.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    По-скоро против.Да,ТРЯБВА да има демокрация,това е ключът към бъдещето,но не мисля,че е нормално в република България д оправлява турска партия.Като цяло не мисля,че трябва да има каквито и да е организаций в парламента на основа нарасови и национални различия.Какво ще стане ак роми,македонци,евреи,албан и решат да имат своя партия в парламента?
    Изцяло и твърдо трябва да си против ДПС. И в случая с ДПС никаква демокрация. С крадци и разбойници от рода на ДПС демокрацията не може да има просто защото ДПС не се вписва в абсолзтно никакви демократични норми. Това си е тоталитарно-комунистическа партия и още по-лошото- турска националистическа партия. Затова ДПС трябва да бъде забранено със закон и никакви такива етнически партии не трябва да им. И още една приятелска забележка- моля, не казвай на циганите "роми" просто защото такова животно като "ром" няма. Има питие ром, ама ром като етническо понятие няма. Това е поредната тъпотия, измислена от някой умник "демократ". А такива демократи са толкова демократи, колкото аз съм китаец, ама това е друга тема. И наистина последна забележка, македонците са БЪЛГАРИ и това трябва да е ясно на всеки един от нас. Те не са отделен народ, още по-малко отделна нация. И за националните партии не съм съгласен- трябва да има национални партии, само че български разбира се, които разбира се да не са крайно националистически, а умерено националистически и спазващи принципите на законността за всеки един български гражданин, независимо от произхода му. Тоест национализма трябва да се базира и на демокрацията, но умерената такава, а не крайната и разиуздана такава.

Радващо е, че има и турци като Вежди Рашидов, които за щастие и явно вече не са никак малко и които осъзнават колко вредно е за всички нас дпс .
    http://www.vbox7.com/play:58ef7572

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Радващо е, че има и турци като Вежди Рашидов, които за щастие и явно вече не са никак малко и които осъзнават колко вредно е за всички нас дпс .
    http://www.vbox7.com/play:58ef7572
    За съжаление обаче няма българи да гласуват и да осъзнават че само така партии като ДПС няма да са във властта .

;)

„Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.“
    Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.

И все пак е важно да се гласува.

Sledvashtiq put kato ima izbori pak hodete na riba..

Град
    Varna
    ами ако има глоба за негласуване от 50 лева ще се ходи не ами ...

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    ами ако има глоба за негласуване от 50 лева ще се ходи не ами ...
    Май така трябва да стане, макари да не е никак демократично, но щом в Гърция примерно го правят(глобяват при негласуване), защо и ние да не го въведем този метод, при положение, че имаме крещяща нужда от масово гласуване ако не искаме ДПС да не продължава да ни управлява.

Град
    Varna
    Ами то те пак ще са във властта по един или друг начин всички знаем ,че ще дадат дупе и пак ще се нагласят ,но няма да е толкова властно

Турците отдавна не разчитат на изборите. Те си изплетоха кошницата като откраднаха половиата имущество на България.

Цитирай Първоначално написано от tankistabg
    Турците отдавна не разчитат на изборите. Те си изплетоха кошницата като откраднаха половиата имущество на България.
    Това с ограбването на половината имущество на България го направиха тези от ДПС, а не всички турци. Понеже има и доста турци, които страдат наравно с нас от гнета на бандитите и крадците от антиконституционното формирование. А че са си изплели кошницата, ами и ние българите сме си виновни до голяма степен, че им го позволихме. Тъй че нека не хвърляме вината само върху турците затова, че сме безхаберни за собственото си бъдеще и бъдещето на България. Нека отидем 90% от българите да гласуваме пък да видим колко депутата ще има ДПС и какво влияние ще има върху политическият живот на България- никакво.

като и за повечето партии, но по-зле - не стига, че не гледат интересите на България (каквато им е работата теоритично), но в случая гледат интересите на Турция.. не мисля, че трябва да съществува такава партия, а по принцип съм прилично либерален. Дори конституцията го е казала. Партията е незаконна.

Ако българите бяхме гласували щяхме да се управляваме от хора, които просто пълнят джобовете си, а не от хора, които освен техните джобове гледат и тия на Турция да напълнят..

Това с ограбването на половината имущество на България го направиха тези от ДПС, а не всички турци. Понеже има и доста турци, които страдат наравно с нас от гнета на бандитите и крадците от антиконституционното формирование. А че са си изплели кошницата, ами и ние българите сме си виновни до голяма степен, че им го позволихме. Тъй че нека не хвърляме вината само върху турците затова, че сме безхаберни за собственото си бъдеще и бъдещето на България. Нека отидем 90% от българите да гласуваме пък да видим колко депутата ще има ДПС и какво влияние ще има върху политическият живот на България- никакво.
    това е мит. Всички турци са се присламчили като чиновници покрай ДПС и си ядат и пият здраво. Само тези които са хептен сакати не са се уредили в келепира.

