Цитирай Първоначално написано от krisi_kote
Едва ли съм първата и последната, която ще ви мъчи с тийнейджърските си проблеми Ще ви помоля да не се отегчавате с моя разказ, не мисля да го правя дълъг, но ще ви бъда признателна ако го прочетете и естествено да ми да дадете съвет
Главната причина да пиша тук е, че всички вие съфорумници сте странични наблюдатели и можете да ми дадете безпристрастен съвет. Както вече забелязахте пиша в подфорумът Любов, защото имам проблемче с едно момче. Значи като цяло той ме харесва, аз също го харесвам. Снощи в дискотеката ми предложи да ходим. Ако трябваше да съм честна щях да кажа "да" . Но.... той си харесваше най-добрата ми приятелка, но нещата не се получиха. Те дори не бяха гаджета, де. Той само и предложи и тя отказа. Питах го дали има още чувства към нея, но той ме увери, че няма. Е въпреки всичко аз си имам едно на ум. Та... това не е проблемът. Проблемът е, че всички хора от обкръжението ми не го харесват и ми повтарят : " Ти ако тръгнеш с него аз ще се закопам" Не ми се иска да обръщам внимание на това, но ако тръгна с него ще има да ми се подиграват, както и на него. Все още не съм му отговорила. Казах му, че ще си помисля и тази вечер ще трябва да му кажа решението си.
Е това беше. Надявам се да не съм ви отегчила прекалено много. Ще съм ви благодарна за отговори и съвети

ot slushane na horata do nikade nqma da stignesh jivota si e tvoi pravi kvoto ti iskash bez da mislish ko she kajat horata ako shte i fr da sa ti makar che 1 istinski fr nikoga ne bi kazal takova neshto ako go haresvash tragvai s nego ako ne prosto mu otkaji no go napravi za sebe si a ne za nqkoi drug