- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли с грим на даскало?
Наща класна яко откача като види момиче с яркочервен лак![]()
Иначе аз рядко ходя- с гланц за устни и крем за по-мека кожа![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
az si hodq s grim no ako nqmam vreme sytrinta ne e bolka za umirane ako sym bez grim![]()
мм ходя с грим,когато не ме домързи да се гримирам :Д а на даскалите май мн мн не им дреме....
хах може да си принцеса Рапунцел,но със грима не можеш да скриеш малкото ум,по темата слагам си само спирала и гланц .. достатъчно ми е =]
baD GirLs nEEd love to0 ..
аз попринцип винаги съм си ходила с грим на училище,но тая година малко се поизложих и майка ми ме наказаДа се надяваме,че тая година дето идва ще ми е разрешено пак,въпреки че не вярвам,защото съм в ново елитно училище и...трябва да правя добро впечатление
![]()
![]()
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
Където и да ида си слагам гланц за устни, пък на даскало често ходя гримирана - гланц, сенки, спирала и рядко молив за очи щот трудно се чисти после.
Попринцип ходя само с черен молив и гланц, даже понякога и без молив, ако не ми се слага xD Абе всеки може да си ходи, както иска и както се харесва.. друг е въпросът, че и от моя клас доста се гримират в час и си подхвърлят фон дъо тенчета и разни други боклуци..
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
Винаги съм с,освем ако не съм първа смяна и съм се оспала или ми се спи супер много но пък за тва в старото даскало имахме мн огледала![]()
и аз се гримирвах там ако не съм оспяла в нас ..
Ходя,но не винаги.
Когато съм 1ва смяна,хич не ми се занимава,а и не ми пречи,ако съм без.
Но като съм 2ра ми се играе повече![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
тц аз никъв грим не слагам![]()
+1..Първоначално написано от renesanZ
Извън даскало слагам само спирала,молив /мн рядко/ и гланц...само като излизам... ма съм излизала и без грим...всякак не се харесвам))
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
В старото даскало слагах чат пат като не ме мързи,ма ся в новото май ше слагам по често![]()
Суетата.Моят любим грях.
mi...az se grimirvam..ama leko...ne slagam 2 tona grim....pone da ne mqzam na prizrak.......ne se haresvam bez grim![]()
~ ¤ сТаРаЙ сЕ дА тЕ ПеЧеЛяТ ТрУдН0 ¤ За Да Те цЕнЯт , к0гАт0 тЕ ИмАт ¤ И дА сТрАдАт , К0гАт0 тЕ ЗаГуБяТ ¤ ~
понякога да понякога не
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
мдам,слагам си черен молив и очна линия..![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
v pove4eto slu4ai Da ,osobeno 1-va smqna bez edna spiralka pone sam kat zombi 6tot se ne se naspivam a mlko ili mn prikrivam tva s leki4ak grim(spiralka i moliv samo) ,ina4e 2-ra smqna po mi se zanimava ,ama zvisi ako sam na kef..
a za zakasnqvaneto sys sigurnost ne sam ot tezi det zakasnqvat zardi stoene pred ogledaloto predpo4itam si sloja spiralata v kolata do u4ili6te ,no da si dremna 5 min pove4epyk i do sq nikoi ne se e upla6il ako me vidi bez grim
![]()
Естествено..ии това далеч не ми пречи на успеха![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
apsalutno seki den sam SUS ..prosto ne se 4ufstfam qko kogato sam bez grim ..daje nqkoq sutrin poprekalqvam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Леле винаги съм се чудела как може да сме на училище от 7.30 или от 8 там,не си спомням вечеи аз е така отивам полузаспала,едвам ставам
и заварвам някви мацки с пееерфектен грим,ебаси издокараната прическа..преса,лакове и не знам още кво...
Ебаси...
нее,не виждам смисълсе пак не съм тръгнала да впечатлявам учителите или някой друг
а и като съм първа смяна само до тва ми е сутринта
![]()