- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с програмата Winamp
Здравейте!Winamp-a ми се прецака за втори път,не знам какво стана но се наложи да го изтрия и сега не мога да слушам музикаи като си тегля wInamp и неможе да се тегли оффф не знам вече :@ плс помогнете ..ако някой знае някой свестен winamp какъвто и да е
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
баница царицъъъ (rofl)
Опитай така:
1. Влез в Start -> Settings -> Control Panel -> Add or Remove Programs и намери Winamp, цъкни веднъж върху него и избери Remove, след което следвай инструкциите, за да го премахнеш от компютъра.
2. Рестартирай компютъра
3. Влез в:
C:\Program files
C:\Documents and Settings\All users\Application data
и потърси папка на име Winamp, ако има изтрий ги, след което и от кошчето ги премахни.
4. Влез в Start -> Programs -> Accessories -> System Tools -> Disc Cleanup, избери OK, сложи отметки на всички неща и отново, избери OK.
5. Изтегли последната stable версия на Winamp - Winamp 5.531 Build 1938 от:
http://download.nullsoft.com/winamp/...lite_en-us.exe
6. Инсталирай я, като можеш да си помогнеш с тези указания тук:
http://www.kaldata.com/articles.php?...howarticle=150
Успех!
[quote="Ruthless"]Опитай така:
1. Влез в Start -> Settings -> Control Panel -> Add or Remove Programs и намери Winamp, цъкни веднъж върху него и избери Remove, след което следвай инструкциите, за да го премахнеш от компютъра.
2. Рестартирай компютъра
i samo tva da naprai6 pak bi trqbvalo da stane ako e ot tva problemai vse pak media playera si e mnogo po dobar i voob6te ne ti trqbva winamp
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ще ПОВТОРЯ за не допрочелите: Това не е тема, в която се обсъжда кой е по-добрият player! Направете си тема и ги обсъждайте двата player, колкото си пожелаете, но не и тук! Надявам се това да е ясно за tqnko!