- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля, хвърлете 1 бърз поглед че се притеснявам
правих секс на 14-тия ден от цикъла ми ( а по принцип тои ми е поне 29 30 дни) момчето свърши навън-видях го. искам да попитам дали има от какво да се притеснявам. не реагирах тогава, защото изобщо не ми беше то това тогава , а днес (закъснява ми с 3 дни) започнах да смятам и видях че е твърде вълможно да съм си нацелила овулацията. какво ще кажете? освен тест за бременност, за който предпочитам да почакам още ден 2. благодаря предварително
Понякога се случва и до 1 седмица да закъсне...![]()
мисля, че сега няма какво да се притесняваш, дай си още малко спокойствие до теста![]()
Do you speak Salsa? .......
macka na men mi zaksnqva s po 10-15 daje i 20 dena ponqkoga pritesnqvala sam se arzbira se,pravila sam si testove ,bez da ima nqkva osnivatelna pri4ina,6tom e svar6il otvan zna4i nqma ot kakvo da se pritesnqva6,spoko!to dne6no vreme takav e jivota postoqnni naprejeniq nervi ot vsi4ko moje da zakasnqva dori i ot promqna na vremeto.ne se pritesnqvai napravi se test za tvoe uspokoenie vse pak no sam sigurna 4e tezi dni 6te ti doide.ako tova 6te te uspokoi i na men mi zaksnqva 10 dena,pravih test no......6te doide spoko!![]()
mackata na RAFO
Ami, mislq, che se pritesnqvash izlishno.
Eating isn't cheating - Arnold
Еее айде стига с тези еднакви теми.Пълно е ! Само пълните форума с глупости. Има малка опасност да си бременна, не я изключвам...но да ми кажеш, че "не ти е било до това".. извинявай.Носи си последиците и не пълни форума а потърси всички подобни теми![]()
mejdudrugo the_hottie e prava vse pak vodi6 polov jivot i da kaje6 4e togava ne ti e bilo do tova,vqrno sexa e hubavo ne6to,no vse pak udovolstvie udovolstvie i posle zajelqva6 cql jivot!vinagi imai edno na um
mackata na RAFO
не ми беше до това ще рече че баща ми имаше здравословни проблеми и забравих да помисля и за себе си( за което си плащам сега де) идеята на въпроса ми беше дали според вас е притеснително минималното количество сперма, което може да се е отделило в момента на свършването. и за да отговоря на the_hottie темите във форума са подобни-прегледах ги, а нея не я задължавам да си казва мнението. мерси на другите, че се отзовахте![]()
spox s moita priqtelka ot 10 meseca samo taka go pravim xahxha nqma ot ko da se pritesnqq6 ... na neq i zakasnqq6e s po 1 sedmica.. normalno e .Vzemi si 1 test da se uspokoi6
Shat a fuckam
тест тест тест surechek![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
6tom mom4eto e svar6ilo izvan teb ne bi trqbva lo da se pritesnqva6
мн ми с странно това "не ми беше до това тогава", защото ако е станало нещо, едва ли ще си ан това мнение.винаги има известна вероятност.но е нормално д ати закъснява няколко дни. на мен ми се е случвало 11 и се сещаш какво ми е било.бягаш до аптеката за тестче и това.поне няма да се измъчваш толкова![]()
+1Първоначално написано от Mortal
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/