- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата - свирка от приятел (момче)
Ами ако са много загорели.... дет се вика ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА!!!![]()
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
хахаааааааааа,не съм момче,но ми звучи гадно и ако бях момче надали щях да дам...хахахахаха![]()
мне Никога нема да му позволя! В момента в който почне го убивам с хиляда удара в секунда!![]()
ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!
Да пробва да ми го лапне и ще видим кво ще стане![]()
![]()
![]()
bih predpo4el momi4e da mi prai svirki![]()
![]()
![]()
Много педали тц тц тц!![]()
Ама това е хубаво.![]()
Така ще има повече мацки за мене.![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Ае ти нещо по отвратително неможа ли да постнеш бе пич отврат вари дай 2 да ти направят..
има си дума за т'ва бе хора - МАНАФ
Първоначално написано от kombarka
Хм... Доста интересна тема![]()
Аз лично не бих дал мъж/момче да ми прави свирка, но не мисля тези, който дават други момчета да им правят свирка за гейове. Просто са МНОГО загорели. :=)
xaxaxa normalno mom4e nebi dal da my dyha drygo mom4e tova e moeto mnenieПървоначално написано от MapTa
![]()
Първоначално написано от Psychopath*
Евала ..винаги ме изненадваш ..
amiii ako ti haresfa poveChe otkolkoto momiChe da ti pravi si.. spored mene.. ;]
Обожавам очичките ти..когато нежно ги притваряш и ме целуваш с цялата нежност на тоя свят..Обожавам и кожата..аромата..всеки твой жест ме кара да потръпвам... да съм единствена...
(sun)~ ;]
![]()
![]()
уредили са си се
![]()
![]()
![]()
malko v strani ot temata az bih lizala moq fr momi4e i bih i dala na neia no ne se smiatam za lesbiika![]()
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
да избием шибаняцитееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ne sum pederas ee![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
hahaha spored men vsqko normalno mom4e ne bi si dalo na drugo da mu prai svirki haha 4ustvoto 6te e malko gnusno....![]()
:P
Според мен пък това разнообразяване на нещата би било много яко![]()
Бих искал да пробвам, защо не
Който смята, че за да направиш подобно нещо значи си педал, да си гледа работата!
![]()
mi q da te pitam ne6to... az malko se symnqvam v tova koeto kazva6... da ne bi ti da pravi6 sfirka na tvoq priqtel ? sig go misli6 za mn dobur ... ama pod4ertavam SYMNQVAM se
boje bojeПървоначално написано от MapTa
tva e ebati pederastiqta
ne sa geiove vika,e kak da ne sa xax lapa mu kura ama ina4e ne e gei
![]()
![]()
Всичко в тази държава се изпедерасти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка