- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато правите секс по бързата процедура...
Мале мале..мале просто нямам думи и аз наистина.. доста хора които не мислят много ясно че изтича спермата е течност !!!!!!! АКо това кадето не изтича го пишат момчета я си одарете по една и се изпразнете в чашка да видите след 5 мин спермата как се е втечнила,това че като я изхвърляме е по гъста и леплива не значи че си остава такава !!!! Оле много сте зле !!!!!!Първоначално написано от ubuntu
+1
Какво й се смеете на момичето не знам... Някой ден като почнат да свършват във вас ще разберете.
До авторката : аз обикновено след това пишкам(да не е нужно да пояснявате, че не се пишка от същото място). Но като пишкаш и леко се напънеш до си изтича , но не винаги изцяло. Като се измиеш после допълнително и е екстра. Но на места като в дискотека е малко неудобо, факт.
Много си ограничена с тази 3та точка !!!Първоначално написано от beautiful_f
i posledno izti4a ili ne? edni kazvat da drugi ne... (az ako bqh na tvoe mqsto bih se doverila na the_hottie kato po-opitna)
Първоначално написано от Riot
Разбира се, че изтича. Правя секс без презерватив от не знам кога. И и да не бях правила - то е логично.
Мерси за доверието soulja_girl4e.![]()
Ох това го слагам към списъкът с бисерите![]()
Не било текло... а какво?Изпарява се може би? Получава се химическа реакция и БУМ, изчезва.
Е аз преди не съм се замислял, ама откакто го правих, опита показа че изтича. Като се изправи девойката и изтича малко по малко. Факт!
Благодяря ти ! Твоят коментар беше нужен !Първоначално написано от mother
Probvai da go subirash v chasha ot shampansko i posle si go pii kato kokteilche v diskoto. Ako ne ti e dostatuchno moje napravo da izvikash 10-15 choveka da svurshat v tebe i shte suberesh cqla chashka.![]()
Eating isn't cheating - Arnold