- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли с грим на даскало?
ДаааКогато бях в 7 кл иии госпожата по бг даваше на всички момичета кърпички иии ае пред огледалото да се чистим...А тая г-жа какво имаше против голите кръстове така и не разбрах...
![]()
![]()
![]()
Do SoMeThinG RiGhT...No OnE rEmEmBerS...
Do SOMeThinG WrOnG...No OnE fOrGetS :{
A BlaCk CaT CrOsSinG yOur PaTh SiGniFieS ThAt ThE aNimAl iS gOinG SomEwhErE
съученичките ми си носят..обличат си потничета и къси полички като се наведат им се виждат задниците, мажат се по време на час..проблем?![]()
В 6ти клас си слагах само молив и то от време на време.Не всеки ден..Но гланц нося винаги като излизам още от 3 класНо тая година в 7ми мисля да слагам вс ден молив, гланц, ако имам нужда коректор или фон дьо тен и малко спирала...
Мне,не ми се иска да приличам на индиянски вожд.![]()
Нямам нищо против момичетата,които използват много грим.Но не е за мен.
![]()
~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~
аз по принцип не ходя с грим![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Както съм на училище, така съм и извън него .. коректор, молив, гланц ... рядко решавам да си сложа от всичко и да се омажа като прасе в кочина, но не виждам какво им пречи на учителите това... по скоро се карат за облеклото, особено при нас, щото попринцип трябва да сме с униформи..![]()
ходя с грим.. макар и доста по малко от обичаиното...
маика ми не го одобрява но ..
питам ли я....
даскалите никак не се държат..
Да,винаги.Даскалите ни са адски печени и по-скоро да ти направят комплимент,отколкото проблем.
Иначе ползвам молив,спирала,очна линия,пудра,руж ии гланц.
Poprincip da.Kogato me myrzi i mnogo mi se spi propuskam chastta s grimirvaneto obache.To i az edin grim imam de..samo spirala slagam poprincip.
![]()
иска ми се да се появя с як готически грим или блекарски корпспейнт![]()
а веднъж на хелоуин да не казвам на какво ме направиха...
п.с. - момче съм и не ходя с грим на даскало ;]
хъхъ..
Ами,по принцип ходя с молив а очи...Последният месец ходих без,защото тъпата ми бивша класна ми мрънкаше постоянно...Но иначе не виждам какво лошо намираше в това,все едно да ми прави забележка,че съм дошла с жълта,а не с червена блуза на даскало...![]()
Ам някой път слагам, но по-често съм без грим.Зависи от това дали бързам, от настроението ми и т.н.
To be yourself is all that you can do...
Не мисля,че има нещо лошо в това .. ходила съм и със и без !Не е задължително да съм прекалено силно гримирана. Един молив и гланц е напълно достатъчно според мен .. но и без тях може !
![]()
Ходех с грим ама нормален семпъл грим, не нещо тежко. Имах една съученичка всеки божи ден беше с един тежък,напластен грим.. Не знам как й се занимаваше като сме първа смяна да става в 5 да се гримира.. Принципно на даскалите не им правеше особено впечатление - е имаше една откачалка все й викаше, че е объркала дяскалото с магистралата![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ми по принцип ходя само с черен молив и евентуално спирала.Така съм и навън,и в училище.Правили са ми проблем,не ми е пукало..![]()
Не...нема за кого да се глася тамПък и де да знам....намирам го за тъпо
![]()
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
еми да в повечето случеи ама не ходя с некви 5 тона сенки се едно съм пребитаслагам си фон дьо тен и молив понякога може и гланц
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
аз супер рядко се гримирам. Но повечетоми съученички се гримират... учителите много се противят защото се гримират по време на час иначе за през междучасието не се карат. се пак лицето не е на даскала и той не може да ти забрани да си слагаш грим или пр. през междучасието, но по време на час...
Много рядко,аз си имам естествена красота и без грим си изглеждам добре.Е,когато излизам някъде с приятели или с гаджето слагам по нещо колкото да не съм "гола".![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Да. Ходя с грим на даскало. Гримът ме прави по-красива, а аз харесвам това усещане.
Само да отбележа, че с грим не ходя единствено, когато имаме физическо, тъй като си играя активно волейболчето, а ако съм с грим, ще се получи гротеска. Иначе ако имам време и нерви, след като мине часа си се нацапотвам най-спокойно.
И btw, слагам си фон дьо тен, черен молив и спирала. А и някакъв безцветен гланц. Не е малко, но искам да се чувствам добре в кожата си и го правя. Даскалите никога не са ми се зъбили заради грима, но и аз никога не съм се гримирала в час (като изключим един случай, когато гаджето ми ме чакаше отвън и трябваше да се поосвежа малко...).
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
(::с единият му черен молив. Иначе в моето мъчилище, примерно от 1000 човечета 10 ходят наклепосани.. :P