- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За оралната любов
За момчетата : Как бихте си поискали свирка?
За момичетата : Кой е най-подходящия за вас въпрос/закачка по тази тема ? И какво точно бихте искали да чуете от половинката си ?![]()
taq oralna liubov mn vi my4ikato pogledne6 temite vse oralna liubov, oralna liubov
az pyk se izrazih kato golemiq spec...
![]()
a po temata: no ideq and sorry for the spam![]()
Първоначално написано от Riot
Nqma kakvo da si iskam. Poluchavam.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Сега от тоя очаквайте следващите теми: Какво да правя ако си поискам свирк а ми откае,а ами ако приеме пък ко да прая?!
И Харесват ли момчета с дълги носове и малки уши,До момичетата,какво да правя като заспя по орапи!?
Play hard,go PRO!
Първоначално написано от Homunuculus
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Първоначално написано от Homunuculus
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Не е точно така. При мен особенно може много ми се иска да ти направя, но ако ми го подхвълриш просташки просто забрави да те огрее. Относно самата формолировка, много зависи дали съм възбудена или не. Ако съм във вихара си предпочитам по заповеднически тон, а ако не мил и леко похотлив. За точни фрази не мога да говоря, по-скоро тона е важенПървоначално написано от amatorium
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com