- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какъв талант притежавате?
ами.. Аз пея, НО само когато съм сама (иначе другите ще се уплашат), 1 година съм ходила на танци, а сега танцувам у нас за забавление.
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Е , от един сайт няма как да разберем що за общество сме , но може да разберем какви са потребилте на сайта . Мисля , че мога да пиша хубави стихотворения и разкази . Също така мога да се превъплащавам в различни роли .![]()
Аз съм.. нищо?!![]()
Мога да рисувам, но не достатъчно добре, за да съм талант. Само колкото да си изкарам шестиците.
Мога да пея ама.. напоследък фалшиво го давам.
Мога да свиря на акордеон () марша на Менделсон.
Което значи че нищо не мога..
П.П. А мързела брои ли се за талант??![]()
Определено не съм от най-талантливите същества на този свят...
Но мога да рисувам, хихи![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз се занимавам с нещо като обществено полезна дейност и аз не знам как да го нарека...пея хубаво, но засъжаление не съм развила тази дарба...и друго какво - като малка пишех стихчета и друго май не се сещам![]()
![]()
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Рисувам хубаво, пиша разкази, а понякога и пея, но без никой да ме вижда![]()
+1Първоначално написано от ell_ownz
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Мога да си мърдам ушите примерну само дясното уше + дясната вежда супер яко е като ми е скучно си ги мърдам и се гледам в огледалото![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
и аз пиша и стихчета ама понякогаПървоначално написано от VerryBerry
и танцувам много добре (според другите де)
а да.пея..като 100 годишна гарга ,болна от ларингит![]()
[quote="RaI4etO"]Първоначално написано от VerryBerry
![]()
Братле тфа с гаргата направо ми изпълни душичката хахаха !!!!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Рисувам от как се помня..И смятам с това да се занимавам след завършването ми....![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Преди 7-8 години съм се занимавал с театър горе- долу по същото време съм се занимавал и с рисуване, по - късно съм се занимавал с музика (свирих на кларинет) а след това кандидатствах с рисуване и за сега с това се занимавам![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
ами мога да танцувам особено танците от моят стил които не е известен в Българиязанимавам се с компютри и ги разучавам
а и съм добър оператор исках да кажа че много ме бива в снимането с всякакъв вид камера
и също че съм много добър колоездач но в това като на Тур Дьо Франс на дълги разстояния :P и сега моито колело с 21 скорости като пусна 21 скорост и по равен път му изтарвам педалите от вартене
![]()
Az svirq na piano, 3 godini hodq v muzikalno u4ili6te![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Мога да танцувам,ходя на конкурси по танци и т.н. рисувам също добре,обичам да се снимам .. мм незнам кфо друго,но със нито едно от тези неща не се занимавам професионално.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Ами мога да рисувам (при двама родители художници няма как),също така ме влече актьорството - играла съм в много пиеси,рецитали и др. , и танците но не до такава степен - играла съм балет доста време
![]()
да залагам
по-убав талант немам
е може би и спортът винаги ми се е отдавал-особено футбола,но в България в такива условия и с простаци не ми се занимава
Работя с компютръна графика и 3D Flash анимация от 4 години и продължавам, а също рисувам много хубаво а най-вече графитите
!!!
Наистина когато господ е раздавал мозък, аз съм бил в тоалетната.
Emiiiii az ne obi4am da se hvalya . . . ako stava vypros za v u4ili6te /samo za tova 6e kaja/ - mnogo obi4am i gi pi6a mn. dylgi i hybavi - esetataTova mi e talanat.
![]()
Аз съм човек талант бре ..![]()
Не знам , дали е талант , това , че от всичките ми песни на компютъра , преди да преинсталирам - близо 5000 да кажем , знаех текста на 2500 от тях със сигурност , или припевите на поне 500 от всичките 2500 , ако не целия текст ..
И да ги знам и да не ги знам , като не мога да пея каква файда ?
Говоря бързо , и не ми разбират .. тва ако е талант , аз съм .. талантлив![]()
Друго мисля , че нямам ... обикновено момче съм си и тва е ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки