- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли с грим на даскало?
Не, ползвам само балсам за устни когато ми хрумне..![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Малко са момчетата харесващи момичета с 2 туби фон ди тен ли там квото е...![]()
Ако момичето е сложило мъничко ей така колкото да не е без хич - става иначе няма смисъл![]()
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
Първоначално написано от bEbsI
Slagam, da.Ne mislq, che go pravq po smeshen ili po natrapchiv nachin.Na nikogo ne mu pravi vpechatlenie ili pone nikoi ne mi e pravil zabelejka dosega.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от meche
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Ами не по простата причина, че съм на 12, но и по - голяма да бях нямаше да слагам по 2 тона няк'ви изгъзици и тем подобни "красоти"..![]()
![]()
Не, не се гримирам, кожата ми е чиста, пък и при положение, че е толкова свежа, защо да слагам ? Малки сме още и нямаме бръчки.. Искам да запазя кожата си, а не да я запушвам,зацапвам и т.н. Както и да е - мой избор.![]()
P.S. ~> Като се ГРИМИРАТЕ, а не гримирвате, поне да знаехте как се пишат и гримовете, най-често бърканият - фон-дьо-тен. Тц-тц![]()
![]()
По принцип се гримирам сутринта и то само спирала и гланц,а някой път ако ми се спи прекалено,просто не го правя![]()
Брях,брях
Да. Слагам си съвсем малко фон дъо тен ако имам нужда и спирала.
Гланц по - рядко. Друго не.
появГа ,,![]()
![]()
животът е такъв
По принцип не се гримирам за даскало..рядко се случва да си сложа спирала..иначе мн обичам да се гримирам и по принцип всеки ден съм с грим![]()
Същото само че без фон дю тенПървоначално написано от miss_asi
нямам нужда ^^
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
И аз съм такаПървоначално написано от miss_asi
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Винаги съм гримирана.. Даже почти всеки ден закъснявам точно заради това.. А иначе даскалите не са ми казвали фрази от този сорт.. Но са ми го казвали за дрехите![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Не винаги![]()
Понякога ме домързява друг път нямам време![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
рядконе намирам за нужно да се гримирвам за училище
![]()
не пък и те вече го забраниха ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Еми да.. с лек грим, но все пак![]()
Ем, винаги се гримирам. Фон дьо тен, молив, спирала, гланц... Не е кой знае какво, понякога и без фдт ходя, че да си почива кожа за ден-два... И така. Не ни правят проблеми. Миналата седмица аз и още няколко момичета се ооправяме в тоалетните, влезе една учителка усмихнани се, поздраве и нищо.