- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли с грим на даскало?
нее,не виждам смисълсе пак не съм тръгнала да впечатлявам учителите или някой друг
а и като съм първа смяна само до тва ми е сутринта
![]()
И да и неПонякой път си слагам,понякой път не,понякой път съм в ужас как изглеждам и веднага с грим крия сичко,а понякога направо не ме "ебе" как изглеждам
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
По-скоро да ходя с гланц,но никога с грим.![]()
Да,винаги съм с молив и понякога с гланц![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Вие на модно ревю ли отивате или ?? Аз слагам само гланц и съм готова. За кво ми е да се мацам със химии, от които излизат още повече пъпкиИ от които ще замязам на бабичка на 30 като стана
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Ами слагам си гланц и понякога спирала. но внимавам да не прекалявам![]()
Аз съм против фондьотените и пудрите, състаряват ни лицата още от сега, напълно ненужно!
Почти винаги съм с черен молив...
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
Слагам си само гланц и спирала-нищо друго. Фон дю тените съкс=}}
да важно е как изглеждаш защото ако си на плашило си за никаде,но има момичета които нямат нужда от много много грим а трупат на лицата си с "тонове",а може да минат просто с една лека спирала или със един лек моливА иначе аз ходя със грим да малко фондиотен малко молив и червило по светло или гланг и понякога със спирала
![]()
чуи са аз не питам на даскалите дали им изнася ходя си с грим и хич не ми пука ако искат се ми е 1 за даскалите...
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Да но не прекалявам.Слагам си малко фон дю тен гланц черен молив и спирала.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Вот -много рядко.
И да слагам,ще сложа много малко,изобщо не харесвам момичетата тип "чалга звезда" ...![]()
![]()
Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
Не можех да видя звездите повече.
И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..
...ходя с грим когато стана на време и не закъснявам,но не отделям повече от 5-6 минути...пък и аз си слагам само молив и спирала но малко...не се шпакловам с 1 кило пудра и фон дю тен...понякога си слагам и гланц но с телесен цвят или прозрачен
Слагам само спирала , а понякога и молив ,ако имам някоя пъпчица я покривам с коректор , правя го всеки ден ,не ми отнема повече от 5 - 6 минути![]()
баси сутрин толкова ми се спи че и да искам да си сложа спирала или черен молив няма да си нацеля окото, не знам вие как го правите![]()
Иначе си слагам коректор на някоя по голяма пъпка и балсам за напукани устни...Понякога си слагам и черен молив, ама рядко
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми ,ако слагам то ще слагам малко фондьотен ... нищо друго... Аз попринцип не си слагам нищо. Много рядко ми се случва да сложа... По скоро НЕ .. Според мен няма смисъл да се кипря като първата курва с 5 кила грим... Аз не тръгвам за магистралата,а за даскало..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Само пудра, просто съм свикнала с нея.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
От време на време, но само спирала и гланц, и понякога молив, но много рядко, и в умерени количества.
нйЕ
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
по принцип слагам всеки ден,но какво зависи от времето с което разполагам...Но най-редовно фдт или пудра спирала ,сенки и някакъв гланц
Първоначално написано от fUcK_LoF
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.