.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    V rozovite ti syni6ta...

вградена камера на лаптоп

въпросът ми е такъв:искам да си вземам лаптоп с вградена камера и микрофон и ги разглеждам в нета,обаче немога да разбера кои имат и кои не,в смисал какво трябва да пише за да разбера че има? нещо от рода на camera ili web camera?ама и това не пише в нито един лаптоп а не вярвам да няма из саитовете такива моля някой да ми помогне

Ами то си пише ако има вградена камера

Най-малкото ще го разбереш когато се спомене нещо свързано с мегапиксели (megapixel или съкращение mpx). Може да е VGA камера (ужасна демек) или 1.3 mpx, 2.0 mpx, 3.2 mpx...
    Това е най-лесното разпонаване
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Ама и двамата имаме едни местожителства... мани беги

Ако те затруднява нещо, дай линк към това, което си разглеждала и ще ти кажа
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

По принцип си пише,ама иначе се вижда...тя е над дисплея на компа,a микрофона-под дисплея.Микрофон има на почти всеки комп...за камерата...на по-скъпите модели.
    Аз имам такъв,но не те съветвам да си взимаш лап-топ

Хаха, е да на живо кат го гледаш няма начин да не я видиш. Ама тя се рови из интернет сайтовете и там не можеш да видиш.
    И да по-скъпите го имат.
    И наистина, ако не си в постоянно движение и наистина не ти трябва латоп по работа - НЕ си вземай!
    Мисли си, че е гъзария, ама после ще береш ядове! За тези пари можеш да си взмееш доооста мощен компютър, дето през следващите 2 години ще е яко атрактивен... Пък и сег падна долара..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си