- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- !!! ДИЕТААА !!!
Здравейте.значи имам малък проблем.След 2-3 седмици трябва да ходя в софия за някаква си фотосесия обаче трябва да сваля най-малко 5 кг за да изглеждам добре(приятели ми казват че няма смисъл да свалям,но съм сигурна че трябва да сваля .. ) и така ако някой знае за някаква нова и ефикасна диета,моля нека пише.Не искам да ида там и да се излагам ... Чух за една:Пшеница,3 ябълки на ден и 3 ореха .. разпределяме ги сутрин,обяд и вечер ... като може между тези хранения да се яде допълнително пшеница.Ако някой знае нещо за тази диета,моля нека пише или предложения за други ефикасни диети.моля ви.Знам че има много такива теми,но искам да знам някоя по-нова и по-добра диета.. Майка ми направи тази диета за 4 дни и свали 2,5 кг.вижда ми се добре но е много трудно да ядеш само пшеница,гадно е ... предложения за други диети ако има .. моля: благодаря предварително![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
emi zna4i to ima vsqkakvi efikasni dieto no az po princip kato gi spazvam se iznervqm i prosto vsi4ko ruhva nai dobre pii mn voda fizi4eskite natovarvaniq ne gi zabravqi bqganeto enai podhodqh6to ne pii alkohol poneje v nego ima mn kalorii a do kolkoto za qdeneto svedi go MAKSIMALNO do minimum kato qde6 zelencu4i i nqkoi plodove ne ne prekalqvai is plodovete za6toto v tqh ima mn v1glehidrati i glavnoto e tova voda sport i zelen4uci i ako iska6 polzvai slabitelni 4rez tqh svalq6 1 niq kg koito si preila sas vodata i hranata no ne prekalqvai samo kogato si vk16ti togava aidde i uspeh :P :P :P :P :P
Qko sex![]()
stiga si zlobqla beeeeeПървоначално написано от XXX_f
da spre da qde apffffffffffffffffff xaxaxaxaxhahxahxhaxha
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
http://www.lose-weight.hit.bg/easy-weight-loss.htm
eo tova e to4no za dve sedmici![]()
Първоначално написано от kuklichka_bg
ХА ХА ХА ХА ХА ХА АХАХАХ АХАХВъглехидратите са неотменим елемент на всички храни и главен доставчик на енергия за организма.
Здравословно май е писан като домашна работа от петокласници.
Бе като искаш да свалиш 5 кила земи се дехидратирай и ще ги свалиш за 1 ден. Естествено няма да имаш никаква промяна във визията към по-добро (то каквото и да свалиш за 2 седмици няма да имаш промяна във визията), но ще си ги свалила. Ае одете се трепете!
Grumpy old madman