това е мит. Всички турци са се присламчили като чиновници покрай ДПС и си ядат и пият здраво. Само тези които са хептен сакати не са се уредили в келепира.
    Ами да ти кажа от мойте наблюдения върху тях, а и на повечето българи/защото като по-малък съм живял в Хасково, а там турците никак не са малко за съжаление/, оставам с впечатлението, че турците са в мнозиството си доста заблуден и тъп народ. За момента говоря, в исторически план пък са били съвсем тъпи и прости, сега пак малко от малко заради това, че живеят в България и голяма част от тях в Европа станаха що годе разумни. В смисъл изучиха се повечето поне, за разлика от циганите. Но все пак са лесно заблудими на едно 90%. Именно заради това се хващат на съблазните на ДПС. Ако го няма ДПС обаче, няма да има за коя турска партия да гласуват и ще гласуват за български партии. Пък и голяма част ще напуснат България, гаранция в това, да не кажа повечето. И така няма да имат никаква власт тук.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Партия, която, каквото и да стане в държавата, винаги се намества на най-удобното място и направлява всички. Най-хитрите копелета са, което не ми пречи да не ги харесвам.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Партия, която, каквото и да стане в държавата, винаги се намества на най-удобното място и направлява всички. Най-хитрите копелета са, което не ми пречи да не ги харесвам.
    Права си, особено татарския циганин Доган е изключително хитра лисица, само дето съм сигурен, че има и много по-високо стоящи, които му дърпат конците и на него, ама тях изобщо не ги знаем кои са. Със сигурност са хора с изключително високо положение и много власт и пари. Така че не си мислете, че Доган е всесилен, има и по-едри риби от него, които са доста по-опасни и от самият него. Лошото е както казах, че на тях не можем да им разберем имената, нито пък знаем кои са точно. Но и това ще стане един ден. Никоя истина не остава скрита, а такива като Доган и неговите кукловоди ще излязат наяве и ще си получат заслуженото, бъдете сигурни.

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Българите(или по-точно българските политици) стане ли въпрос за пари(ограбване),корупция,до носничеество,предателство, цигания,кражби винаги сме първи.Това олицетворява и ДПС и абсолютно всички партии.В моменти ме е срам,че съм българин,заради тези маймуни,които представят България и нас-българите,като страна на неграмотници,крадци,убийци и какво ли не още.Къде е смъртното наказание когато ти трябва?!Тези хора - политиците немога,наистина немога да си представя как заспиват вечер с мисълта,че заради техните набези,кражби и лъжи как докато те ходят на Малдивите,Мавриции,Коста Рика и къде ли не от парите на данъкоплатците и живеят като бейове,докато в същото време бабичките търсят жълти стотинки из къщите си,за да си купят нещо за ядене.Мазни,дебели,непроко сани,шибани същества!Просто немога да ги трая.Кога ли ще дойде "принцът на бял кон",който ще оправи тази държава,кога ли?
    Поне е сигурно,че Висшият ще ги преследва и едва ли ще им върви по-песен Другият живот

Spored men tova e edna nezakonna i teroristi4na organizaciq na etni4eski princip koqto trqbva da byde uni6tojena a tehnite 4lenowe osydeni na dojivoten zatvor.Smyrt na dps,smyrt na turcite i ciganite v bulgariq.Trqbva vsi4ki bulgari da se organizirame i da uni6tojim gadnite djagali,mrysni.Smyrt za predatelite na Bulgariq,smyrt za dolnite 4itaci i mrysnite rqzani svine.Turcite i ciganite na sapun.Velika Bulgariq za bulgarite.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Права си, особено татарския циганин Доган е изключително хитра лисица, само дето съм сигурен, че има и много по-високо стоящи, които му дърпат конците и на него, ама тях изобщо не ги знаем кои са. Със сигурност са хора с изключително високо положение и много власт и пари. Така че не си мислете, че Доган е всесилен, има и по-едри риби от него, които са доста по-опасни и от самият него. Лошото е както казах, че на тях не можем да им разберем имената, нито пък знаем кои са точно. Но и това ще стане един ден. Никоя истина не остава скрита, а такива като Доган и неговите кукловоди ще излязат наяве и ще си получат заслуженото, бъдете сигурни.
    И аз така мисля, държавата всъщност я управляват не лицата, които виждаме по ТВ, а хората с пари, които си седят на сянка и според мен са винаги едни и същи, макар че властта се мени.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Еми нали ЕС ги беше обявил за най-либералната партия в БГ некфа такава глупост че в тоя ред на мисли няма ли да е по-добре да си земат парцалките и с ААме ДОАН и ЕМЕЛ ХЕПТЕН да отидат и либерализират Турция(Там така и така си имат проблеми)

Ако ДПС е "най-либералната" партия в България, то тогава Осама бин Ладен е майка Тереза...
    Такава гавра не може и да бъде. А такива като нас ни изкарват най-големите злодеи, реалкционери и фашисти, само защото си обичаме родината и искаме само българи, и то честни и почтени да я управляват.

Ако ДПС е "най-либералната" партия в България, то тогава Осама бин Ладен е майка Тереза...
    Такава гавра не може и да бъде. А такива като нас ни изкарват най-големите злодеи, реалкционери и фашисти, само защото си обичаме родината и искаме само българи, и то честни и почтени да я управляват.
    Sashto taka spored men DPS e porednata partiq sazdadena ot teroristi.

gd

ей приятел, дай кажи от къде си - София, Пловдив, Варна Бургас???
    Дай да се видим, да изпием една бира, и искам да си носиш турското знаме и да го развееш така пред мене, както смело го слагаш тук !!!

а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си