- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА МОМИЧЕТА-ПЪРВИТЕ КОЛКО ПЪТИ ВИ БОЛЯ
Момичета след като се отворихте колко още пъти ви боля и не изпитвахте кеф?Не съм го правила още, но си питам за информация![]()
Боля ме само първият път, удоволстяие изпитвах всеки път но оргазъм чак след около година. Само да поясня, че парньорът ми не беше от най-добрите в леглото![]()
ми аз и 3-4 път също изпитвах болка е не както първия път но имаше лека болка![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Никога не ме е боляло много.Дори първият ми път имаше повече удоволствие,отколкото болка.И все пак имаше лека болка до 3-4 път.Но всъщност като се замисля,дори и днес отначало ме боли малко...шантава работа
Боля ме само първите минути на първия път. След това не мога да кажа, че изпитвах удоволствието, което изпитвам в момента от секса...но беше приятно. Следващите няколко пъти изпитвах лека болка в началото...но то и до днес понякога ми се случва при първото проникване да усетя болка. Затова пък после е прекрасно.![]()
Kato ti doide vreme da go pravi6 nemisli za tova dali 6te ima bolka ,val6te nego misli ,a se opitai dase otpysne6 i dase naslajdava6 na parviq si pat.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Ами мен първият път ме боля наистина,но поносимо.Е,все пак прекъснах работата по средата ,защото не сметнах за нужно да търпя нещо,щом не е приятно.Е,нормално е да боли,но не е нормално да го траеш дълго според мен.
След това следващите ми пъти бяха с един мн готин пич-само секс-мн добре ми подейства-открехна ме определено към секса - пози,свирки,лизане,оргазъм. ..С него не помня да ме е боляло,ама то и желанието винаги беше огромно.
А като цяло и сега понякога ме боли,но това е обикновено като свърша и продължим-мн се свива и става тесничко и го усещам с всеки милиметър,но неприятно.Или когато го правя за накой пореден път един след друг също ме заболява.
Stigaste pla6ili momi4eto ne vsi4ki gi boli parviq pat, men neme bole6e i nee kazano ,4e i neq 6te q boli.Първоначално написано от sex_igra4ka
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Абе кой плаши-тя пита,всеки си решава дали и как да отговори-аз лично не лъжа-тъпо е.(По-смел трябва да си ,за да казваш винаги истината,но това е др тема)Първоначално написано от aanitogb
Та ти пък кво я успокояваш-ами ако си помисли че е нищо и никакво,а пък я заболи-няма да е подготвена и ше си каже-еба си тези във форума само се правят!
Айде без забележки от този род (тоест глупави)
ами ти от нея какво 0чакваш ?Първоначално написано от sex_igra4ka
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
i az taka samo parviq pat a za orgazmite polu4avala sam no mn slabi v na4aloto sega ve4e e drugoПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз значи да се похваля,че вторият път свърших и бях възхитена!беше като самозадоволяването,но с по -особено усещане във вагинален аспект.Дотогава бях само клиторна ръчна стимулация правила.Първоначално написано от ELFIQ
С времето се усъвършенствах и в маструбацията,и в сексуалното удоволствие.Времето е много важен фактор във ВСИЧКО.
emi parvite 3-4 pati me bole6e ne 4ak kato parviq pat no pak ima6e bolka
И при мен първите 3-4 пъти си ме болеше...
Първите 3-4,максимум 5 пъти ... не помня с точност![]()
Ами мен ме боля само първия път,а сега само в началото,но много слабо
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ne me e bolqlo nito purviq put nito sled tfa boli me samo ako ne sum dostatu4no vlajna i to samo dokatopronikne 1viq put ina4e udovolsfie izpitah 4ak sled 6 7 put![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Амии мен ме боля сигурно до към 10-тия път по простата причина,че не бях достатъчно възбуденаиначе сега не ме боли изобщо
![]()
aanitogb мерси за успокоението и все пак мен не можете ниой да ме изплаши като ми каже, че боли-просот съм си малко мъжко момчиче като характер и не ме е страх - просто не съм лигла![]()
Прагът на болката е различен при различните хора. Лигла или не - става въпрос за това как реагира тялото ти на болка. Естествено, психическата нагласа също помага.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
men vinagi me boli v na4aloto osven ako predi tva ne e imalo oralna stimulaciq :P togava ne boli :P prosto dokato se vyzbudq dostaty4no e malko po tesni4ko![]()