.

Виж резултатите на анкетата: ходите ли с гим на училище

Гласували
520. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

245 47,12%
  • понякога

83 15,96%
  • не винаги

29 5,58%
  • много рядко

70 13,46%
  • не

93 17,88%
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 321

Град
    hOmE :]
    Дааа Когато бях в 7 кл иии госпожата по бг даваше на всички момичета кърпички иии ае пред огледалото да се чистим...А тая г-жа какво имаше против голите кръстове така и не разбрах...
    Do SoMeThinG RiGhT...No OnE rEmEmBerS...
    Do SOMeThinG WrOnG...No OnE fOrGetS :{

A BlaCk CaT CrOsSinG yOur PaTh SiGniFieS ThAt ThE aNimAl iS gOinG SomEwhErE

Голям фен Аватара на asasfdf
    съученичките ми си носят..обличат си потничета и къси полички като се наведат им се виждат задниците, мажат се по време на час..проблем?

В 6ти клас си слагах само молив и то от време на време.Не всеки ден..Но гланц нося винаги като излизам още от 3 клас Но тая година в 7ми мисля да слагам вс ден молив, гланц, ако имам нужда коректор или фон дьо тен и малко спирала...

Мне,не ми се иска да приличам на индиянски вожд.
    Нямам нищо против момичетата,които използват много грим. Но не е за мен
    .
    ~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    аз по принцип не ходя с грим
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Stara Zagora
    Както съм на училище, така съм и извън него .. коректор, молив, гланц ... рядко решавам да си сложа от всичко и да се омажа като прасе в кочина, но не виждам какво им пречи на учителите това... по скоро се карат за облеклото, особено при нас, щото попринцип трябва да сме с униформи..

ходя с грим.. макар и доста по малко от обичаиното...
    маика ми не го одобрява но ..
    питам ли я....
    даскалите никак не се държат..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Да,винаги.Даскалите ни са адски печени и по-скоро да ти направят комплимент,отколкото проблем.

Иначе ползвам молив,спирала,очна линия,пудра,руж ии гланц.

Повече от фен
    Poprincip da.Kogato me myrzi i mnogo mi se spi propuskam chastta s grimirvaneto obache. To i az edin grim imam de..samo spirala slagam poprincip.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    иска ми се да се появя с як готически грим или блекарски корпспейнт

а веднъж на хелоуин да не казвам на какво ме направиха...

п.с. - момче съм и не ходя с грим на даскало ;]
    хъхъ..

винаги - най-често само с молив и балсам за устни

Ами,по принцип ходя с молив а очи...Последният месец ходих без,защото тъпата ми бивша класна ми мрънкаше постоянно...Но иначе не виждам какво лошо намираше в това,все едно да ми прави забележка,че съм дошла с жълта,а не с червена блуза на даскало...

да ходя на училище с грим ,макар че малко ми се карат за това ,че съм щяла да падна в очите на даскалите ама на мен вече не ми пука те влизат в час когато си решат ,пият в час и мн. други неща
    кажат ли ми нещо веднага ги затапваме и те млъкват

Ам някой път слагам, но по-често съм без грим.Зависи от това дали бързам, от настроението ми и т.н.
    To be yourself is all that you can do...

Не мисля,че има нещо лошо в това .. ходила съм и със и без ! Не е задължително да съм прекалено силно гримирана. Един молив и гланц е напълно достатъчно според мен .. но и без тях може !

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ходех с грим ама нормален семпъл грим, не нещо тежко. Имах една съученичка всеки божи ден беше с един тежък,напластен грим.. Не знам как й се занимаваше като сме първа смяна да става в 5 да се гримира.. Принципно на даскалите не им правеше особено впечатление - е имаше една откачалка все й викаше, че е объркала дяскалото с магистралата
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Ми по принцип ходя само с черен молив и евентуално спирала.Така съм и навън,и в училище.Правили са ми проблем,не ми е пукало..

em samo 4eren miliv si slagam ne se natrypvam s mnogo grim! pak ako sam 1-va smqna i tova ne pravq!Mislq 4e izglejdam dobre i bez grim!

Не...нема за кого да се глася там Пък и де да знам....намирам го за тъпо
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да. Слагам грим - главно черен молив и фон дьо тен.

Град
    Boulevard of broken dreams
    еми да в повечето случеи ама не ходя с некви 5 тона сенки се едно съм пребита слагам си фон дьо тен и молив понякога може и гланц
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

аз супер рядко се гримирам. Но повечетоми съученички се гримират... учителите много се противят защото се гримират по време на час иначе за през междучасието не се карат. се пак лицето не е на даскала и той не може да ти забрани да си слагаш грим или пр. през междучасието, но по време на час...

Много рядко,аз си имам естествена красота и без грим си изглеждам добре.Е,когато излизам някъде с приятели или с гаджето слагам по нещо колкото да не съм "гола".
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Град
    паралелно
    Да. Ходя с грим на даскало. Гримът ме прави по-красива, а аз харесвам това усещане.

Само да отбележа, че с грим не ходя единствено, когато имаме физическо, тъй като си играя активно волейболчето, а ако съм с грим, ще се получи гротеска. Иначе ако имам време и нерви, след като мине часа си се нацапотвам най-спокойно.

И btw, слагам си фон дьо тен, черен молив и спирала. А и някакъв безцветен гланц. Не е малко, но искам да се чувствам добре в кожата си и го правя. Даскалите никога не са ми се зъбили заради грима, но и аз никога не съм се гримирала в час (като изключим един случай, когато гаджето ми ме чакаше отвън и трябваше да се поосвежа малко...).
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

(::с единият му черен молив. Иначе в моето мъчилище, примерно от 1000 човечета 10 ходят наклепосани.. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си