- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какъв талант притежавате?
q mi kajete kakav talant pritejavate(da peete da tancuvata,da risuvate i t.n.) i zanimavate li se s tova profesionalno ili vie prosto hobi!mislq 4e po tozi na4in 6te razberem 6to za ob6testvo sa balgarite i dali pone malko v tqh e ostanlo tvor4estvoto!az naprimer moga da peq mn dobre kakto i da tancuvam i daje sega se varnah ot poredniq konkurs za peene!!!eeeee vie ste!!!
7 точка от правилата
moderated by Coki
Сега си пея вкъщи от време на време....ама съм ходила на хор 4 години![]()
Az tancuvam narodni tanci ot ..... 12 godini(ili 13, ne sam sigyrna) tova mi e talanta
![]()
patyvala sam po 4ujbina s ansambala, a sa6to taka sme pe4elili i mnogooooo nagradi ot razli4ni folklorni festivali v cqla Balgariq
![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
az sam profesionalistka ....ama v izlejavaneto v legloto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az se zanimavam s peene peq v hor ot 6 godini
su6to risuvam hubavo no pove4eto ne6ta si gi haresvam samo az![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Пиша поезия и проза и рисувам![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
i az pi6a stihove no naposledak nqmam myzaПървоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Аз пиша проза и рисувам (по-точно модният дизайн ме влече). Обаче май няма къде да си развивам талантите![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Аз рисувам.Преди няколко години (2-3) спечелих един конкурс за рисунка
![]()
![]()
![]()
Ааа..да и обичам да пея...под душа
Като се уригна бутам стени
Мога да правя и вуду магии.
we give it all.
пея във вокални групи и хорове откак се помня, тоест от 4 годишна горе долу. Рисувам хубаво и някъде от 3 години ходя на нещо като уроци ама не точно, изпращала съм рисунки ив чужбина, засега обаше съм печелила само български конкурси. Относно пеенето, ходила съм по фестивали в други градове и веднъж до чужбина щях, ама се разболях![]()
![]()
! Спортувала съм тенис и лека атлетика, ако се брои за талант. Ходила съм на състезания по двата спорта и сме печелили като цяло групата ни, не самостоятелно.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз пиша хубави есета![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Сам за себе си не мога да кажа дали имам талант, би било самонадеяно.
Обичам да пея,пея професионално в едно студио...Не мога да кажа,че го умея,нито че съм най-талантливата.Просто всеки човек,дори и да не умее,има талант да прави неща,които се е опитвал да постигне у животеца![]()
![]()
аз съм русичка,не ми обръщайте много внимание![]()
![]()
Правя си рап..в смисъл пиша си текстовете и скоро почвам да си правя инструменталтие..ако го смятате за талант...
Мога да рисувам хубаво само че вече почти не ми остава време за това![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Рисуваш хубаво и пишеш суперПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Аз съм прозаик, но търябва да имам вдъхновение, за да пиша хубаво, а то идва рядко. Имам много добра памет, също, ако това се смята за талант. Помня много малки подорбности доста дълго време![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Хех,аз какво ли не правя!Пея от 6 годишна,танцувам от 10 годишна( street dance),отличен математик съм,ходя по състезания и т.н.Печелила съм много.Играя тенис на корт,доста съм добра,но ме е страх от състезанията там,защото имам чувството,че другите ще ме смачкат.Уча немски и всяко лято съм при едно приятелско семейство в Германия.Не съм имала най-хубавото детство,всичко мина в концерти,записи,клипове,фо осесии...Честно казано обичам да се занимавам с всичкото това,дори и накуп.И ако това се счита за талант-имам силно развито шесто чувство...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ами аз обичам да рисувам ( не рисувам добре ), Пея си под душа или когато съм сама, Танцувам народни танци от 9 години. И мисля че танците са ми силната страна! Ходила съм в чужбина много пъти с ансамбъла...Ми тва е май
Забравииих...Много обичам да снимам. Мечтая си да стана фотограф!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
МерсиПървоначално написано от ThunderGoddess
На теб рядко ти идва вдъхновение, ама дойде ли...
Казвай, ще се печели ли олимпиадата по БЕЛ тая година?
А, за себе си забравих да спомена едно от любимите си хобита - правя художествени преводи на песни (ако това спада към талантите)
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Танцувам в ансамбъл за народна музика,рисувам-имам много награди,пиша стихове и проза. Преди се занимавах с худ. гимнастика,но се отказах. Не ми харесваше.
az risuvami to bih kazal mn dobre... i svirq na barabani
ii mn dr ne6ta pravq, oba4e za talant moga samo tezi da nareka...
танцувам,пея,играя в пиеси,рецитирам....за друго не се сещам![]()
someone else...