- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Можете ли да готвите ?
Да мога, но нямам много време да се занимавам. Иначе понякога даже ми е приятно![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Първоначално написано от maini4ka_sladka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И да се оженя този за когото ще го направя просто да забрави че ще му слугувам
![]()
![]()
![]()
![]()
Дааа.Даже днес бях направила някакви сандвичи на сестра ми и нейния фр,той каза,че тря да отворим някоя бутка за бързо хранене![]()
Но по-принцип мн обичам да готвя![]()
;]
И двамата ще готвите, кой е казал, че само ти трябва да готвиш, но не става само да седиш и да се глезиш пред огледалото. След около 7 години ми се обади да кажеш как е хавата. И, моля те, използвай малко запетайки и всякакви други препинателни знаци, защото мисълта ти иначе става супер объркана.Първоначално написано от AnChItOoOo
мога да готвя даже баща ми предпочита аз да готвя а не мама![]()
Значе с моята мания към фитнеса идва и това да давам сам пари за ядене и сам да го готвя да ви кажа чено не мога да готвя и не ми е кеф !
но като исакмда стана як требва, за сега само овесените ядки и ориза зн как да правя
но си ежа доматките мажа си филиййките сипвам си от тежари топлиа си яденето
също ям с кантар меря си 100 300 грама тма да зн колко калроии приемам мания ама мисял да почна по сериозно
4 и 12т. от правилата
Неможех ама лесно се научих като се наложи.
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
да и то много добре. в повечето случаи не ми остава време, затова главно мама готви
Black`Wings точно като теб съм![]()
spezialiteta mi sa sandvi4itene mogaaaa
:P
Не съм спец в кухнята, но мога да готвя само някои неща.Предпочитам да правя по вече сладкиши, но и супи и манджи правя.Дори понякога супите ми стават по сполучливи от тези на майка ми![]()
Когато бързам, а съм гладна си правя някои по-прости неща(сандвичи, яйца и др.)
Еми да си пържа картови,да си правя сандвичи,тиквички,яица всякакви,мусака,боб,салати, лазаня и др не ми се озброява!
и аз не моганаще казват е като се омъжа ще храня мъжа и децата си с пържени яйца, спагети и пица
![]()
![]()
![]()
мого и обичам да готвя![]()
само неща, които нямат повече от три-четири стъпки за приготвяне.. (извади яйцата,сложи ги във вода,постави ги на котлона и гледай..)
Мога ...но в повечето случаи ме марзи..и майка ми готви
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
Moga da si nagotvq za sebe si.Vsmisyl pravq sandvichi,ot tezi gotovite spageti,banichki ot buter testo,saladki,qica i pica.Ako tova se schita za gotvene vyobshte.Vse suhoejbini(kakto kazva baba mi).Mandji ne moga da pravq..po tazi chast e maika mi.Gorko na myja mi sled vreme,no moje i da se naucha dotogava...koi znae![]()
![]()
Да,мога някои неща.Във всеки случай няма да остана гладна..![]()
Мога и то много хубаво .. Много се радвам,че от мъничка съм изявявала желание баба да ме научи да готвя и сега мога (сън)![]()
Ако се наложи, ще мога да сготвя нещо, стига да имам рецепта пред себе си... Иначе най-простите неща ги мога.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ами може да се каже,ама говоря наистина за готвене,защото всеки може да си изпържи картофи или яйца
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ima takava tema!!!!
(sun)~{}*