.

Виж резултатите на анкетата: ходите ли с гим на училище

Гласували
520. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

245 47,12%
  • понякога

83 15,96%
  • не винаги

29 5,58%
  • много рядко

70 13,46%
  • не

93 17,88%
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 321
    Аз ходя сгрим на даскало.Но никой не ни казва нищо.просто всички ходят нагримирани и мнението на даскалите не ги интересува

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Da i ne vijdam kvo ob6to ima akyla s grima ama karai ,ni6to.Pyk u4ilite mogat da si . .. . . . . .. . . . ,6ot ne sa nikvi da mi kazvat dali da se grimiram ili ne

Re: Ходите ли с грим на даскало?

Цитирай Първоначално написано от fUcK_LoF
    Понеже почти всички от моя клас момичета ходях с грим и някоя даскалка каже взели са сутринта да се гримирват а не да си научат урока и го бяха казали на една родителска среща и на повечето им бяха забранили да се гримирват за даскало.Та вие ходите ли с грим и какво е отношението на даскалите?
    Ходя почти винаги със (освен когато ми се спи и не ми се занимава да слагам). Никой не ми прави проблеми - даскалите даже не забелязват

nai smeshno mi e e da vida nekoq tapa selqnka s ancuk i butushi i na si4koto otgore se grimirala kato za svetovno

Град
    Лондон
    Не виждам проблем с носенето на грим, аз като по малка само спирала си слагах, молив понякога и безцветно червило. Сега съм в университет и никой нищо не ни казва за облекло или грим. Сега си слагам обикновенно: спирала, черен молив (или в последно време повече предпочитам да слагам) тънко очна линия и фон дьо тен понякога и то ако не съм спалаа и трябва да се скриват сенки или нешо такова. А когато излизам вечер, отново гледам да не прекалявам с грима : спирала, очна линия/молив, сенки и фон дьо тен.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

az 99% ot slu4aite hodq sys prosto za6toot sutrin kogato se sybudq sym podpuhnala i t.n. i ako ne sloja i grim nedei si boje da vidq nqkoe qko mom4ence ... ;P
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

хихи амии аз съм си с грим винаги даже зарад грима и косата съм закаснявала за даскало не че бързам аа по принцип слагам мн черен молив ии облеклото ми е някво такова .. абе нз как да кажа ии в началото на годината сички учители ме гледаха някво страно но вече свикнаха с мене =) аа иначе са ме викали при директорката за външния ми вид ама слабо ме ебе хах дали те ми дават или не .

Ами аз не излизам без грим.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mEChyY :)
    Аз винаги си слагам спирала,молив и гланц
    А относно даскалите.. мисля,че нямат нищо против гримирането
    +1

Град
    В облаците
    ThE_DaRk_BaD_AnGeL

Ами аз не излизам без грим.
    +1
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

ne no az i poprincip ne se grimirvam

Just laying on the beach and having fun...

Да аз много често се гримирам-сенки,гланц,молив и спирала.Слагам си по малко,защото не искам да изглеждам като пълно чудовище с хиляда пласта грим както правят съученичките ми.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Гримирам се,но не прекалено натрапчиво.Понякога,когато сутринта съм се успала слагам само гланц,но когато имам повече време-малко по-старателно. .

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз не се гримирам...
    The Spark

mai ne mi se e slu4valo ot 5-ti klas nasam da otida bez

Супер фен
    Аз си слагам само молив за очи! Учителите никога нищо не казват, ама като се замисля в моя клас не се гримират с тежки гримове .. повечето като мен и най-много гланс за устни:Р

Винаги ходя с грим на даскало,ама никога не се клепам с фон-дъо-тени (е,имаше го и тоя период,ама вече мина ).Сенки в по-редки случаи.Спирала и гланц-всеки ден!
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Sofia
    Аз си ходя с грим-спирала,молив и гланц и досега не са ми правили проблеми госпожите,защото си уча... а пък и не смятам че външният ми вид може да повлие на знанията ми,но ако ходех гримирана и с нанаучени уроци,може би щяха да се заядът....

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мда, гримирвам се за даскало :P Но не е някой силен грим, само моливче, спирала, гланц... без фон дьо тен и т.н.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами аз си се гримирам наи редовно - пълна програма : ФДТ,пудра,молив,сенки,спира ла,гланц . . . До сега не ми се е случвало некоя даскалица да ми каже нещо за грима,ама и да ми каже - "кво ти пука-важното е да си рошаФ" Просто ми е много странно като съм без грим - някакси не мога да се възприема

Супер фен
    Град
    Варна
    Да, ходя с грим, но съвсем лек - малко молив, спирала, пудра или коректор тук-там и гланц...И досега не съм имала проблеми - нито аз, нито някоя съученичка!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Az hodq s grim..u4itelkata po matematika pravi zabelejki,ama kvo mi dreme koq e taq 4e da mi kazva..6tom roditelite mi pozvolqvat,tq ne moje da se burka,deeto ne i rabota...

s grim ne s moliv i da mi kae nekva daskalka ne6tyy az 6te i kaja 4e tva si e moq rabita daskalite da varvaqt da sa ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми не, ако има по-специален повод черен молив и гланц и това е!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Непостоянно
    ми да аз ходя доста рядко без грим..просто нз..свикнала съм си но не е болка за умиране ако съм без..грее..дали със или без учителите ме гледат еднакво лошо (поне повечето )
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си