- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата - свирка от приятел (момче)
аз като си падам по 69, кво да прая?, мани тая работа, друго си е да ми замирише на жена
![]()
Do you speak Salsa? .......
awe bqgai ot tuka we.ne sa s4itali za pedali....te kfo iskat,za mene da ti lapa patkata nqkav mazen homos e potresnoПървоначално написано от MapTa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't make love,Baby we make magic....
Аз само не можах да разбера какво толкова против гейовете имате,че ги нападате така...Има много момчета,които съм сигурен,че поне веднъж било то от любопитство или не са го правили това нещо с техен приятел,затова не се правете,че никога не бихте го направили,защото не знаете какво може да ви поднесе живота.![]()
Мен ми става некомфортно само като ме погледне с някъв свиреп поглед, пък кво остава да ме гепи за уяАбсурд, не давам..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
УЖАС! да не са ти праили на теб и сега да си се притеснил гей ли съм не съм ли гей![]()
![]()
и пак ГАДОСТ
Старо!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!