.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Какво е мнението на родителите ви за вашата половинка?

От скоро съм с едно момче,но майка ми не го одобрява.При положение,че дори не го познава. Просто глупави съседи и говорят бил наркоман,бил не знам какъв още. Постояно ми говори глупости и се разстроивам от тези неща.При вас как е? Одобряват ли вашите приятеля/приятелката ви?

Не се познават... и нямам намерение това да се променя
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Bulgaria
    аз нямам проблем с родителите и приятеля ми..запознаха се съвсем случайно и взеха че се харесаха
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Одобряват я

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami do sega maika mi e haresvala vsi4kite mi gadjeta do edin...oba4e s tozi partnior ne se polu4i taka,a toi vze 4e mi stana i saprug!ami vajnoto e 4e az go obi44am s cqloto si sarce,ne e nujno i maika mi da go obi4a!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и 2мата одобряват приятеля ми,а в твоя случай е най-добре да поговориш с нея
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Те не се познават много добре, виждали са се няколко пъти тъй като нашите са приятели с родителите му. Един от пътите той беше на рожден ден и се беше напил, това баща ми го е запомнил и сега само му се подиграва..

Град
    {}град на мечтите{}
    ами майка ми само веднъж се е виждала с приятеля ми и ми каза, че и е било кофти да го оглежда и разпитва не са ми споделяли никакво мнение за него-нито хубаво, нито лошо
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

да, ний сички са одобряями и ни одобряят

hottie
    Guest
    Много,много го харесват, даже прекалено много

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Одобряват го. (тя само майка ми се е запознавала лично с него де..)
    Не им харесва това, че сме толкова далече, но ще се причупят..
    а, да, и майка ми не харесва флеша му.. :> и това, че му е мерак да си прави раста...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Where streets have no name
    Баща ми мрази гаджето ми...
    Е,чувствата им са взаимни...

За майка ми нямам идея.Баща ми е боклук и мразеше всичко което ме е правело щастлива по някакъв начин.Но има ли някакво значение....
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    там където мечтите стават реалност
    Ми никога не съм запознавал наште с момичета,веднъж ме видяха да се поздравям с една руса курва с много злато по нея,малко дебеличка в задника и веднага майка ми почна-еее кво симпатично момиче и т.н.И аз и викам,какво се правиш,нали оня ден ме видя на кафе с нея...Никога не съм ги запознал с никоя,защото се срамувам от тях и не ми трябва тяхното удобрение за каквото и да е.Не се имам с родителите си,мразя ги,защото и те ме мразят!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Pays de la Loire
    Харесват го. И двамата! Още от самото начало... И тогава наистина много се учудих, че липсва... резервираност, но явно е било за добро

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Не съм ги запознавала... но сигурно ще си допаднат, не знам...

specialno maika mi bi odobrila 4oveka,koito az obi4am,kakavto i da e,no vse pak kato vseki roditel iska nai-dobroto za men

Цитирай Първоначално написано от shady^baby
    аз нямам проблем с родителите и приятелКАТА ми..запознаха се съвсем случайно и взеха че се харесаха

Нямам си приятел, но работя по въпроса иии....никога не съм говорила с родителите си за момчетата и отношенията ми с тях, и те не изявяват желание .....ако не пожелаят, аз нямам намерение да подхващам темата, а като си намеря половинката, съм убедена, че като разберат кой е и се запознаят няма да имат нищо против.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

otna4alo go mrazeha mn i me karaha da skusam s nego no mai zapo4vat da se primirqvat 4e nqma da stane i sa bezrazli4ni ve4e..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Харесват го.... :] за което естествено много се радвам :]
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    майка ми каза,че момчето е мн симпатично ама не знае,че той ми е гаджето
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    sofia
    ami i maika purwo wika kaw e toz nqkaw idiot nz si kwo iznerwih se i wzeh 4e gi zapoznah mn go haresa i mu ima palno dowerie tka 4e dawai smelo prosto mu kaji da se durji normalno, puk i tq ti e maika normalno e da go gleda tka da se kaje leko s podozrenie ama wsi4ko 6te se oprawi nadqwam se! Uspeh
    RWH

ami ako tr da sme to4ni tate 6te MRAZI i perfekniq 4ovek do mene. Az sam mu slabost iiiiiii zatva ne ponasq i nai dobriq za jalostttttttttttttt
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си