- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Доволни ли сте от родителите си?
Осигурено ми е всичко,от което имам нужда.
Еми...не мога да се оплача
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
НЕ сменям ги :Д![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
+1 Oт къде ли ми е познато?При мен е почти същото обаче майка ми не пуши трева!Баща ми ми няма доверие ,за него съм някаква пречка в апартамента.Брат ми е копие на баща ми ,а аз съм сам.Нямам си никого.Баща ми не пропуска случай на който да каже пред гостите ни ,че от мен нищо не става и съм боклук ,а аз само се усмихвам иронично,какво мога да направя?Казвал ми е ,че съм наркоман и то не само един път ,че като се съберем в един приятел сме правили оргий и така.Накратко всичко най-лошо от негова страна е запазено за мен! Майка ми като се прибере от работа крещи ми като луда ,макар и да няма защо ,но причини винаги си намират.Опитал съм се да говоря с тях ,но те просто казват: ,,Не ни занимавай с глупости!'' ,ако детето ти ,усеща ,че го мразиш и е наранено психически и не издрържа е глупост ,незнам кое не е ! Нищо не мога да направя ще търпяПървоначално написано от petet
Остават ми още две години мъчения с тези животни! Какво искат от мен?
П.П. Пожелавам да няма никой от вас като мойте родители както и на petet и на xxDeeDeexx
Първоначално написано от ScionOfStorm
Най-яките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Everything happens for a reason..
az haresvam roditelite si,osobenno maika,golqma manq4ka,tati -ne 4ak tolkova,6ot me komandva vseki den da my zvanq i kat ne sa setq mi mranka,no maika e syper![]()
![]()
Никога не бих ги заменила!! Правят всичко за мен и ми осигуряват всичко от което имам нужда.. и винаги ме подкрепятее.. разбира се и те си имат недостатъци и по някога се караме.. ама въпреки тфа мн мн си ги обичам и 2мата
![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
пф нямат равни,никога не бих ги заменила![]()
![]()
![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Не ги харесвам ! ДА, бех ги заменила веднага за кило домати , ако можех !А майка би бих я подарила ,ако не ми е твърде мъчно за горкия човек на който ще я дам![]()
да , доволна съм от родителите си , понякога са прекалено строги , но все пак са готини хора![]()
Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
tva ma nakefi
![]()
Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Не мога да кажа дали бих ги заменила, но не съм мн доволна от отношението им към мен. Никога не ми е липсвало нищо и са полагали грижи за мен, но се дразня че никога не ме подкрепят и никога не правя достатъчно. Винаги ме сравняват с най-добрата ми фр която за тях е "идеална" и понякога си мисля че биха искали тя да им бъде дъщеря вместо мен.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Вчера се прибрах в 10,30!и преди6ните дни се прибирах някъде по тъмно и наще не искат да ме пуснат да излезна!напраооо......а имам мноо важна среща с момче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Плс какво да направя!казах им че няма да закъсняв и че е много спешно-те НЕ!какво да правя?как да ги убеда??
kagi na maika si,4e 6e izliza6 s mom4e,kat go kazah na maika,tq vednaga se saglasi,no my iska6e nomeraПървоначално написано от sladko_teenche_v
И двамата страшно ги обичам,макар че да се караме.
Не бих ги заменила.
London Tipton
i izleze li?Първоначално написано от sladko_teenche_v
Да. Може да се каже, че съм доволна.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Да доволна съм от тях![]()
![]()