- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е за момчетата?
Някои момичета имат по големи срамни устни за вас това проблем ли е?Защото ние се притесняваме от товааз лично мн се притеснявам от това
![]()
Аз съм момиче, но мисля че не е чак такъв проблемПри много момичета е така, а и едва ли някое момче ще тръгне да ти мери срамните устни колко са големи :P Не се притеснявай толкова
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Toku shto v edna tema v "Zdravni i venericheski bolesti" otgovorih che ne e nikakav problem. Az sashto imam golemi sramni ustni i ne se pritesnqvam nito se kompleksiram ot tova.
И моите са големи. Не ми пука, не съм забелязала на някого да му е пукало..
![]()
Робинята на Quench
Ne mislq, che e problem. Vsichki sa sladichki.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Смятай за к'ви неща се притесняват хората... Едните искат някой неща да са им по-големи, други по-малки... Няма проблем момичета. Кефете се на себе си и имайте самочувствие, но не прекалено голямо, 'щот пък това е най-тъпото.
Така е в модерното общество...има определени стереотипи, правила които на всичкото отгоре се променят непрекъснато и по-неуверените момичета се притесняват все повече и повече.![]()
аз също имам големи срамни устни...преди се притеснявах като теб, но вече разбрах , че много момичета са така, няма нищо лошо или странно и не им обръщам внимание, а и на момчетата определено не им пука за размера на срамните устни...![]()
се ми е тая........ само да са подържат тес устниПървоначално написано от a_n_i_t_y941001
в смисал да са водят често на козметик и други работи :")
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
mene me vazbujda
Ако говорим за по-големи в границите на нормалното. В смисъл да са някви по-пухкави, оформени и мекички........ДА, ИМА ПРОБЛЕМ.... НЯМА ДА МОЖЕ ДА МЕ ОТЛЕПИТЕ ОТ СЕБЕ СИ!
ахАХхахахаха...![]()
мн ви благодаря за коментарчетата като гледам това никакъв проблем не е \/ очевидно съм се заблуждавала... но вече сум добре
мерси мн
За големи големи срамни устни ли говорим или за големи малки срамни устни?
Големите големи срамни устни са много секси.
Големите малки срамни устни също са много секси.
![]()
![]()
![]()
Мъжете всичко ги възбужда,стига да е на любимия човек
Е ся ако ще питаш доуточнявай се моля.. Колко см точно?![]()
![]()
The Spark
+1Първоначално написано от Yaro
ми на мен дясната ми е малко по голяма от лявата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е голяма разликата...1 см най-мн ама нз тва кофти ли е
![]()
![]()
![]()
![]()
?
Авторката на темата да не се успокоява. Повечето от отговорите са на момичета с големи срамни устни.
Мен лично са ми адски неприятни някви разтеглени вагини. А и в разговори с приятели те са съгласни с мен.
ПРОБЛЕМ Е както за вас е проблем малкия и големи х*й и за нас тфа е проблем така че се притеснявайте изяще се от яд срамно е даже много е срамно![]()
![]()
![]()
Longest Dick is shortless way to women's heart
Ami az lichno ne sum se zamislqla nad tozi vupros, no mai ne e nikakuv problemmoite sa munichki
![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
Аз съм момче но знам че страшно много жени са като теб това не е проблем спокойноПървоначално написано от -=SonIchka=-
не трябва да се комплексираш от това и да се стягаш когато си с момче
![]()
леле пич мс много човече...мн яко се бях отчаяла и си виках-край девственица ше си мраПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()