.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Изчакай да поотихнат нещата малко и тогава и предложи да се видите

Цитирай Първоначално написано от GлУпЧо
    Ами аз съм и показвал и доказвал колко я обичам това че не съм го казвал пред приятелите ми и пред не съм се държал перфектно с нея не значи че не я обичам.Просто неискам да си мислят че съм влюбен.Много неща съм правил за това момиче тя ми каза също че неможела да бъде със страхливци ;( Ей са и звъннах и викам ей кво правиш как си и тя вика ми била съм и по-добре и аз и викам нали знаеш че те обичам и тя щеше да се разплаче по гласа я познах,каза ми че се е скарала с техните и с приятелките си,и аз и викам нали защо и тя ми защото те ми казаха че ще стане така ;( пФ гадно ми е много я обичам ама какво и пречи само ние да си го знаем че я обичам !!
    А тя как да разбере??? Разбери,човек,на момичето й трябва да не се срамуваш от любовта си,то и няма нищо срамно,просто си си намерил майстора
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    просто си си намерил майстора
    Taka e !!!
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от GлУпЧо
    Не мисля,че ще се съберем.Снощи аз излязох,а тя с някаква нейна фр спали в тях и аз и звъня и викам Кво правите това онова и супер зле ми беше,а я чувам тя как се смее..И аз и викам много си щастлива нещо и тя еми да и се хили такава..и си говорим вече 20минути и аз такъв си вада playera и викам чуй и и пускам наща песен и такива мълчим няколко минути и аз и викам Обичам те и тя само мълчи,мълчи и вика Чао Гошо и ми затвори ;(
    Еми не си избрал подходящия момент да й го кажеш... Била е с фр, шегували са се, смяли са се там нещо, общо взето нещата, които си правим всички момичета като се съберем, и ти баш в тоя момент й изтръсваш,че я обичаш и й пускаш вашта песен... Мнем, тва дет си направил е мноу яко, ама не си избрал подходящия момент просто... Пробвай пак, но избери време, в което поне да е сама...
    The reasons of love... <3

Не прочетох цялото,но мисля,че не трябва да ти пука какво мислят другите.А ако се разделите с това момиче заради тях,какво?Заслужава ли си да си с някви курви за 1 нощ,като можеш да си с това момиче дълго,дълго?
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си