.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

ЗА МОМИЧЕТА-ПЪРВИТЕ КОЛКО ПЪТИ ВИ БОЛЯ

Момичета след като се отворихте колко още пъти ви боля и не изпитвахте кеф?Не съм го правила още, но си питам за информация

hottie
    Guest
    Боля ме само първият път, удоволстяие изпитвах всеки път но оргазъм чак след около година. Само да поясня, че парньорът ми не беше от най-добрите в леглото

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми аз и 3-4 път също изпитвах болка е не както първия път но имаше лека болка
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Никога не ме е боляло много.Дори първият ми път имаше повече удоволствие,отколкото болка.И все пак имаше лека болка до 3-4 път.Но всъщност като се замисля,дори и днес отначало ме боли малко...шантава работа

Супер фен Аватара на Barbie
    Боля ме само първите минути на първия път. След това не мога да кажа, че изпитвах удоволствието, което изпитвам в момента от секса...но беше приятно. Следващите няколко пъти изпитвах лека болка в началото...но то и до днес понякога ми се случва при първото проникване да усетя болка. Затова пък после е прекрасно.

Re: ЗА МОМИЧЕТА-ПЪРВИТЕ КОЛКО ПЪТИ ВИ БОЛЯ

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Момичета след като се отворихте колко още пъти ви боля и не изпитвахте кеф?Не съм го правила още, но си питам за информация
    Kato ti doide vreme da go pravi6 nemisli za tova dali 6te ima bolka ,val6te nego misli ,a se opitai dase otpysne6 i dase naslajdava6 na parviq si pat.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Повече от фен
    Ами мен първият път ме боля наистина,но поносимо.Е,все пак прекъснах работата по средата ,защото не сметнах за нужно да търпя нещо,щом не е приятно.Е,нормално е да боли,но не е нормално да го траеш дълго според мен.

След това следващите ми пъти бяха с един мн готин пич-само секс-мн добре ми подейства-открехна ме определено към секса - пози,свирки,лизане,оргазъм. ..С него не помня да ме е боляло,ама то и желанието винаги беше огромно.

А като цяло и сега понякога ме боли,но това е обикновено като свърша и продължим-мн се свива и става тесничко и го усещам с всеки милиметър,но неприятно.Или когато го правя за накой пореден път един след друг също ме заболява.
    [img] [/img]

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Ами мен първият път ме боля наистина,но поносимо.Е,все пак прекъснах работата по средата ,защото не сметнах за нужно да търпя нещо,щом не е приятно.Е,нормално е да боли,но не е нормално да го траеш дълго според мен.

След това следващите ми пъти бяха с един мн готин пич-само секс-мн добре ми подейства-открехна ме определено към секса - пози,свирки,лизане,оргазъм. ..С него не помня да ме е боляло,ама то и желанието винаги беше огромно.

А като цяло и сега понякога ме боли,но това е обикновено като свърша и продължим-мн се свива и става тесничко и го усещам с всеки милиметър,но неприятно.Или когато го правя за накой пореден път един след друг също ме заболява.
    Stigaste pla6ili momi4eto ne vsi4ki gi boli parviq pat, men neme bole6e i nee kazano ,4e i neq 6te q boli.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Stigaste pla6ili momi4eto ne vsi4ki gi boli parviq ,pat men neme bole6e i nee kazano ,4e i neq 6te q boli.
    Абе кой плаши-тя пита,всеки си решава дали и как да отговори-аз лично не лъжа-тъпо е.(По-смел трябва да си ,за да казваш винаги истината,но това е др тема)

Та ти пък кво я успокояваш-ами ако си помисли че е нищо и никакво,а пък я заболи-няма да е подготвена и ше си каже-еба си тези във форума само се правят!

Айде без забележки от този род (тоест глупави)
    [img] [/img]

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Stigaste pla6ili momi4eto ne vsi4ki gi boli parviq ,pat men neme bole6e i nee kazano ,4e i neq 6te q boli.
    Абе кой плаши-тя пита,всеки си решава дали и как да отговори-аз лично не лъжа-тъпо е.(По-смел трябва да си ,за да казваш винаги истината,но това е др тема)

Та ти пък кво я успокояваш-ами ако си помисли че е нищо и никакво,а пък я заболи-няма да е подготвена и ше си каже-еба си тези във форума само се правят!

Айде без забележки от този род (тоест глупави)
    ами ти от нея какво 0чакваш ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Боля ме само първият път, удоволстяие изпитвах всеки път но оргазъм чак след около година. Само да поясня, че парньорът ми не беше от най-добрите в леглото
    i az taka samo parviq pat a za orgazmite polu4avala sam no mn slabi v na4aloto sega ve4e e drugo
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    i az taka samo parviq pat a za orgazmite polu4avala sam no mn slabi v na4aloto sega ve4e e drugo
    Аз значи да се похваля,че вторият път свърших и бях възхитена!беше като самозадоволяването,но с по -особено усещане във вагинален аспект.Дотогава бях само клиторна ръчна стимулация правила.

С времето се усъвършенствах и в маструбацията,и в сексуалното удоволствие.Времето е много важен фактор във ВСИЧКО.
    [img] [/img]

Град
    where the sun rises
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Боля ме само пъприте минути на първия път. След това не мога да кажа, че изпитвах удоволствието, което изпитвам в момента от секса...но беше приятно. Следващите няколко пъти изпитвах лека болака в началото...но то и до днес понякога ми се случва при първото проникване да усетя болка. Затова пък после е прекрасно.

Обичам те Миши

emi parvite 3-4 pati me bole6e ne 4ak kato parviq pat no pak ima6e bolka

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    И при мен първите 3-4 пъти си ме болеше...

Amii.men samo purviqt put me bolq no malko

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Първите 3-4,максимум 5 пъти ... не помня с точност

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами мен ме боля само първия път,а сега само в началото,но много слабо
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ne me e bolqlo nito purviq put nito sled tfa boli me samo ako ne sum dostatu4no vlajna i to samo dokatopronikne 1viq put ina4e udovolsfie izpitah 4ak sled 6 7 put
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Амии мен ме боля сигурно до към 10-тия път по простата причина,че не бях достатъчно възбудена иначе сега не ме боли изобщо

aanitogb мерси за успокоението и все пак мен не можете ниой да ме изплаши като ми каже, че боли-просот съм си малко мъжко момчиче като характер и не ме е страх - просто не съм лигла

Голям фен
    Първите 3 пъти ...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    aanitogb мерси за успокоението и все пак мен не можете ниой да ме изплаши като ми каже, че боли-просот съм си малко мъжко момчиче като характер и не ме е страх - просто не съм лигла
    Прагът на болката е различен при различните хора. Лигла или не - става въпрос за това как реагира тялото ти на болка. Естествено, психическата нагласа също помага.

men vinagi me boli v na4aloto osven ako predi tva ne e imalo oralna stimulaciq :P togava ne boli :P prosto dokato se vyzbudq dostaty4no e malko po tesni4ko

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Боля ме само първите минути на първия път. След това не мога да кажа, че изпитвах удоволствието, което изпитвам в момента от секса...но беше приятно. Следващите няколко пъти изпитвах лека болка в началото...но то и до днес понякога ми се случва при първото проникване да усетя болка. Затова пък после е прекрасно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си