.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 128
    Да мога, но нямам много време да се занимавам. Иначе понякога даже ми е приятно
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Не мога и не искам и да се уча
    Когато заживееш самостоятелно някой ден щеш не щеш ще се научиш. Или като се ожениш, освен ако не искаш да си като Пеги Бънди

И да се оженя този за когото ще го направя просто да забрави че ще му слугувам

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    moga ma ima o6te kakvo da u4a

Град
    при мама
    Дааа.Даже днес бях направила някакви сандвичи на сестра ми и нейния фр,той каза,че тря да отворим някоя бутка за бързо хранене
    Но по-принцип мн обичам да готвя
    ;]

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Не мога и не искам и да се уча
    Когато заживееш самостоятелно някой ден щеш не щеш ще се научиш. Или като се ожениш, освен ако не искаш да си като Пеги Бънди

И да се оженя този за когото ще го направя просто да забрави че ще му слугувам
    И двамата ще готвите, кой е казал, че само ти трябва да готвиш, но не става само да седиш и да се глезиш пред огледалото. След около 7 години ми се обади да кажеш как е хавата. И, моля те, използвай малко запетайки и всякакви други препинателни знаци, защото мисълта ти иначе става супер объркана.

Голям фен
    мога да готвя даже баща ми предпочита аз да готвя а не мама

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Значе с моята мания към фитнеса идва и това да давам сам пари за ядене и сам да го готвя да ви кажа чено не мога да готвя и не ми е кеф !

но като исакмда стана як требва, за сега само овесените ядки и ориза зн как да правя

но си ежа доматките мажа си филиййките сипвам си от тежари топлиа си яденето

също ям с кантар меря си 100 300 грама тма да зн колко калроии приемам мания ама мисял да почна по сериозно
    4 и 12т. от правилата

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от cicaaa
    Значе с моята мания към фитнеса идва и това да давам сам пари за ядене и сам да го готвя да ви кажа чено не мога да готвя и не ми е кеф !

но като исакмда стана як требва, за сега само овесените ядки и ориза зн как да правя

но си ежа доматките мажа си филиййките сипвам си от тежари топлиа си яденето

също ям с кантар меря си 100 300 грама тма да зн колко калроии приемам мания ама мисял да почна по сериозно
    Вземи си направи и една мания да се образоваш малко. Много ниска езикова култура...

Неможех ама лесно се научих като се наложи.
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Ми не ми се налага, ама мога някои работи

да и то много добре. в повечето случаи не ми остава време, затова главно мама готви

Black`Wings точно като теб съм

spezialiteta mi sa sandvi4ite ne mogaaaa :P

Не съм спец в кухнята, но мога да готвя само някои неща.Предпочитам да правя по вече сладкиши, но и супи и манджи правя.Дори понякога супите ми стават по сполучливи от тези на майка ми
    Когато бързам, а съм гладна си правя някои по-прости неща(сандвичи, яйца и др.)

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми да си пържа картови,да си правя сандвичи,тиквички,яица всякакви,мусака,боб,салати, лазаня и др не ми се озброява!

и аз не мога наще казват е като се омъжа ще храня мъжа и децата си с пържени яйца, спагети и пица

мого и обичам да готвя

Голям фен Аватара на asasfdf
    само неща, които нямат повече от три-четири стъпки за приготвяне.. (извади яйцата,сложи ги във вода,постави ги на котлона и гледай..)

Мога ...но в повечето случаи ме марзи..и майка ми готви
    ...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...

Повече от фен
    Moga da si nagotvq za sebe si.Vsmisyl pravq sandvichi,ot tezi gotovite spageti,banichki ot buter testo,saladki,qica i pica.Ako tova se schita za gotvene vyobshte.Vse suhoejbini(kakto kazva baba mi).Mandji ne moga da pravq..po tazi chast e maika mi.Gorko na myja mi sled vreme,no moje i da se naucha dotogava...koi znae

Град
    София
    Да,мога някои неща.Във всеки случай няма да остана гладна..

Мога и то много хубаво .. Много се радвам,че от мъничка съм изявявала желание баба да ме научи да готвя и сега мога (сън)

Ако се наложи, ще мога да сготвя нещо, стига да имам рецепта пред себе си... Иначе най-простите неща ги мога.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    "градът на мечтите"
    Ами може да се каже,ама говоря наистина за готвене,защото всеки може да си изпържи картофи или яйца
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Повече от фен
    ima takava tema!!!!
    (sun)~{}*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си