.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

аз като си падам по 69, кво да прая? , мани тая работа, друго си е да ми замирише на жена
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Maina Town

Re: За момчетата - свирка от приятел (момче)

Цитирай Първоначално написано от MapTa
    Имам няколко такива приятели, които дават на някои друг приятел-гей да им прави свирки ( за удоволствие) и не се считат за гейове... та въпроса ми е дали бихте дали на някой ваш приятел,който има наклонности да ви направи свирка,а вие сте си нормално момче...?
    awe bqgai ot tuka we.ne sa s4itali za pedali....te kfo iskat,za mene da ti lapa patkata nqkav mazen homos e potresno
    I don't make love,Baby we make magic....

Град
    Брегово/Варна
    Аз само не можах да разбера какво толкова против гейовете имате,че ги нападате така...Има много момчета,които съм сигурен,че поне веднъж било то от любопитство или не са го правили това нещо с техен приятел,затова не се правете,че никога не бихте го направили,защото не знаете какво може да ви поднесе живота.

Мен ми става некомфортно само като ме погледне с някъв свиреп поглед, пък кво остава да ме гепи за уя Абсурд, не давам..
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

УЖАС! да не са ти праили на теб и сега да си се притеснил гей ли съм не съм ли гей и пак ГАДОСТ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Старо!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си