- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли с грим на даскало?
Аз ходя сгрим на даскало.Но никой не ни казва нищо.просто всички ходят нагримирани и мнението на даскалите не ги интересува![]()
![]()
Da i ne vijdam kvo ob6to ima akyla s grima ama karai ,ni6to.Pyk u4ilite mogat da si . .. . . . . .. . . . ,6ot ne sa nikvi da mi kazvat dali da se grimiram ili ne![]()
Ходя почти винаги със (освен когато ми се спи и не ми се занимава да слагам). Никой не ми прави проблеми - даскалите даже не забелязватПървоначално написано от fUcK_LoF
nai smeshno mi e e da vida nekoq tapa selqnka s ancuk i butushii na si4koto otgore se grimirala kato za svetovno
![]()
Не виждам проблем с носенето на грим, аз като по малка само спирала си слагах, молив понякога и безцветно червило. Сега съм в университет и никой нищо не ни казва за облекло или грим. Сега си слагам обикновенно: спирала, черен молив (или в последно време повече предпочитам да слагам) тънко очна линия и фон дьо тен понякога и то ако не съм спалаа и трябва да се скриват сенки или нешо такова. А когато излизам вечер, отново гледам да не прекалявам с грима : спирала, очна линия/молив, сенки и фон дьо тен.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
az 99% ot slu4aite hodq sys prosto za6toot sutrin kogato se sybudq sym podpuhnala i t.n. i ako ne sloja i grim nedei si boje da vidq nqkoe qko mom4ence ... ;P
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
хихи амии аз съм си с грим винаги даже зарад грима и косата съм закаснявала за даскало не че бързамаа по принцип слагам мн черен молив ии облеклото ми е някво такова .. абе нз как да кажа ии в началото на годината сички учители ме гледаха някво страно но вече свикнаха с мене =) аа иначе са ме викали при директорката за външния ми вид
ама слабо ме ебе хах дали те ми дават или не .
+1Първоначално написано от mEChyY :)
+1ThE_DaRk_BaD_AnGeL
Ами аз не излизам без грим.![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Да аз много често се гримирам-сенки,гланц,молив и спирала.Слагам си по малко,защото не искам да изглеждам като пълно чудовище с хиляда пласта грим както правят съученичките ми.![]()
Гримирам се,но не прекалено натрапчиво.Понякога,когато сутринта съм се успала слагам само гланц,но когато имам повече време-малко по-старателно..
mai ne mi se e slu4valo ot 5-ti klas nasam da otida bez![]()
Аз си слагам само молив за очи! Учителите никога нищо не казват, ама като се замисля в моя клас не се гримират с тежки гримове .. повечето като мен и най-много гланс за устни:Р
Винаги ходя с грим на даскало,ама никога не се клепам с фон-дъо-тени (е,имаше го и тоя период,ама вече мина).Сенки в по-редки случаи.Спирала и гланц-всеки ден!
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Аз си ходя с грим-спирала,молив и гланц и досега не са ми правили проблеми госпожите,защото си уча... а пък и не смятам че външният ми вид може да повлие на знанията ми,но ако ходех гримирана и с нанаучени уроци,може би щяха да се заядът....
Мда, гримирвам се за даскало :P Но не е някой силен грим, само моливче, спирала, гланц... без фон дьо тен и т.н.![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ами аз си се гримирам наи редовно - пълна програма : ФДТ,пудра,молив,сенки,спира ла,гланц . . . До сега не ми се е случвало некоя даскалица да ми каже нещо за грима,ама и да ми каже - "кво ти пука-важното е да си рошаФ"Просто ми е много странно като съм без грим - някакси не мога да се възприема
![]()
Да, ходя с грим, но съвсем лек - малко молив, спирала, пудра или коректор тук-там и гланц...И досега не съм имала проблеми - нито аз, нито някоя съученичка!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Az hodq s grim..u4itelkata po matematika pravi zabelejki,ama kvo mi dreme koq e taq 4e da mi kazva..6tom roditelite mi pozvolqvat,tq ne moje da se burka,deeto ne i rabota...![]()
![]()
s grim ne s moliv i da mi kae nekva daskalka ne6tyy az 6te i kaja 4e tva si e moq rabita daskalite da varvaqt da sa ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми не, ако има по-специален повод черен молив и гланц и това е!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ми да аз ходя доста рядко без грим..просто нз..свикнала съм сино не е болка за умиране ако съм без..грее..дали със или без учителите ме гледат еднакво лошо
(поне повечето
)
.!.