.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Проблем ли е за момчетата?

Някои момичета имат по големи срамни устни за вас това проблем ли е?Защото ние се притесняваме от това аз лично мн се притеснявам от това

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Аз съм момиче, но мисля че не е чак такъв проблем При много момичета е така, а и едва ли някое момче ще тръгне да ти мери срамните устни колко са големи :P Не се притеснявай толкова
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Toku shto v edna tema v "Zdravni i venericheski bolesti" otgovorih che ne e nikakav problem. Az sashto imam golemi sramni ustni i ne se pritesnqvam nito se kompleksiram ot tova.

Мега фен
    Град
    SF
    И моите са големи. Не ми пука, не съм забелязала на някого да му е пукало..

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne mislq, che e problem. Vsichki sa sladichki.
    Eating isn't cheating - Arnold

Смятай за к'ви неща се притесняват хората... Едните искат някой неща да са им по-големи, други по-малки... Няма проблем момичета. Кефете се на себе си и имайте самочувствие, но не прекалено голямо, 'щот пък това е най-тъпото.

hottie
    Guest
    Така е в модерното общество...има определени стереотипи, правила които на всичкото отгоре се променят непрекъснато и по-неуверените момичета се притесняват все повече и повече.

аз също имам големи срамни устни...преди се притеснявах като теб, но вече разбрах , че много момичета са така, няма нищо лошо или странно и не им обръщам внимание, а и на момчетата определено не им пука за размера на срамните устни...

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Проблем ли е за момчетата?

Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    Някои момичета имат по големи срамни устни за вас това проблем ли е?Защото ние се притеснчваме от това аз лично мн се притенявам от това
    се ми е тая........ само да са подържат тес устни в смисал да са водят често на козметик и други работи :")
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

mene me vazbujda

Ако говорим за по-големи в границите на нормалното. В смисъл да са някви по-пухкави, оформени и мекички.... ....ДА, ИМА ПРОБЛЕМ.... НЯМА ДА МОЖЕ ДА МЕ ОТЛЕПИТЕ ОТ СЕБЕ СИ!

ахАХхахахаха...

Долу всички са еднакви бе !

Не ми пука особено

nikakyw

мн ви благодаря за коментарчетата като гледам това никакъв проблем не е \/ очевидно съм се заблуждавала... но вече сум добре мерси мн

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Хахах момчетата се сдухват че пишките им са малки , а момичетата че пичките са им големи .. какъв обрат на сабитията
    всичко е нормално щом го е създала прирофата и е решила че така трябва да бъде .. кво толкова ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

За големи големи срамни устни ли говорим или за големи малки срамни устни?
    Големите големи срамни устни са много секси.
    Големите малки срамни устни също са много секси.

Мъжете всичко ги възбужда,стига да е на любимия човек

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Е ся ако ще питаш доуточнявай се моля.. Колко см точно?
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от Yaro
    Ако говорим за по-големи в границите на нормалното. В смисъл да са някви по-пухкави, оформени и мекички.... ....ДА, ИМА ПРОБЛЕМ.... НЯМА ДА МОЖЕ ДА МЕ ОТЛЕПИТЕ ОТ СЕБЕ СИ!

ахАХхахахаха...
    +1

ми на мен дясната ми е малко по голяма от лявата не е голяма разликата...1 см най-мн ама нз тва кофти ли е ?

Град
    София
    Авторката на темата да не се успокоява. Повечето от отговорите са на момичета с големи срамни устни.

Мен лично са ми адски неприятни някви разтеглени вагини. А и в разговори с приятели те са съгласни с мен.

ПРОБЛЕМ Е както за вас е проблем малкия и големи х*й и за нас тфа е проблем така че се притеснявайте изяще се от яд срамно е даже много е срамно
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Ami az lichno ne sum se zamislqla nad tozi vupros, no mai ne e nikakuv problem moite sa munichki
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от -=SonIchka=-
    ми на мен дясната ми е малко по голяма от лявата не е голяма разликата...1 см най-мн ама нз тва кофти ли е ?
    Аз съм момче но знам че страшно много жени са като теб това не е проблем спокойно не трябва да се комплексираш от това и да се стягаш когато си с момче

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Цитирай Първоначално написано от -=SonIchka=-
    Аз съм момче но знам че страшно много жени са като теб това не е проблем спокойно не трябва да се комплексираш от това и да се стягаш когато си с момче
    леле пич мс много човече...мн яко се бях отчаяла и си виках-край девственица ше си мра благодаря ти наистина ме успокои страшно много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си