.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

За оралната любов

За момчетата : Как бихте си поискали свирка?
    За момичетата : Кой е най-подходящия за вас въпрос/закачка по тази тема ? И какво точно бихте искали да чуете от половинката си ?

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    taq oralna liubov mn vi my4i kato pogledne6 temite vse oralna liubov, oralna liubov az pyk se izrazih kato golemiq spec...
    a po temata: no ideq and sorry for the spam
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqma kakvo da si iskam. Poluchavam.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    зад ъгъла
    Сега от тоя очаквайте следващите теми: Какво да правя ако си поискам свирк а ми откае,а ами ако приеме пък ко да прая?!
    И Харесват ли момчета с дълги носове и малки уши,До момичетата,какво да правя като заспя по орапи!?
    Play hard,go PRO!

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    Сега от тоя очаквайте следващите теми: Какво да правя ако си поискам свирк а ми откае,а ами ако приеме пък ко да прая?!
    И Харесват ли момчета с дълги носове и малки уши,До момичетата,какво да правя като заспя по орапи!?
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от Homunuculus

Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Re: За оралната любов

Цитирай Първоначално написано от sandrin
    За момчетата : Как бихте си поискали свирка?
    Ми като за начало бих пробвал с уста да си я поискам щото с гъза не мога да говоря ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nqma kakvo da si iskam. Poluchavam.
    Не е точно така. При мен особенно може много ми се иска да ти направя, но ако ми го подхвълриш просташки просто забрави да те огрее. Относно самата формолировка, много зависи дали съм възбудена или не. Ако съм във вихара си предпочитам по заповеднически тон, а ако не мил и леко похотлив. За точни фрази не мога да говоря, по-скоро тона е важен
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си