- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА МОМЧЕТА-ОРАЛЕН СЕКС
Момчета кажете как най-много харесвате да ви духат-в смисъл опишете по-подробно как най-много ви харесва и какво не ви харесва!Предварително благодаря за отговорите!![]()
Не са простотии,ако правиш качествен секс,би трябвало да знаеш,че без свирка и лизане не минава хубавия секс,както и без любовна игра.Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Най-яката свирка е когато първо ти погалят пениса,целунат го,дръпнат ти топките с устни,целуват и тях и ги облизват,връщат се нагоре,целуват ти пениса отдолу на главичката където са юздичките,после започва да си играе за кратко с език там,завърта език по главичката,после започва да го лапа,да масажира с ръка в същото време(да бие чекии разбирайте) и да върти езика си отгоре на главичката.
Всички тия движения се правят нежно бавно и с чувства!
Няма да забравя първата така свирка,която ми направиха.Да не говорим колко твърд ми беше станал и как добре се беше напълнил с кръв,после правихме страшен секс.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
според мен най-яко е жената да се съсредоточи върхо главата на пениса![]()
така мисла аз :P
Hahah. Vqrno e. Tova e edno ot nai-hubavite neshta. No ima edna tehnika na lapane, pri koqto vliza samo pollovinata, no se poluchava kato strahotno chukane s usta. Ima i oshte nqkolko mnogo dobri neshtitsa, no me murzi da gi opisvamПървоначално написано от sex_igra4ka
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
nai vajnoto ne trqbva da zabravq6 4e mom4eto ima i topki....![]()
![]()
Shat a fuckam
Edinstveniqt savet e, 4e trqbva da go pravi6 s jelanie i da si li4i, 4e ti idva ot vatre........nemoga da vi opi6a kolko mi e qko kato gledam priqtelkata mi kak s kef mi pravi........
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
ti pak otkade gi znae6 da ne si probvalПървоначално написано от amatorium
!? Ti mai neshto se oburka mi se struva ...Първоначално написано от v3n0ma
Eating isn't cheating - Arnold
Важно е да го правиш с чувство, желание и без погнуса
научи дълбокото гърло ... и никога няма да те зареже! Вервай ми!!!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
Само да няма зъбки, че
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
аз обичам като ми го помпат и с ръчички заедно с оралната любовполучава се ефекта на помпата
надува се яко