- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата за пениса?
Няма такова значение-но образян такава е и религията ми но щом подържа добра хигиена няма проблем
Ми правя що нещо лошо ли има ?Първоначално написано от ubuntu
Да спала съм няма огромна разликаПървоначално написано от ubuntu
а за религията аз си спазвам някой основните закони не я свинско ама и с кърпа не ходя
Аз съм си обикновен човек като всички
![]()
А за обрязването тук до мен имам съседи които си обрязаха децата още след раждането или на 1-вата година не си спомням точно
Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
![]()
![]()
ама момчета или момичета
Момчета аз за първи път чувам че обрязвали и момичетаПървоначално написано от niggadick
![]()
Апф обрязан - хигиeна, не - нз си ко... Пф моля ви се може да е обрязан и да е супер мърляв, то си е до човека...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Да го еВа вие прости ли сте особено едно момченце което все за турците говори, навремето всеки се е борел за власт както и гърция са ни владяли над 100 год ама никой не казва нищо лошо за тях.
Отностно темата аз съм обрязан и ме обрязаха на 6 год. е да болеше но всичко мина бързо и помня как бях преди да ме обрежат и смея да твърдя че така е по яко като сам обрязан,за чуствителността е вярно но това пак е + в Секса , приятелката ми е Българка и техните не и дават да ходи с менпоради сащата причина защотото и тяхното мислене е поостаряло, но с нея се раззбираме и уважаваме и най-Важното обичаме
А НЕ Е ЛИ ТОВА НАЙ-ВАЖНОТО тя е българка и християнка и аз я уважавам такава каквато си е.Както и тя мен
na koi kak mu e kef ;P
Принципно е по-хигиенично, но к'во ти пречи след като идеш по нужда да се измиеш? А и се губи от дебелината, което не е добре!![]()
Spala s1m s obryazani i moga da kaja ,4e e po-hubavoZa nego s16to ,za6toto 4uvstvoto mu e 100 p1ti po-zasileno
![]()
Те говорят за кожичката около пениса, а ти за премахването на тестисите..![]()
Малее.. убихте ме.. Обрязаните били по-красиви, по-хигиени4но било, не знам си кво си..
Нито ми е красиво на мен нещо такова, нито хигиента има общо.
За необрязаните съм.
![]()
Робинята на Quench
И аз предпочитам необрязани. За да я има тая кожа, значи така трябва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
А да попитам момичетата , бихте ли зарязали гаджето си защото е "резнат"?
Are you crazy!? аз да не съм като повечето "пички" на мойта възраст...Избирам си гаджетата не според това дали са рязани или не,а според това-какво носят вътре в себе си (вътршна красота,характер,мислене,п ихика...) Баси...туй го праят само онея ку*ви...Първоначално написано от niggadick
Първоначално написано от Wrathchild
Някои хора са имали проблем като малки и се е наложило махането на тая кожичка...Ще ме зарежиш ли, защото съм имал проблеми![]()
Еми тогава какво дискутираме тук???Първоначално написано от Diablue{F}
ОМГ...
Абе някои от вас верно са много прости!
Какво като е обрязан?За фимоза да сте чували..?Има тема във форума специално за фимозата, не само турците са обрязани..![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka