.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    bulgaria

моля, хвърлете 1 бърз поглед че се притеснявам

правих секс на 14-тия ден от цикъла ми ( а по принцип тои ми е поне 29 30 дни) момчето свърши навън-видях го. искам да попитам дали има от какво да се притеснявам. не реагирах тогава, защото изобщо не ми беше то това тогава , а днес (закъснява ми с 3 дни) започнах да смятам и видях че е твърде вълможно да съм си нацелила овулацията. какво ще кажете? освен тест за бременност, за който предпочитам да почакам още ден 2. благодаря предварително

Понякога се случва и до 1 седмица да закъсне...

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

мисля, че сега няма какво да се притесняваш, дай си още малко спокойствие до теста
    Do you speak Salsa? .......

macka na men mi zaksnqva s po 10-15 daje i 20 dena ponqkoga pritesnqvala sam se arzbira se,pravila sam si testove ,bez da ima nqkva osnivatelna pri4ina,6tom e svar6il otvan zna4i nqma ot kakvo da se pritesnqva6,spoko!to dne6no vreme takav e jivota postoqnni naprejeniq nervi ot vsi4ko moje da zakasnqva dori i ot promqna na vremeto.ne se pritesnqvai napravi se test za tvoe uspokoenie vse pak no sam sigurna 4e tezi dni 6te ti doide.ako tova 6te te uspokoi i na men mi zaksnqva 10 dena,pravih test no......6te doide spoko!
    mackata na RAFO

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami, mislq, che se pritesnqvash izlishno.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Еее айде стига с тези еднакви теми.Пълно е ! Само пълните форума с глупости. Има малка опасност да си бременна, не я изключвам...но да ми кажеш, че "не ти е било до това".. извинявай.Носи си последиците и не пълни форума а потърси всички подобни теми

mejdudrugo the_hottie e prava vse pak vodi6 polov jivot i da kaje6 4e togava ne ti e bilo do tova,vqrno sexa e hubavo ne6to,no vse pak udovolstvie udovolstvie i posle zajelqva6 cql jivot!vinagi imai edno na um
    mackata na RAFO

Град
    bulgaria
    не ми беше до това ще рече че баща ми имаше здравословни проблеми и забравих да помисля и за себе си( за което си плащам сега де) идеята на въпроса ми беше дали според вас е притеснително минималното количество сперма, което може да се е отделило в момента на свършването. и за да отговоря на the_hottie темите във форума са подобни-прегледах ги, а нея не я задължавам да си казва мнението. мерси на другите, че се отзовахте

Град
    byrgas city

:P

spox s moita priqtelka ot 10 meseca samo taka go pravim xahxha nqma ot ko da se pritesnqq6 ... na neq i zakasnqq6e s po 1 sedmica.. normalno e .Vzemi si 1 test da se uspokoi6
    Shat a fuckam

Град
    Ha MopeTo (sun)
    тест тест тест surechek
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

6tom mom4eto e svar6ilo izvan teb ne bi trqbva lo da se pritesnqva6

мн ми с странно това "не ми беше до това тогава", защото ако е станало нещо, едва ли ще си ан това мнение.винаги има известна вероятност.но е нормално д ати закъснява няколко дни. на мен ми се е случвало 11 и се сещаш какво ми е било.бягаш до аптеката за тестче и това.поне няма да се измъчваш толкова

Цитирай Първоначално написано от Mortal
    Понякога се случва и до 1 седмица да закъсне...
    +1
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си