- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- УНСС-история...пък и бел:)
Значии..съвсем импулсивно се записах в последния момент на изпитите в УНСС...и съвсем не ми се дават еди-колко-си лева за книжки с ЕПИ-та...Има ли някъде из нета качени някое друго..специално по история...
А Средновековие и Възраждане като е икономически вуз наа..вътрешна политика и стопанско развитие ли се набляга?...
мн е глупаво за 20въпроса да уча 2 учебника:/
ами като не ти се учи ,защо си се записал/а на тези изпити ......... пък и на които и да било![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Сякви въпроси може да ти дадат. Е вчера правихме някви пробни за УНСС и ти казвам отвратителни бяхаНякви от сорта на "според хипотезата на еди кой си кога започва периодът на Възраждане"...те са сумати хипотези ебаси... или имаше някъв дето даже в учебника го няма каква длъжност изпълнявал по време на руско-турската... пълна гадост бяха въпросите
Жената,при която ходя на уроци каза,че спец УНСС наблягали най-много на Нова история /демек България след Освобождението/
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мдам...това ясно.20тина въпроса ще са от Нова история...
Чудя се сега има ли смисъл да преговарям толкова битките.Айде горе-долу имам дадени разни неща за стопанска дейност и т.н. обаче ми е интересно дали има наблегнато в/у вътрешна политика на ханове и тн...и просвета и религия(които са ми най-омразни).
Леле са като видях каква е била езиковата култура на модул БЕЛ днес...ебаси...100 пъти по-гадна от мин. година:/
Ами какво да ти кажа. Аз няма да ходя на предварителни щото не се чувствам подготвена изобщо. На реалните ще си ходя. По-добре преговаряй повечко новата история, а пък на средновековие и възраждане гледай поне най-важните неща да запомниш...разни битки,години,имена... Аз като преговарям средновековие и си вадя на лист най-важните събития от дадения урок или пък си правя план-структура и посли нещата,които съм пропуснала ги дописвам и научавам
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Mерси.
Тук явно няма много запознати.е ще видим др. седмица.поне да усетя атмосферата на изпита хах