.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 159
    Осигурено ми е всичко,от което имам нужда.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Еми...не мога да се оплача
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Те трябва да са доволни от мен ..

Град
    Pays de la Loire
    Да! Либерални са, а в същото време и достатъчно строги - когато се налага.

НЕ сменям ги :Д
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от xxDeeDeexx
    Дали съм доволна?Ако става въпрос за дрехи,пари,обувки абе материалните неща..винаги съм получавала това,което искам..рано или късно.Мислят си, че могат да ме купят.Не пожелавам на никого такива родители..да,гадно звучи,но т'ва е истината.Става въпрос за това, че те не общуват с мен по никакъв начин..оо,да..общуване за тях е сутрин да ми дадат пари и да ми кажат "вдигни си панталоните и не се заяждай с никой в училище" /и в др тема съм го казвала/ .. и тва е.Мн завиждам на всичките ми приятелки,които говорят с майките си..сещате се хах женски раути.. а моята е пълна истеричка..пуши цигари и трева прибира се от раута и почва да крещи супер злеееееееее..разбирам я,че работи и пр,обаче аз к'во съм виновна..ае да не почвам съчинения да пиша, че мога да карам така до утре таа разбрахте ме ;]

+1

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Цитирай Първоначално написано от xxDeeDeexx
    Дали съм доволна?Ако става въпрос за дрехи,пари,обувки абе материалните неща..винаги съм получавала това,което искам..рано или късно.Мислят си, че могат да ме купят.Не пожелавам на никого такива родители..да,гадно звучи,но т'ва е истината.Става въпрос за това, че те не общуват с мен по никакъв начин..оо,да..общуване за тях е сутрин да ми дадат пари и да ми кажат "вдигни си панталоните и не се заяждай с никой в училище" /и в др тема съм го казвала/ .. и тва е.Мн завиждам на всичките ми приятелки,които говорят с майките си..сещате се хах женски раути.. а моята е пълна истеричка..пуши цигари и трева прибира се от раута и почва да крещи супер злеееееееее..разбирам я,че работи и пр,обаче аз к'во съм виновна..ае да не почвам съчинения да пиша, че мога да карам така до утре таа разбрахте ме ;]

+1
    +1 Oт къде ли ми е познато?При мен е почти същото обаче майка ми не пуши трева!Баща ми ми няма доверие ,за него съм някаква пречка в апартамента.Брат ми е копие на баща ми ,а аз съм сам.Нямам си никого.Баща ми не пропуска случай на който да каже пред гостите ни ,че от мен нищо не става и съм боклук ,а аз само се усмихвам иронично,какво мога да направя?Казвал ми е ,че съм наркоман и то не само един път ,че като се съберем в един приятел сме правили оргий и така.Накратко всичко най-лошо от негова страна е запазено за мен! Майка ми като се прибере от работа крещи ми като луда ,макар и да няма защо ,но причини винаги си намират.Опитал съм се да говоря с тях ,но те просто казват: ,,Не ни занимавай с глупости!'' ,ако детето ти ,усеща ,че го мразиш и е наранено психически и не издрържа е глупост ,незнам кое не е ! Нищо не мога да направя ще търпя Остават ми още две години мъчения с тези животни! Какво искат от мен?

П.П. Пожелавам да няма никой от вас като мойте родители както и на petet и на xxDeeDeexx
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на Ice
    Най-яките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Everything happens for a reason..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az haresvam roditelite si,osobenno maika,golqma manq4ka,tati -ne 4ak tolkova,6ot me komandva vseki den da my zvanq i kat ne sa setq mi mranka,no maika e syper

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    Никога не бих ги заменила!! Правят всичко за мен и ми осигуряват всичко от което имам нужда.. и винаги ме подкрепят ее.. разбира се и те си имат недостатъци и по някога се караме.. ама въпреки тфа мн мн си ги обичам и 2мата
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

пф нямат равни,никога не бих ги заменила
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Дамм..особено от мама

Супер фен
    Е някой път ми се иска да ги заменя,но общо взето съм доволна от тях ....
    Обичам те <3 !!!

Не ги харесвам ! ДА, бех ги заменила веднага за кило домати , ако можех !А майка би бих я подарила ,ако не ми е твърде мъчно за горкия човек на който ще я дам

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    да , доволна съм от родителите си , понякога са прекалено строги , но все пак са готини хора

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Не ги харесвам ! ДА, бех ги заменила веднага за кило домати , ако можех !А майка би бих я подарила ,ако не ми е твърде мъчно за горкия човек на който ще я дам
    tva ma nakefi

Re: Доволни ли сте от родителите си?

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Темата е ясна.Харесвате ли ги,дават ли ви свобода,бихте ли ги заменили

Не мога да кажа дали бих ги заменила, но не съм мн доволна от отношението им към мен. Никога не ми е липсвало нищо и са полагали грижи за мен, но се дразня че никога не ме подкрепят и никога не правя достатъчно. Винаги ме сравняват с най-добрата ми фр която за тях е "идеална" и понякога си мисля че биха искали тя да им бъде дъщеря вместо мен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Вчера се прибрах в 10,30!и преди6ните дни се прибирах някъде по тъмно и наще не искат да ме пуснат да излезна!напраооо......а имам мноо важна среща с момче

Плс какво да направя!казах им че няма да закъсняв и че е много спешно-те НЕ!какво да правя?как да ги убеда??

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Вчера се прибрах в 10,30!и преди6ните дни се прибирах някъде по тъмно и наще не искат да ме пуснат да излезна!напраооо......а имам мноо важна среща с момче

Плс какво да направя!казах им че няма да закъсняв и че е много спешно-те НЕ!какво да правя?как да ги убеда??
    kagi na maika si,4e 6e izliza6 s mom4e,kat go kazah na maika,tq vednaga se saglasi,no my iska6e nomera

Късно!казах че ще излизам с фр ;(

И двамата страшно ги обичам,макар че да се караме.
    Не бих ги заменила.
    London Tipton

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Късно!казах че ще излизам с фр ;(
    i izleze li?

Да. Може да се каже, че съм доволна.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Да доволна съм от тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си