- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За оралната любов [към момичетата]
в началото мисля че на никои не му е приятно но с времето се свиква няма нищо .. лошо
и даже след време ти става готино ...
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Az te razbrah we The_hottieПървоначално написано от the_hottie
ama da kaja za nerazbralite
![]()
![]()
Ina4e ako ima ne6to za sex tebe 6te pitam 6toto gledam ima6 po golqm opit ot men![]()
Ako nqma6 ni6to protiv! Ami kato pravi6 svirki na gadjeto ti ne ti li e gadno?Dea nam ako gadjeto mi iska da mi pravi 6te i dam da GO opita ama ina4e ne! Posle 6te q celuvam ne za drugo
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
[quote="ANTIHUMAN"][quote="the_hottie"]i kakvo ot tva kato 6te e celuva6 4e az kato svar6vam v ustata na priqtelkata mi kakvo da ne e prokajena ve4e e estestveno ne q celuvam dokato ne e glatnala ili ne si e izmila liceto ot "sira4eta" to poglednato realno ili da se celuvame ili da si pravim oralna. a ti bi li pravil oralna na gadjeto siПървоначално написано от ANTIHUMAN
Е как да ме е гнусПървоначално написано от ANTIHUMAN
не ме е разбира се. После и да се целуваме пак не ни е гнус. Това е много естесвено. От нищо не ме е гнус. Защо мислиш, че е гадно?Същото ли мислиш спрямо лизането?
![]()
[quote="WhiteWolF"][quote="ANTIHUMAN"]Ou neznamПървоначално написано от the_hottie
![]()
Sprqmo lizaneto ne! Emi neznam!Първоначално написано от the_hottie
![]()
4esno kazano
![]()
ako ne te kefi da lapa6-idva6 i lapa6 na men,ako te kefi-pak lapa6 na men
На мен ми доставя огромно удоволствие да гледам как приятеля ми се гърчи от кеф докато му правя орална любов .Мисля че просто не си свикнала още , и з бях гнуслива първият път . Успех
mi v slu4aq na nas momi4etata nqma kakvo da ni dostavq koi znai kfo udovolstvie..no kato zn 4e na priqtelq mi mu e gotino i na men mi e gotino :P
emi men li4no mnogo me kefi...ponqkoga ne moga da se nasitq...kato znam kolko mu e kef i az nqkak se 4uvstvam 6tastliva....i to tova e 4ast ot vruzkata ni i ni sblijava i e...prosto neveroqtno hubavo pone za men....kolkoto do te4nostta...da solena e....no na men adksi mn mi haresva.....i duma ne moje da stava daje 4e me e gnus! :P
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
И мен точно предеякулационната течност ме отблъсква.
Не ме възбужда..![]()
![]()
offline forever!
na men da daje mnogo i me vazbyjda mnogo kato e predi sexsagotino e
+1.Първоначално написано от purple__love
![]()
[quote="ANTIHUMAN"]Хах май и аз трябва да почвам да разсъждавам като вас-ако ме лиже,няма да го целувам,щото ми е гадно....от мен....Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Омг добре,че приятеля ми осъзнава,че няма нищо гнусно да ме целува след свирка!![]()
Не знам защо но имам странното чувство че половината които дават много важни съвети дори не са правили свирки :P
Мн хубави коментари обожавам да ми правят свирки после иаз съм мн див и игрив и са дволни жените !
търся жената на живота сиу може някоя от вас да е пишете ми на скайпа teoxarov приличнп момче съм може да си направим един общ чат и да си ланкаме яко за тая тема
4 и 12т. от правилата
Харесва ми ,доставя ми някакво удоволствие ,състоящо се в това ,че виждам как момчето се гърчи от кеф и ми паднал в ръцете.Имам чувствто че тогава мога д аправя всичко с него.
+1Първоначално написано от aanitogb
Щом не ти е приятно не му прави... никой не те кара на силаЕ това ли е цялата философия???
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
ми на някои момчета ми харесва на други не.. ама на сегашния ми харесва особено да го гледам как се гърчи от кеффф![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Намажи му главата с мед и ще ти хареса![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Не си го направила за правилния човек, щом не ти е харесало да доставяш удоволствие на него.
+1Първоначално написано от Канела^
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!