.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Proverka na kondom

Proverka na kondom

Zdraveite imam edin vypros za men vajen za vas sigorno glupost ,no kakto i da e .A na 14 godini sum i s moita priatelka mislim da go napravim i dvamata za pyrvi pyt,no kak da proverq dali prezervativa ne see skysal ili spukal sled polovia kontakt.Predvaritelno blagodaria i Ako moje seriozni otgovori 4e mi e vajno

Град
    Варна - Мурету
    Пълниш го догоре с вода, и ако не протече от някъде значи не се е скъсал.

п.п. А после по твой избор-можеш да я замериш с пълния с вода презерватив.
    И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мн по-лесно е да го надуеш.Ние винаги така проверяваме.

Цитирай Първоначално написано от 70n1b
    Пълниш го догоре с вода, и ако не протече от някъде значи не се е скъсал.

п.п. А после по твой избор-можеш да я замериш с пълния с вода презерватив.
    <- ей тва мн ме кефииии

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Мн по-лесно е да го надуеш.Ние винаги така проверяваме.
    +1

Супер фен
    Град
    Bourgas
    божееее ти си на 14 а приятелката ти на колко е? на 12 сиг..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

ами пич.. слушай ме са извади тоя биберон и ме слушай.. кажи на колко си години, а така с пръсчета май ти стигат а? Не си ли малък.. и сигурно после ще питаш: "абе дали е бременна"...
    Тука малко те ебават, но ако искаш пробвай да го надуеш или напълниш с вода, а после да го сложиш

Не го ебавайте бе представяте ли си какъвто е дребен секи път преди да го правят ще си маца устата и ше прави балони

Град
    Бургас
    е то нали за тфа се ползват да си правиш балончета с вода пълни и да замерваш някого.......не ти препоръчвам да го правите още щом питаш за такива работи
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    ами пич.. слушай ме са извади тоя биберон и ме слушай.. кажи на колко си години, а така с пръсчета май ти стигат а? Не си ли малък.. и сигурно после ще питаш: "абе дали е бременна"...
    Тука малко те ебават, но ако искаш пробвай да го надуеш или напълниш с вода, а после да го сложиш

Не го ебавайте бе представяте ли си какъвто е дребен секи път преди да го правят ще си маца устата и ше прави балони

Става дума как да провери СЛЕД акта. И никой освен тебе не се "ебава".

Re: Proverka na kondom

Цитирай Първоначално написано от Polietilen4o
    Zdraveite imam edin vypros za men vajen za vas sigorno glupost ,no kakto i da e .A na 14 godini sum i s moita priatelka mislim da go napravim i dvamata za pyrvi pyt,no kak da proverq dali prezervativa ne see skysal ili spukal sled polovia kontakt.Predvaritelno blagodaria i Ako moje seriozni otgovori 4e mi e vajno
    Видео-зона ще каже ))

P.S.: Дано да са близнаци

lelele o6e ne znaqt kak da si izbur6at guza (s izvinenie) i trugnali da pravqt sex

Град
    Германия
    Оф айде стига вече! Повечето от вас изобщо не проверяват презерватива а сте тръгнали да критикувате момчето само заради възрастта. И аз съм против секса на тея години ама поне е достатъчно отговорен да използва презерватив и дори да го проверява.

Оф айде стига вече! Повечето от вас изобщо не проверяват презерватива а сте тръгнали да критикувате момчето само заради възрастта. И аз съм против секса на тея години ама поне е достатъчно отговорен да използва презерватив и дори да го проверява.
    проверяваме го!
    един път го надувам, после го пълня с вода, после със сок, лимонада, компот, боза, кюфтета, ориз, после за секи случаи пак го надувам за да се уверя отново

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    проверяваме го!
    един път го надувам, после го пълня с вода, после със сок, лимонада, компот, боза, кюфтета, ориз, после за секи случаи пак го надувам за да се уверя отново
    Подиграваш се ти ама наистина е важно да се провери защото може да има малка дупка която да не се забелязва от пръв поглед и ако момчето е свършило вътре може да стане гаф...

казаха ти как да го провериш аз да те питам момичето на колко е пък и ти не си ли малко малък ?!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако има някакъв проблем ще разбереш

Повече от фен
    Добре бе,пак ще кажа-защо трябва това да е редовният вупрос-ами след като пита такива неща- ок,малък е мн ясно,но това не значи ,че да му се подигавате и да му казвате да не прави секс,а е похвално,че пита и се интересува преди да е започнал да прави.Нали това е целта.
    [img] [/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си