ima deca na 12 koito go pravqt
![]()
![]()
нем, не само че не познавам ми и не съм виждал никога..
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Според мен одавате тръвде голямо значение на това не мисля ,че е толкова важно ,по мое мение треябва да си дойде естествено не да се планира ест за момчетата е важно това да стане рано да кажем преди 18 защото в противен случай почват да стават коплекси .На мен първия ми път беше месец преди да навърша 16 и пак доста съм изчакал имайки предвид факта че на 11 и полвина знаете какво.
Мисля ,че имам един приятел на който хвърлям съмнение ,че дествен тая година трябва да направи 21 не си кава но или е десвен или го правил само с курва.
quech??!
Дъ бест аватар от галерията