- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е мнението на родителите ви за вашата половинка?
Честно казано имало е такива, които харесват повече.
Поради обясними причини татко напълно изгуби доверието си в него. До сега най-много е харесвал един от първите ми. Разбираха се идеално, пиеха заедно, ходеха по мачове... общо взето идилия.
А майка ми не харесва никой. За нея нито един човек не е достоен според критериите й. Само бившият ми и то само, защото е сегашен на сестра ми.
Мерси мила.Дано разбере,че момчето си е съвсем нормално и ме остави на мира най-сетне.Първоначално написано от amitq
![]()
Mn dobro.... ai zaslujeno ot negova starna![]()
мама я хареса , татко го боли патката
но всичко свърши
а майка продължава да ме разпитва![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Майка ми изобщо не харесва приятеля ми .. и в началото имахме доста проблеми по този въпрос.Но традиция в нашето семейство е майките да не харесват приятелите/съпрузите на дъщерите си но да си мълчат.Та и при моята е така.Единственото което е че се прави на любезна ама не и се получава мн мн .И колкото по малко слуша за него толкова по-добре.А баща ми нищо лошо не мисли - просто защото не го познава .. Ама си мълчат и двамата.. кво да прават ..![]()
Нямам половинка![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
za vsi4ki biv6i e bilo prekrasno,ba6ta mi nqma problem s nastoq6tiq mi saprug,maika mi i muja mi ne si govorqt i nai-veroqtno nikoga nqma da prostqt storenoto,kazanoto i prejivqnoto.za tova ne gi i nasilvam!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Сега нямам половинка,но бившия ми майка го обожаваше!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Майка ми-Аууу,красавец!
Бащами-Оххх,пак ли тоя педерас![]()
С баща ми са като куче и котка...
Епа добро кво да е нямат право на избор за друго
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти